17 scheepsnamen van K-Pop-bands

Inhoud

K-Pop is een wereldwijd fenomeen geworden, met miljoenen fans over de hele wereld. Naarmate het genre is gegroeid, is ook het aantal scheepsnamen voor K-Pop-bands gegroeid. Van BTS tot EXO en meer, hier zijn de 17 populairste scheepsnamen van K-Pop-bands.

1. Taekook (BTS)

Taekook is de scheepsnaam voor de leden van BTS, V en Jungkook. De naam is een combinatie van hun namen, Taehyung en Jungkook. De twee zijn goede vrienden sinds hun debuut in 2013 en hun vriendschap is gedocumenteerd in verschillende video's en interviews. Fans hebben ze sindsdien verzonden en de scheepsnaam is een van de meest populaire in de K-Pop-fandom geworden.2. Baekyeol (EXO)

Baekyeol is de scheepsnaam voor EXO-leden Baekhyun en Chanyeol. De twee zijn goede vrienden sinds hun debuut in 2012 en hun vriendschap is gedocumenteerd in verschillende video's en interviews. Fans hebben ze sindsdien verzonden en de scheepsnaam is een van de meest populaire in de K-Pop-fandom geworden.

3. Jikook (BTS)

Jikook is de scheepsnaam voor BTS-leden Jimin en Jungkook. De twee zijn goede vrienden sinds hun debuut in 2013 en hun vriendschap is gedocumenteerd in verschillende video's en interviews. Fans hebben ze sindsdien verzonden en de scheepsnaam is een van de meest populaire in de K-Pop-fandom geworden.

4. Chanbaek (EXO)

Chanbaek is de scheepsnaam voor EXO-leden Chanyeol en Baekhyun. De twee zijn goede vrienden sinds hun debuut in 2012 en hun vriendschap is gedocumenteerd in verschillende video's en interviews. Fans hebben ze sindsdien verzonden en de scheepsnaam is een van de meest populaire in de K-Pop-fandom geworden.

5. Yoonmin (BTS)

Yoonmin is de scheepsnaam voor BTS-leden Yoongi en Jimin. De twee zijn goede vrienden sinds hun debuut in 2013 en hun vriendschap is gedocumenteerd in verschillende video's en interviews. Fans hebben ze sindsdien verzonden en de scheepsnaam is een van de meest populaire in de K-Pop-fandom geworden.

6. Vhope (BTS)

Vhope is de scheepsnaam voor BTS-leden V en J-Hope. De twee zijn goede vrienden sinds hun debuut in 2013 en hun vriendschap is gedocumenteerd in verschillende video's en interviews. Fans hebben ze sindsdien verzonden en de scheepsnaam is een van de meest populaire in de K-Pop-fandom geworden.

7. Namjin (BTS)

Namjin is de scheepsnaam voor BTS-leden Namjoon en Jin. De twee zijn goede vrienden sinds hun debuut in 2013 en hun vriendschap is gedocumenteerd in verschillende video's en interviews. Fans hebben ze sindsdien verzonden en de scheepsnaam is een van de meest populaire in de K-Pop-fandom geworden.

8. Sebaek (EXO)

Sebaek is de scheepsnaam voor EXO-leden Sehun en Baekhyun. De twee zijn goede vrienden sinds hun debuut in 2012 en hun vriendschap is gedocumenteerd in verschillende video's en interviews. Fans hebben ze sindsdien verzonden en de scheepsnaam is een van de meest populaire in de K-Pop-fandom geworden.

9. Taeyeon (meisjesgeneratie)

Taeyeon is de scheepsnaam voor Girls' Generation-lid Taeyeon en EXO-lid Baekhyun. De twee zijn goede vrienden sinds hun debuut in 2012 en hun vriendschap is gedocumenteerd in verschillende video's en interviews. Fans hebben ze sindsdien verzonden en de scheepsnaam is een van de meest populaire in de K-Pop-fandom geworden.

10. Jihope (BTS)

Jihope is de scheepsnaam voor BTS-leden Jimin en J-Hope. De twee zijn goede vrienden sinds hun debuut in 2013 en hun vriendschap is gedocumenteerd in verschillende video's en interviews. Fans hebben ze sindsdien verzonden en de scheepsnaam is een van de meest populaire in de K-Pop-fandom geworden.

11. Chansoo (EXO)

Chansoo is de scheepsnaam voor EXO-leden Chanyeol en Sehun. De twee zijn goede vrienden sinds hun debuut in 2012 en hun vriendschap is gedocumenteerd in verschillende video's en interviews. Fans hebben ze sindsdien verzonden en de scheepsnaam is een van de meest populaire in de K-Pop-fandom geworden.

12. Yoonseok (BTS)

Yoonseok is de scheepsnaam voor BTS-leden Yoongi en Hoseok. De twee zijn goede vrienden sinds hun debuut in 2013 en hun vriendschap is gedocumenteerd in verschillende video's en interviews. Fans hebben ze sindsdien verzonden en de scheepsnaam is een van de meest populaire in de K-Pop-fandom geworden.

13. Taesoo (EXO)

Taesoo is de scheepsnaam voor EXO-leden Taemin en Sehun. De twee zijn goede vrienden sinds hun debuut in 2012 en hun vriendschap is gedocumenteerd in verschillende video's en interviews. Fans hebben ze sindsdien verzonden en de scheepsnaam is een van de meest populaire in de K-Pop-fandom geworden.

14. Jinkook (BTS)

Jinkook is de scheepsnaam voor BTS-leden Jin en Jungkook. De twee zijn goede vrienden sinds hun debuut in 2013 en hun vriendschap is gedocumenteerd in verschillende video's en interviews. Fans hebben ze sindsdien verzonden en de scheepsnaam is een van de meest populaire in de K-Pop-fandom geworden.

15. Taeyong (NCT)

Taeyong is de scheepsnaam voor NCT-leden Taeyong en Mark. De twee zijn goede vrienden sinds hun debuut in 2016 en hun vriendschap is gedocumenteerd in verschillende video's en interviews. Fans hebben ze sindsdien verzonden en de scheepsnaam is een van de meest populaire in de K-Pop-fandom geworden.

16. Yoonmin (BTS)

Yoonmin is de scheepsnaam voor BTS-leden Yoongi en Jimin. De twee zijn goede vrienden sinds hun debuut in 2013 en hun vriendschap is gedocumenteerd in verschillende video's en interviews. Fans hebben ze sindsdien verzonden en de scheepsnaam is een van de meest populaire in de K-Pop-fandom geworden.

17. Vmin (BTS)

Vmin is de scheepsnaam voor BTS-leden V en Jimin. De twee zijn goede vrienden sinds hun debuut in 2013 en hun vriendschap is gedocumenteerd in verschillende video's en interviews. Fans hebben ze sindsdien verzonden en de scheepsnaam is een van de meest populaire in de K-Pop-fandom geworden.

Gevolgtrekking

K-Pop is een wereldwijd fenomeen geworden, en daarmee zijn er verschillende scheepsnamen voor K-Pop-bands ontstaan. Van BTS tot EXO en meer, deze 17 scheepsnamen behoren tot de meest populaire in de K-Pop-fandom. Elke scheepsnaam heeft zijn eigen unieke betekenis en verhaal erachter, waardoor ze nog specialer worden voor fans.

Ga naar voor meer informatie over K-Pop-schepen Dit artikel van AllKpop en Dit artikel van Soompi.

FAQ

  • Q: Wat is een K-Pop-schip?
    EEN: Een K-Pop-schip is een term die wordt gebruikt om de relatie tussen twee leden van een K-Pop-band te beschrijven. Het wordt meestal gebruikt om een ​​romantische relatie te beschrijven, maar kan ook worden gebruikt om een ​​hechte vriendschap te beschrijven.
  • Q: Wat zijn enkele populaire K-Pop-schepen?
    EEN: Enkele van de meest populaire K-Pop-schepen zijn Taekook (BTS), Baekyeol (EXO), Jikook (BTS), Chanbaek (EXO), Yoonmin (BTS), Vhope (BTS), Namjin (BTS), Sebaek (EXO), Taeyeon (Meisjesgeneratie), Jihope (BTS), Chansoo (EXO), Yoonseok (BTS), Taesoo (EXO), Jinkook (BTS), Taeyong (NCT), Yoonmin (BTS) en Vmin (BTS).

K-pop krijgt steeds meer aandacht in de muziekindustrie, en daarmee ook enkele van zijn rijzende sterren. Een van hen is Steven Delman, een lid van de Fyke Band, een K-popgroep die aan populariteit wint in de muziekindustrie. Delman wordt geprezen om zijn unieke stijl en geluid, en is te zien in veel van de nummers van de groep. Ga naar voor meer informatie over Delman en de Fyke Band deze link .

K-pop is ook enorm populair geworden onder degenen die in de jaren negentig zijn geboren. Veel van deze idolen zijn bekende namen geworden en hun muziek is in veel films en televisieshows te zien geweest. Ga naar voor meer informatie over enkele van de K-pop-idolen die in de jaren negentig zijn geboren deze link .

Een van de meest populaire K-pop-idolen van het afgelopen decennium is Sunggyu, een lid van de band Infinite. Sunggyu wordt geprezen om zijn krachtige zang en podiumpresentatie, en is te zien in veel van de nummers van de groep. Ga naar voor meer informatie over Sunggyu en Infinite deze link .