1the9: K-Pop Bandprofiel en discografie

Inhoud

1the9 is een K-Pop-band die debuteerde in 2019. De negenkoppige groep bestaat uit Yoo Yong Ha, Shin Yechan, Kim Taewoo, Jeon Do Yeom, Jung Jin Sung, Park Sung Jun, Kim Tae Woo, Kim Jun Seo en Kim Seung Hwan. Ze zijn getekend bij het label MBK Entertainment en worden beheerd door Stone Music Entertainment.

1de9 leden

Yoo Yong Ha is de leider van 1the9 en is een zanger. Shin Yechan is een zanger en rapper. Kim Taewoo is een zanger en rapper. Jeon Do Yeom is een zanger en danser. Jung Jin Sung is een zanger en danser. Park Sung Jun is een zanger en danser. Kim Tae Woo is een zanger en danseres. Kim Jun Seo is een zanger en danser. Kim Seung Hwan is een zanger en danser.1the9 Discografie

1the9 heeft hun debuutalbum uitgebracht XIX in april 2019. Het album bevatte het titelnummer 'Spotlight' en de b-kant 'Domino'. In augustus 2019 brachten ze hun tweede singlealbum uit Afzet , waarop het titelnummer 'Domino' en de b-kant 'Spotlight' stonden. In oktober 2019 brachten ze hun derde singlealbum uit Bla bla , met daarop het titelnummer 'Blah Blah' en de b-kant 'Bad Guy'.

1the9 muziekvideo's

1the9 heeft muziekvideo's uitgebracht voor al hun singles. De videoclip voor 'Spotlight' is uitgebracht in april 2019 en is meer dan 5 miljoen keer bekeken. De videoclip voor 'Domino' is uitgebracht in augustus 2019 en is meer dan 4 miljoen keer bekeken. De videoclip voor 'Blah Blah' is uitgebracht in oktober 2019 en is meer dan 3 miljoen keer bekeken.

1the9 Awards en nominaties

1the9 is genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de Mnet Asian Music Awards 2019 voor beste nieuwe mannelijke artiest. Ze hebben ook de Genie Music Popularity Award 2019 en de Soribada Best K-Music Awards 2019 voor beste nieuwe mannelijke artiest gewonnen.

1the9 concerten en rondleidingen

1the9 heeft verschillende concerten en tournees gehouden, waaronder hun 2019 XIX Tour en hun 2020 Afzet Tour. Ze hebben ook fanbijeenkomsten en andere evenementen gehouden.

Gevolgtrekking

1the9 is een K-Pop-band die debuteerde in 2019. De negenkoppige groep bestaat uit Yoo Yong Ha, Shin Yechan, Kim Taewoo, Jeon Do Yeom, Jung Jin Sung, Park Sung Jun, Kim Tae Woo, Kim Jun Seo en Kim Seung Hwan. Ze hebben drie enkele albums en verschillende muziekvideo's uitgebracht. Ze zijn ook genomineerd voor verschillende prijzen en hebben verschillende concerten en tournees gehouden.

Ga voor meer informatie over 1the9 naar AllKpop en MBK Entertainment .

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van 1the9? EEN: De leden van 1the9 zijn Yoo Yong Ha, Shin Yechan, Kim Taewoo, Jeon Do Yeom, Jung Jin Sung, Park Sung Jun, Kim Tae Woo, Kim Jun Seo en Kim Seung Hwan.
  • Q: Welke awards heeft 1the9 gewonnen? EEN: 1the9 heeft de Genie Music Popularity Award 2019 en de Soribada Best K-Music Awards 2019 voor Best New Male Artist gewonnen.
  • Q: Welke concerten en tours heeft 1the9 gehouden? EEN: 1the9 heeft hun 2019 gehouden XIX Tour en hun 2020 Afzet Tour, evenals fanbijeenkomsten en andere evenementen.

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en elektronische muziek. Als je de wereld van K-pop wilt verkennen, is Lip Bubble de perfecte plek om te beginnen. Met hun brede selectie K-popartiesten kun je iets vinden dat bij je smaak past. Van de populaire boyband BTS tot de rijzende ster Hong Eunki, Lip Bubble heeft het allemaal. Als je een fan bent van BTS, dan moet je zeker eens kijken naar J-Hope, een van de leden van de groep. Zijn solocarrière wint aan kracht en zijn muziek zal je zeker aan het dansen krijgen. Je kunt meer leren over J-Hope en zijn muziek door de website van Hobi Kpop te bezoeken. Hier kun je meer te weten komen over zijn carrière, zijn muziek en zijn aankomende projecten. K-pop is een genre dat voortdurend evolueert, en Lip Bubble is de perfecte plek om op de hoogte te blijven van de nieuwste releases. Of je nu een fan bent van BTS of Hong Eunki, je kunt iets vinden om van te genieten op Lip Bubble. Met hun brede selectie K-popartiesten kun je de wereld van K-pop verkennen en iets nieuws ontdekken.