2020 K-Pop Comebacks: al het laatste K-Pop Band-nieuws

Inhoud

K-Pop is een van de meest populaire muziekgenres ter wereld, en 2020 is daarop geen uitzondering. Met zoveel K-Pop-bands die dit jaar een comeback maken, kan het moeilijk zijn om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Hier geven we je alle informatie die je nodig hebt om op de hoogte te blijven van de nieuwste comebacks van K-Pop in 2020.

K-Pop-comebacks in 2020

2020 was een belangrijk jaar voor K-Pop-comebacks, met veel van de grootste K-Pop-bands die nieuwe muziek en video's uitbrachten. Enkele van de meest opvallende comebacks dit jaar zijn BTS's Kaart van de ziel: 7 , BLACKPINK's Dood deze liefde , en EXO's Obsessie . Andere K-Pop-bands die dit jaar een comeback hebben gemaakt, zijn TWICE, Red Velvet, NCT 127 en MONSTA X.BTS-terugkeer

BTS'en Kaart van de ziel: 7 was een van de meest langverwachte K-Pop-comebacks van 2020. Het album werd uitgebracht in februari en bevatte de hitsingle 'ON'. Het album was een enorm succes, stond in meerdere landen bovenaan de hitlijsten en werd tot nu toe het best verkochte album van 2020.

BLACKPINK-comeback

BLACKPINK maakte in april hun comeback met de release van hun single “Kill This Love”. De single was een enorm succes, stond bovenaan de hitlijsten in meerdere landen en werd de eerste nummer één single van de groep in de VS. De groep bracht ook een videoclip uit voor de single, die een van de meest bekeken muziekvideo's aller tijden is geworden.

EXO-terugkeer

EXO maakte in november hun comeback met de release van hun zesde studioalbum Obsessie . Het album was een enorm succes, stond bovenaan de hitlijsten in meerdere landen en werd tot nu toe het best verkochte album van de groep. De groep bracht ook een videoclip uit voor het titelnummer, dat een van de meest bekeken muziekvideo's aller tijden is geworden.

K-Pop-muziekvideo's

K-Pop-muziekvideo's zijn enkele van de meest populaire video's op YouTube, en 2020 was daarop geen uitzondering. Veel van de grootste comebacks van K-Pop dit jaar gingen gepaard met muziekvideo's, die tot de meest bekeken video's aller tijden zijn uitgegroeid. Enkele van de meest bekeken K-Pop-muziekvideo's van 2020 zijn BTS's 'ON', BLACKPINK's 'Kill This Love' en EXO's 'Obsession'.

K-popconcerten

K-Pop-concerten behoren tot de meest populaire evenementen ter wereld, en 2020 was daarop geen uitzondering. Veel van de grootste K-Pop-bands hebben dit jaar concerten gegeven, waaronder BTS, BLACKPINK en EXO. Helaas hebben veel van deze concerten vanwege de COVID-19-pandemie moeten worden uitgesteld of geannuleerd.

Gevolgtrekking

2020 was een belangrijk jaar voor K-Pop-comebacks, met veel van de grootste K-Pop-bands die nieuwe muziek en video's uitbrachten. Van BTS's Kaart van de ziel: 7 naar BLACKPINK's Dood deze liefde naar EXO's Obsessie , zijn er genoeg K-Pop-comebacks geweest om fans te vermaken. Helaas moesten vanwege de COVID-19-pandemie veel van de K-Pop-concerten die voor dit jaar gepland stonden, worden uitgesteld of geannuleerd.

FAQ

  • Q: Wat zijn enkele van de grootste K-Pop-comebacks van 2020?
    EEN: Enkele van de grootste K-Pop-comebacks van 2020 zijn BTS's Kaart van de ziel: 7 , BLACKPINK's Dood deze liefde , en EXO's Obsessie .
  • Q: Wat zijn enkele van de meest bekeken K-Pop-muziekvideo's van 2020?
    EEN: Enkele van de meest bekeken K-Pop-muziekvideo's van 2020 zijn BTS's 'ON', BLACKPINK's 'Kill This Love' en EXO's 'Obsession'.
  • Q: Zijn er K-Pop-concerten geannuleerd vanwege de COVID-19-pandemie?
    EEN: Ja, vanwege de COVID-19-pandemie hebben veel van de K-Pop-concerten die voor dit jaar gepland stonden, moeten worden uitgesteld of geannuleerd.

Ga voor meer informatie over K-Pop-comebacks in 2020 naar AllKPop , Soempi , en Koreaboo .

K-pop verovert de wereld stormenderhand en twee van de meest populaire bands zijn Pixy en Wei Seokhwa. Pixy is een vijfkoppige meidengroep die in 2019 debuteerde en al twee albums heeft uitgebracht. Hun nieuwste album, pixie-album , is een mix van vrolijke pop en R&B die zowel door fans als critici wordt geprezen. Wei Seokhwa is een vierkoppige boyband die in 2020 debuteerde en al snel een van de populairste K-popgroepen is geworden. Hun muziek is een mix van hiphop, R&B en EDM, en hun nieuwste single, wei seokhwa , is miljoenen keren gestreamd. Beide bands worden geprezen om hun unieke geluid en stijl, en ze zijn in snel tempo twee van de meest populaire K-popgroepen ter wereld aan het worden.