AB6IX: een uitgebreide gids voor de K-Pop Band

Inhoud

AB6IX is een vijfkoppige Zuid-Koreaanse K-Pop-band die debuteerde in 2019. De groep bestaat uit leden Lim Young-min , Lee Dae-hwi , Kim Dong-hyun , Park Woo-jin , en Jeong Won-young . AB6IX wordt beheerd door Brand New Music, een Zuid-Koreaans platenlabel en entertainmentbureau.

Geschiedenis van AB6IX

AB6IX werd voor het eerst aangekondigd in april 2019, toen Brand New Music de line-up van de groep en hun debuutsingle onthulde, Ademen . De groep maakte hun officiële debuut op 22 mei 2019, met de release van hun eerste mini-album, B:Voltooid .Sinds hun debuut heeft AB6IX verschillende singles en mini-albums uitgebracht, waaronder 6IXENSE , LEVENDIG , en GROET . De groep heeft ook verschillende concerten en fanbijeenkomsten gehouden in Zuid-Korea en Japan.

Leden van AB6IX

Lim Young-min

Lim Young-min is de leider en belangrijkste rapper van AB6IX. Hij was een voormalig lid van de K-Pop-groep MXM en hij is ook verschenen in de survivalshow Produceer 101 .

Lee Dae-hwi

Lee Dae-hwi is de belangrijkste zanger van AB6IX. Hij was een voormalig lid van de K-Pop-groep Wanna One, en hij is ook verschenen in de survivalshow Produceer 101 .

Kim Dong-hyun

Kim Dong-hyun is de zanger van AB6IX. Hij was een voormalig lid van de K-Pop-groep MXM en hij is ook verschenen in de survivalshow Produceer X 101 .

Park Woo-jin

Park Woo-jin is de hoofddanser en zanger van AB6IX. Hij was een voormalig lid van de K-Pop-groep Wanna One, en hij is ook verschenen in de survivalshow Produceer 101 .

Jeong Won-young

Jeong Won-young is de maknae (jongste lid) en hoofddanser van AB6IX. Hij was een voormalig lid van de K-Pop-groep MXM en hij is ook verschenen in de survivalshow Produceer X 101 .

Discografie

AB6IX heeft sinds hun debuut in 2019 verschillende singles en mini-albums uitgebracht. Hun discografie omvat B:Voltooid , 6IXENSE , LEVENDIG , en GROET .

Gevolgtrekking

AB6IX is een vijfkoppige Zuid-Koreaanse K-Pop-band die debuteerde in 2019. De groep bestaat uit de leden Lim Young-min, Lee Dae-hwi, Kim Dong-hyun, Park Woo-jin en Jeong Won-young. AB6IX heeft sinds hun debuut verschillende singles en mini-albums uitgebracht, en ze hebben verschillende concerten en fanbijeenkomsten gehouden in Zuid-Korea en Japan.

Ga voor meer informatie over AB6IX naar AllKPop , Gloednieuwe muziek , en Het YouTube-kanaal van AB6IX .

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van AB6IX? EEN: De leden van AB6IX zijn Lim Young-min, Lee Dae-hwi, Kim Dong-hyun, Park Woo-jin en Jeong Won-young.
  • Q: Wanneer debuteerde AB6IX? EEN: AB6IX debuteerde op 22 mei 2019.
  • Q: Wat is de discografie van AB6IX? EEN: De discografie van AB6IX omvat B:Voltooid , 6IXENSE , LEVENDIG , en GROET .

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en elektronische muziek. Er zijn veel K-popbands die de afgelopen jaren populair zijn geworden, en het kan moeilijk zijn om ze allemaal bij te houden. Om je te helpen, is hier een uitgebreide gids voor enkele van de meest populaire K-popbands.

De eerste is Jay Heart, een vijfkoppige boyband die debuteerde in 2018. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder 'Love Scenario' en 'Eyes, Nose, Lips'. Ze hebben ook verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Mnet Asian Music Award 2019 voor Best Male Group. Bekijk hun voor meer informatie over Jay Heart officiële website .

De volgende is OuiOui, een vierkoppige meidengroep die debuteerde in 2019. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder 'Gotta Go' en 'Lalala'. Ze hebben ook verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Mnet Asian Music Award 2020 voor Beste Vrouwelijke Groep. Bekijk hun voor meer informatie over OuiOui officiële website .

Als laatste is er Zion.T, een soloartiest die debuteerde in 2013. Hij heeft verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder 'No Make Up' en 'Yanghwa Bridge'. Hij heeft ook verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Mnet Asian Music Award 2019 voor beste mannelijke soloartiest. Bekijk de zijne voor meer informatie over Zion.T officiële Instagram-pagina .

Dit zijn slechts enkele van de vele K-popbands die de afgelopen jaren populair zijn geworden. Als je het genre verder wilt verkennen, bekijk dan zeker de officiële websites en sociale media-accounts van deze bands. Je zult zeker iets vinden dat je leuk vindt!