Ace-leden: leer de K-Pop-band kennen

Inhoud

Ace Members is een K-Pop-band die aan populariteit wint in de muziekindustrie. De groep bestaat uit vijf leden: Jihoon, Jun, Donghun, Wow en Byeongkwan. Ze debuteerden in 2018 met hun single album 'Cactus', en hebben sindsdien verschillende hitsingles en albums uitgebracht. In dit artikel gaan we dieper in op de leden van Ace Members en hun muziek.

De leden van Ace-leden

Jihoon is de leider van Ace Members en is de hoofdvocalist. Hij staat bekend om zijn krachtige zang en zijn vermogen om hoge noten te halen. Jun is de belangrijkste rapper van de groep en staat bekend om zijn geestige teksten en soepele flow. Donghun is de belangrijkste danser van de groep en staat bekend om zijn scherpe en precieze choreografie. Wow is de leadzanger en staat bekend om zijn soulvolle stem. Byeongkwan is de maknae van de groep en staat bekend om zijn speelse persoonlijkheid en rapvaardigheden.Muziek van Ace-leden

De muziek van Ace Members is een mix van hiphop, R&B en pop. Hun debuutsingle 'Cactus' was een hit en werd geprezen om zijn aanstekelijke refrein en vrolijke geluid. Sindsdien hebben ze verschillende hitsingles uitgebracht, zoals 'Take Me Higher', 'Callin'' en 'Take Me'. Ze hebben ook twee volledige albums uitgebracht, 'Ace Out' en 'Ace Up', die beide goed werden ontvangen door zowel fans als critici.

Succes van Ace-leden

Ace Members heeft sinds hun debuut grote successen geboekt. Ze hebben verschillende prijzen gewonnen, waaronder de prijs 'Rookie of the Year' bij de Mnet Asian Music Awards 2018. Ze zijn ook genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de prijs 'Best New Artist' bij de Melon Music Awards 2019. Ze zijn ook te zien geweest in verschillende tijdschriften en tv-shows, waaronder 'Weekly Idol' en 'The Show'.

De toekomst van Ace-leden

Ace Members blijft aan populariteit en succes winnen. Ze werken momenteel aan hun derde volledige album, dat naar verwachting in 2021 uitkomt. Ze zijn ook van plan om in 2021 aan een wereldtournee te beginnen, wat hun eerste wereldtournee zal zijn. Fans kijken reikhalzend uit naar de release van hun nieuwe album en het begin van hun wereldtournee.

Gevolgtrekking

Ace Members is een K-Pop-band die aan populariteit wint in de muziekindustrie. De groep bestaat uit vijf leden: Jihoon, Jun, Donghun, Wow en Byeongkwan. Ze hebben verschillende hitsingles en albums uitgebracht en hebben sinds hun debuut grote successen geboekt. Ze werken momenteel aan hun derde volledige album en zijn van plan om in 2021 aan een wereldtournee te beginnen. Fans kijken reikhalzend uit naar de release van hun nieuwe album en de start van hun wereldtournee.

FAQ

 • Q: Wie zijn de leden van Ace Members?
  EEN: De leden van Ace Members zijn Jihoon, Jun, Donghun, Wow en Byeongkwan.
 • Q: Wat voor soort muziek maakt Ace Members?
  EEN: De muziek van Ace Members is een mix van hiphop, R&B en pop.
 • Q: Welke awards heeft Ace Members gewonnen?
  EEN: Ace Members heeft de prijs 'Rookie of the Year' gewonnen bij de Mnet Asian Music Awards 2018 en is genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de prijs 'Best New Artist' bij de Melon Music Awards 2019.
 • Q: Wanneer komt het derde volledige album van Ace Members uit?
  EEN: Het derde volledige album van Ace Members staat gepland voor release in 2021.

Ga naar voor meer informatie over Ace-leden AllKpop en Soempi .

K-pop verovert de wereld stormenderhand en de bands die de leiding nemen zijn Pledis Boys, Monsta X en Jing Xiang. Pledis Boys, ook wel bekend als Tempest Groups, is een Zuid-Koreaanse boyband die in 2017 is opgericht door Pledis Entertainment. De groep bestaat uit zeven leden: NU'EST, JR, Aron, Baekho, Ren, Minhyun en Hwang Minhyun. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder 'Love Paint' en 'Shine'. Monsta X daarentegen is een Zuid-Koreaanse boyband die in 2015 is opgericht door Starship Entertainment. De groep bestaat uit zeven leden: Shownu, Wonho, Minhyuk, Kihyun, Hyungwon, Joohoney en I.M. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder 'Overtreding' en 'Held'. Ten slotte is Jing Xiang een opkomende K-popband die in 2019 is opgericht door Yuehua Entertainment. De groep bestaat uit vijf leden: Yixuan, Yiren, Yiyang, Yizhen en Yimeng. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder 'Dreams Come True' en 'Love Talk'. Alle drie deze bands maken furore in de K-popwereld en zullen zeker nog lang blijven bestaan.