ATEEZ: alles wat je moet weten over de albums van de K-Pop Band

Inhoud

ATEEZ is een Zuid-Koreaanse K-Pop-band die sinds hun debuut in 2018 furore maakt in de muziekindustrie. De achtkoppige groep heeft verschillende albums en singles uitgebracht en hun muziek wordt geprezen om het unieke geluid en de krachtige teksten. In dit artikel bekijken we alle albums die door ATEEZ zijn uitgebracht en verkennen we hun discografie.

Treasure EP.1: Alles op nul

ATEEZ's debuutalbum, Treasure EP.1: Alles op nul , kwam uit in oktober 2018. Het album bestaat uit zeven nummers, waaronder de eerste single 'Pirate King'. Het album werd geprezen om zijn unieke geluid en krachtige teksten, en piekte op nummer twee in de Gaon Album Chart. Het album bracht ook verschillende succesvolle singles voort, waaronder 'Say My Name' en 'Hala Hala'.Schat EP.2: nul tot één

ATEEZ's tweede album, Schat EP.2: nul tot één , kwam uit in januari 2019. Het album bestaat uit zeven nummers, waaronder de eerste single 'Wonderland'. Het album werd geprezen om zijn pakkende melodieën en krachtige teksten, en piekte op nummer één in de Gaon Album Chart. Het album bracht ook verschillende succesvolle singles voort, waaronder 'Illusion' en 'Wave'.

Schat EP.3: Eén voor allen

ATEEZ's derde album, Schat EP.3: Eén voor allen , kwam uit in april 2019. Het album bestaat uit zeven nummers, waaronder de eerste single 'Say My Name'. Het album werd geprezen om zijn unieke geluid en krachtige teksten, en piekte op nummer één in de Gaon Album Chart. Het album bracht ook verschillende succesvolle singles voort, waaronder 'Hala Hala' en 'Fireworks'.

Schat EP.4: All to Action

ATEEZ's vierde album, Schat EP.4: All to Action , kwam uit in juli 2019. Het album bestaat uit zeven nummers, waaronder de eerste single 'Answer'. Het album werd geprezen om zijn pakkende melodieën en krachtige teksten, en piekte op nummer één in de Gaon Album Chart. Het album bracht ook verschillende succesvolle singles voort, waaronder 'Wonderland' en 'Illusion'.

Schat EP.Fin: All to U

ATEEZ's vijfde album, Schat EP.Fin: All to U , kwam uit in oktober 2019. Het album bestaat uit zeven nummers, waaronder de eerste single 'Thanxx'. Het album werd geprezen om zijn unieke geluid en krachtige teksten, en piekte op nummer één in de Gaon Album Chart. Het album bracht ook verschillende succesvolle singles voort, waaronder 'Wave' en 'Fireworks'.

Treasure EP.Extra: Verschuif de kaart

ATEEZ's zesde album, Treasure EP.Extra: Verschuif de kaart , kwam uit in januari 2020. Het album bestaat uit zeven nummers, waaronder de eerste single 'Wonderland'. Het album werd geprezen om zijn pakkende melodieën en krachtige teksten, en piekte op nummer één in de Gaon Album Chart. Het album bracht ook verschillende succesvolle singles voort, waaronder 'Answer' en 'Thanxx'.

Treasure EP.Final: All to Action

ATEEZ's zevende album, Treasure EP.Final: All to Action , kwam uit in april 2020. Het album bestaat uit zeven tracks, waaronder de eerste single 'Answer'. Het album werd geprezen om zijn unieke geluid en krachtige teksten, en piekte op nummer één in de Gaon Album Chart. Het album bracht ook verschillende succesvolle singles voort, waaronder 'Hala Hala' en 'Say My Name'.

Voltooiing

ATEEZ heeft sinds hun debuut in 2018 zeven albums uitgebracht en hun muziek wordt geprezen om het unieke geluid en de krachtige teksten. Hun discografie zit vol pakkende melodieën en krachtige teksten, en hun albums hebben allemaal een hoogtepunt bereikt op nummer één in de Gaon Album Chart. Als je een fan bent van K-Pop, dan is ATEEZ zeker een band die je moet gaan bekijken.

Ga naar voor meer informatie over ATEEZ en hun albums AllKpop en Genie .

FAQ

  • Q: Hoeveel albums heeft ATEEZ uitgebracht?
    EEN: ATEEZ heeft zeven albums uitgebracht sinds hun debuut in 2018.
  • Q: Hoe heet het debuutalbum van ATEEZ?
    EEN: Het debuutalbum van ATEEZ is Treasure EP.1: Alles op nul .
  • Q: Hoe heet het nieuwste album van ATEEZ?
    EEN: Het nieuwste album van ATEEZ is Treasure EP.Final: All to Action .

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en elektronische muziek. Er zijn veel K-popbands die de afgelopen jaren populair zijn geworden, zoals Park Haeyoon van Cherry Bullet, Takata Mashiho en Morning Musume. Elk van deze bands heeft een uniek geluid en stijl waardoor ze zich onderscheiden van de rest.

Park Haeyoon van Cherry Bullet is een Zuid-Koreaanse zangeres en rapper die sinds haar debuut in 2018 aan populariteit wint. Ze staat bekend om haar krachtige zang en haar vermogen om te rappen in zowel Koreaans als Engels. Haar muziek is een mix van hiphop, R&B en elektronische muziek, en ze heeft verschillende singles en albums uitgebracht. Als u meer wilt weten over Park Haeyoon, Klik hier .

Takata Mashiho is een Japanse zangeres en songwriter die sinds haar debuut in 2019 aan populariteit wint. Ze staat bekend om haar unieke muziekstijl, die elementen uit pop, rock en elektronische muziek combineert. Haar muziek wordt vaak omschreven als opbeurend en inspirerend. Als je meer wilt weten over Takata Mashiho, Klik hier .

Morning Musume is een Japanse meidengroep die al sinds 1997 bestaat. Ze staan ​​bekend om hun vrolijke en aanstekelijke liedjes, evenals hun unieke dansstijl. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en zijn een van de populairste K-popbands in Japan geworden. Als je meer wilt weten over Morning Musume, Klik hier .

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, en elk van de hierboven genoemde bands heeft een uniek geluid en stijl waardoor ze zich onderscheiden van de rest. Of je nu een fan bent van Park Haeyoon, Takata Mashiho of Morning Musume, er is voor elk wat wils in de wereld van K-pop.