Augustus K-Pop Comebacks: al het laatste nieuws

Inhoud

K-Pop is een van de meest populaire muziekgenres ter wereld en het is geen verrassing dat fans altijd graag willen weten welke bands een comeback maken en welke nummers ze uitbrengen. Augustus 2020 is geen uitzondering, met een aantal K-Pop-bands die terugkeren met nieuwe muziek. Hier is het laatste nieuws over de comebacks van K-Pop in augustus 2020.

BTS

Een van de grootste K-Pop bands ter wereld, BTS , maakt hun langverwachte comeback in augustus 2020. De band staat op het punt hun nieuwe single uit te brengen, Dynamiet , op 21 augustus. Er wordt gezegd dat het nummer een helder en vrolijk nummer is dat fans zeker aan het dansen zal krijgen. BTS zal in de herfst ook een nieuw album uitbrengen, dus fans hebben genoeg om naar uit te kijken.EXO

Een andere K-Pop-band die in augustus 2020 een comeback maakt, is EXO . De band is klaar om hun nieuwe single uit te brengen, Obsessie , op 27 augustus. Het nummer zou een krachtig en intens nummer zijn dat het kenmerkende geluid van de band zal laten zien. EXO zal in de herfst ook een nieuw album uitbrengen, dus fans hebben genoeg om naar uit te kijken.

ZWARTPINK

K-Pop meidengroep ZWARTPINK maakt ook hun langverwachte comeback in augustus 2020. De band staat op het punt hun nieuwe single uit te brengen, Hoe vind je dat , op 28 augustus. Er wordt gezegd dat het nummer een aanstekelijke en vrolijke track is die fans zeker aan het dansen zal krijgen. BLACKPINK zal in de herfst ook een nieuw album uitbrengen, dus fans hebben genoeg om naar uit te kijken.

TWEEMAAL

K-Pop meidengroep TWEEMAAL maakt ook hun comeback in augustus 2020. De band staat op het punt hun nieuwe single uit te brengen, Meer meer , op 28 augustus. Er wordt gezegd dat het nummer een aanstekelijke en vrolijke track is die fans zeker aan het dansen zal krijgen. TWICE zal in de herfst ook een nieuw album uitbrengen, dus fans hebben genoeg om naar uit te kijken.

Rood fluweel

K-Pop meidengroep Rood fluweel maakt ook hun comeback in augustus 2020. De band staat op het punt hun nieuwe single uit te brengen, Psycho , op 31 augustus. Het nummer zou een krachtig en intens nummer zijn dat het kenmerkende geluid van de band zal laten zien. Red Velvet zal in het najaar ook een nieuw album uitbrengen, dus fans hebben genoeg om naar uit te kijken.

Gevolgtrekking

Augustus 2020 belooft een spannende maand te worden voor K-Pop-fans, met een aantal bands die hun langverwachte comeback maken. Van BTS tot BLACKPINK, er is voor elk wat wils. Houd het laatste nieuws over K-Pop-comebacks in augustus 2020 in de gaten.

FAQ

  • Q: Welke bands maken een comeback in augustus 2020?
    EEN: BTS, EXO, BLACKPINK, TWICE en Red Velvet maken allemaal een comeback in augustus 2020.
  • Q: Welke nummers brengen de bands uit?
    EEN: BTS komt vrij Dynamiet , EXO komt vrij Obsessie , BLACKPINK komt uit Hoe vind je dat , TWICE komt uit Meer meer , en Red Velvet komt uit Psycho .
  • Q: Wanneer brengen de bands hun nieuwe albums uit?
    EEN: Alle bands zullen in het najaar hun nieuwe albums uitbrengen.

Ga voor meer informatie over K-Pop-comebacks in augustus 2020 naar AllKPop en Soempi .

K-pop is een muziekgenre dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Het is een wereldwijd fenomeen geworden, met fans over de hele wereld. Een van de meest populaire K-popbands is OGZ, geleid door Jo Woochan. OGZ bestaat al sinds het begin van de jaren 2000 en heeft verschillende hitsingles uitgebracht. Ga naar voor meer informatie over OGZ en hun muziek jo woochan .

Een andere K-popband die snel aan populariteit wint, is Enhypen. Deze zevenkoppige groep debuteerde in 2020 en heeft al een grote aanhang gekregen. Om meer te weten te komen over Enhypen en je kennis van de groep te testen, neem je een van de quizzen verrijken beschikbaar online.

K-pop staat ook bekend om zijn getalenteerde soloartiesten. Een van de meest populaire soloartiesten is Danielle Marsh, een K-pop bandlid en zangeres. Ga naar voor meer informatie over Danielle Marsh en om enkele van haar geweldige optredens te zien kpop imgur .

K-pop is een muziekgenre dat het publiek over de hele wereld heeft gefascineerd. Of je nu fan bent van OGZ, Enhypen of Danielle Marsh, er is voor elk wat wils. Met zijn aanstekelijke beats en unieke stijl zal K-pop je zeker urenlang vermaken.