B.I.G Benji: The K-Pop Band die de wereld stormenderhand verovert

Inhoud

B.I.G Benji is een Zuid-Koreaanse K-Pop-band die de wereld stormenderhand heeft veroverd. De groep bestaat uit vijf leden: Benji, Gunmin, Heedo, Minpyo en J-Hoon. Ze debuteerden in 2018 met hun eerste single, 'Hello Hello', en hebben sindsdien verschillende albums en singles uitgebracht. In deze gids verkennen we de leden, muziek en meer van B.I.G Benji.

De leden van BIG Benji

B.I.G Benji bestaat uit vijf leden, elk met hun eigen unieke stijl en persoonlijkheid. Benji is de leider van de groep en staat bekend om zijn krachtige zang en rapvaardigheden. Gunmin is de hoofdvocalist en staat bekend om zijn soepele en soulvolle stem. Heedo is de hoofddanser en staat bekend om zijn krachtige en precieze choreografie. Minpyo is de belangrijkste rapper en staat bekend om zijn geestige en slimme teksten. J-Hoon is de maknae (jongste lid) en staat bekend om zijn charismatische podiumpresentatie.BIG Benji's muziek

B.I.G Benji heeft sinds hun debuut in 2018 verschillende albums en singles uitgebracht. Hun eerste album, Hallo hallo , werd uitgebracht in 2018 en bevatte hun gelijknamige debuutsingle. Hun tweede album, Fantasie , werd uitgebracht in 2019 en bevatte de hitsingle 'Fantasia'. Hun derde album, De Grote Beer , werd uitgebracht in 2020 en bevatte de hitsingle 'The Big Dipper'. Ze hebben ook verschillende singles uitgebracht, waaronder 'Lonely Night', 'Dreams Come True' en 'Love Is'.

BIG Benji's discografie

BIG Benji heeft sinds hun debuut in 2018 verschillende albums en singles uitgebracht. Hun discografie omvat de volgende albums en singles:

  • Hallo hallo (2018)
  • Fantasie (2019)
  • De Grote Beer (2020)
  • 'Eenzame nacht' (2018)
  • 'Dromen komen uit' (2019)
  • 'Liefde is' (2020)

B.I.G Benji's Awards en onderscheidingen

BIG Benji is erkend voor hun muziek en optredens met verschillende prijzen en onderscheidingen. Ze hebben de Mnet Asian Music Award voor beste nieuwe mannelijke artiest, de Seoul Music Award voor beste nieuwe artiest en de Golden Disc Award voor beste nieuwe artiest gewonnen. Ze zijn ook genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de Melon Music Award voor beste nieuwe artiest en de Gaon Chart Music Award voor beste nieuwe artiest.

BIG Benji's impact op K-Pop

Sinds hun debuut in 2018 is B.I.G Benji een van de populairste K-Pop-bands ter wereld geworden. Hun muziek wordt geprezen om zijn pakkende melodieën en krachtige teksten, en hun uitvoeringen worden geprezen om hun energie en charisma. Ze zijn ook gecrediteerd voor het helpen populair maken van K-Pop in het Westen, en hun invloed is te zien in de muziek van andere K-Pop-groepen.

Gevolgtrekking

B.I.G Benji is een Zuid-Koreaanse K-Pop-band die de wereld stormenderhand heeft veroverd. De groep bestaat uit vijf leden: Benji, Gunmin, Heedo, Minpyo en J-Hoon. Ze hebben sinds hun debuut in 2018 verschillende albums en singles uitgebracht en zijn erkend voor hun muziek en uitvoeringen met verschillende prijzen en onderscheidingen. Ze zijn ook gecrediteerd voor het helpen populair maken van K-Pop in het Westen, en hun invloed is te zien in de muziek van andere K-Pop-groepen.

Kijk voor meer informatie over B.I.G Benji op AllKpop , Soempi , en Genie .

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van B.I.G Benji? EEN: De leden van BIG Benji zijn Benji, Gunmin, Heedo, Minpyo en J-Hoon.
  • Q: Welke prijzen heeft B.I.G Benji gewonnen? EEN: BIG Benji heeft de Mnet Asian Music Award voor beste nieuwe mannelijke artiest, de Seoul Music Award voor beste nieuwe artiest en de Golden Disc Award voor beste nieuwe artiest gewonnen.
  • Q: Welke albums en singles heeft B.I.G Benji uitgebracht? EEN: BIG Benji heeft de albums uitgebracht Hallo hallo , Fantasie , en De Grote Beer , evenals de singles 'Lonely Night', 'Dreams Come True' en 'Love Is'.

K-pop is een muziekgenre dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Een van de populairste K-popbands is Niziu, een zevenkoppige meidengroep die in 2020 debuteerde. Ze zijn in korte tijd uitgegroeid tot een van de populairste K-popbands ter wereld. Bekijk hun voor meer informatie over Niziu wiki-pagina . Het biedt een diepgaande blik op de geschiedenis, leden en discografie van de groep.

Niziu heeft sinds hun debuut verschillende albums en singles uitgebracht. Bekijk de Markeer discografie . Het biedt een overzicht van al hun releases, inclusief muziekvideo's, songteksten en meer.

Een andere populaire K-popband is Hello Venus. Deze vijfkoppige meidengroep debuteerde in 2012 en heeft sindsdien verschillende albums en singles uitgebracht. Voor meer informatie over Hello Venus, bekijk de Hallo Venus Nara bladzijde. Het biedt een diepgaande blik op de geschiedenis, leden en discografie van de groep.

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Niziu en Hello Venus zijn twee van de meest populaire K-popbands en ze hebben allebei veel te bieden. Om meer over hen te weten te komen, bekijk je hun respectieve wiki- en discografiepagina's.