Black6ix: een uitgebreide gids voor de K-Pop-band

Inhoud

Black6ix is ​​een K-Pop-band die furore heeft gemaakt in de muziekscene. De groep bestaat uit zes leden: Jaeho, Ziki, Yongseok, Wooshin, Kyungho en Sangyun . Ze debuteerden in 2017 met hun eerste single 'Please', en hebben sindsdien verschillende albums en singles uitgebracht. In deze gids bekijken we de leden, hun muziek en meer.

Wie zijn de leden van Black6ix?

Black6ix bestaat uit zes leden: Jaeho, Ziki, Yongseok, Wooshin, Kyungho en Sangyun . Jaeho is de leider van de groep en is verantwoordelijk voor de rap- en zangpartijen. Ziki is de belangrijkste zanger en staat bekend om zijn krachtige stem. Yongseok is de hoofddanser en is ook verantwoordelijk voor de rap- en zangpartijen. Wooshin is de leadzanger en staat bekend om zijn vlotte zang. Kyungho is de hoofdrapper en staat bekend om zijn unieke rapstijl. Ten slotte is Sangyun de maknae (jongste lid) en verantwoordelijk voor de rap- en zangpartijen.Welke muziek heeft Black6ix uitgebracht?

Black6ix heeft sinds hun debuut in 2017 verschillende albums en singles uitgebracht. Hun eerste single, 'Please', werd uitgebracht in 2017 en werd gevolgd door hun eerste mini-album, Swagger-tijd , in 2018. Sindsdien hebben ze verschillende singles uitgebracht, waaronder 'Like a Flower', 'Swagger Time' en 'Paradise'. Ze hebben ook twee volledige albums uitgebracht, Black Out en Zwart gemaakt .

Black6ix heeft sinds hun debuut verschillende populaire nummers uitgebracht. Enkele van hun meest populaire nummers zijn 'Please', 'Like a Flower', 'Swagger Time', 'Paradise', 'Black Out' en 'Blackened'. Ze hebben ook verschillende andere singles en samenwerkingen uitgebracht, zoals 'Love Letter', 'Mystery' en 'Lonely Night'.

Wat zijn de prijzen en prestaties van Black6ix?

Black6ix heeft sinds hun debuut verschillende prijzen en prestaties behaald. Ze hebben verschillende prijzen gewonnen bij de Korean Music Awards, waaronder Best New Artist en Best Dance Performance. Ze zijn ook genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder Best Male Group en Best Dance Performance. Bovendien zijn ze te zien geweest in verschillende tijdschriften en tv-shows, waaronder K-Wave-tijdschrift en K-Pop ster .

Wat zijn de toekomstplannen van Black6ix?

Black6ix heeft verschillende aankomende projecten in de maak. Ze werken momenteel aan hun derde volledige album, dat naar verwachting in 2021 uitkomt. Ze zijn ook van plan om in 2021 aan een wereldtournee te beginnen, met stops in Noord-Amerika, Europa en Azië. Bovendien zijn ze van plan om in de nabije toekomst verschillende singles en samenwerkingen uit te brengen.

Gevolgtrekking

Black6ix is ​​een K-Pop-band die furore heeft gemaakt in de muziekscene. De groep bestaat uit zes leden: Jaeho, Ziki, Yongseok, Wooshin, Kyungho en Sangyun . Ze hebben sinds hun debuut in 2017 verschillende albums en singles uitgebracht, waaronder 'Please', 'Like a Flower', 'Swagger Time' en 'Paradise'. Ze hebben ook verschillende prijzen en nominaties gewonnen en zijn te zien geweest in verschillende tijdschriften en televisieshows. Black6ix heeft verschillende aankomende projecten in de maak, waaronder hun derde volledige album en een wereldtournee.

FAQ

 • V: Wie zijn de leden van Black6ix?
  A: Black6ix bestaat uit zes leden: Jaeho, Ziki, Yongseok, Wooshin, Kyungho en Sangyun .
 • V: Welke muziek heeft Black6ix uitgebracht?
  A: Black6ix heeft sinds hun debuut in 2017 verschillende albums en singles uitgebracht, waaronder 'Please', 'Like a Flower', 'Swagger Time' en 'Paradise'.
 • V: Wat zijn de onderscheidingen en prestaties van Black6ix?
  A: Black6ix heeft sinds hun debuut verschillende prijzen en prestaties behaald. Ze hebben verschillende prijzen gewonnen bij de Korean Music Awards, waaronder Best New Artist en Best Dance Performance. Ze zijn ook genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder Best Male Group en Best Dance Performance.
 • V: Wat zijn de toekomstplannen van Black6ix?
  A: Black6ix heeft verschillende aankomende projecten in de maak, waaronder hun derde volledige album en een wereldtournee.

Voor meer informatie over Black6ix, check out AllKpop , Koreaboo , en Soempi .

K-pop bestaat al tientallen jaren en het is geen verrassing dat enkele van de oudste K-pop-idolen en -bands er nog steeds zijn. Generatie K-pop is een term die wordt gebruikt om de oudere generatie K-pop-idolen en -bands te beschrijven die al vanaf het begin bestaan. Generatie K-pop bevat enkele van de meest iconische K-popgroepen zoals H.O.T, S.E.S en Shinhwa. Deze groepen bestaan ​​al meer dan 20 jaar en hebben een grote invloed gehad op de K-pop-industrie.

De afgelopen jaren heeft een nieuwe generatie K-popbands de muziekscene stormenderhand veroverd. Een van de meest populaire van deze bands is Dice. Deze vijfkoppige groep heeft veel aandacht gekregen vanwege hun unieke geluid en stijl. Zegt fandom groeit snel en de groep is hard op weg een van de populairste K-popbands ter wereld te worden.

Een andere populaire K-popgroep is Team Princess. Deze vijfkoppige meidengroep krijgt veel aandacht voor hun aanstekelijke liedjes en energieke optredens. Ze hebben veel fans gekregen en hun populariteit groeit alleen maar. Team Prinses is hard op weg een van de meest populaire K-popgroepen ter wereld te worden.

K-pop heeft een lange weg afgelegd sinds het begin, en het is geen verrassing dat de oudere generatie K-pop-idolen en -bands er nog steeds is. Generatie K-pop heeft een grote invloed gehad op de K-pop-industrie en de nieuwere generatie K-popbands wint snel aan populariteit. Of je nu een fan bent van de oudere generatie of de nieuwere generatie, K-pop heeft voor elk wat wils.