Blockberry Creatief entertainment: K-popband

Inhoud

'Blockberry Creatief Entertainment: K-Pop Band'

Blockberry Creative Entertainment is een Zuid-Koreaans entertainmentbedrijf dat de thuisbasis is van de K-Pop-band Loona. De groep bestaat uit twaalf leden, elk met hun eigen unieke stijl en geluid. De groep debuteerde in 2018 met hun eerste single 'Hi High'. Sindsdien hebben ze verschillende albums en singles uitgebracht en zijn ze een van de populairste K-Pop-bands ter wereld geworden.

Leden van Blockberry Creative Entertainment

De twaalf leden van Blockberry Creative Entertainment zijn: Heejin, Hyunjin, Haseul, Yeojin, Vivi, Kim Lip, Jinsoul, Choerry, Yves, Chuu, Go Won en Olivia Hye. Elk lid heeft zijn eigen unieke stijl en geluid, en ze dragen allemaal bij aan het algehele geluid van de groep.Discografie

Blockberry Creative Entertainment heeft sinds hun debuut in 2018 verschillende albums en singles uitgebracht. Hun eerste album, [+ +], kwam uit in 2018 en bevatte de hitsingle 'Hi High'. Sindsdien hebben ze nog twee albums uitgebracht, [X X] en [#], evenals verschillende singles.

Muziek video's

Blockberry Creative Entertainment heeft verschillende muziekvideo's uitgebracht voor hun liedjes. Hun muziekvideo's staan ​​bekend om hun unieke visuals en choreografie. Enkele van hun meest populaire muziekvideo's zijn 'Hi High', 'Butterfly' en 'Love4eva'.

Onderscheidingen en onderscheidingen

Blockberry Creative Entertainment heeft sinds hun debuut verschillende prijzen en onderscheidingen gewonnen. Ze hebben de Best New Artist Award gewonnen bij de Mnet Asian Music Awards 2018, evenals de Best Dance Performance Award bij de Melon Music Awards 2019.

Aanwezigheid op sociale media

Blockberry Creative Entertainment is actief op verschillende social media platformen. Ze hebben een officieel Twitter-account, evenals Instagram- en YouTube-accounts. Ze hebben ook een officiële website waar fans nieuws en updates over de groep kunnen vinden.

Gevolgtrekking

Blockberry Creative Entertainment is een Zuid-Koreaanse K-Pop-band die een van de meest populaire groepen ter wereld is geworden. De groep bestaat uit twaalf leden, elk met hun eigen unieke stijl en geluid. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en hebben verschillende prijzen en onderscheidingen gewonnen. Ze zijn ook actief op verschillende sociale mediaplatforms en hebben een officiële website waar fans nieuws en updates over de groep kunnen vinden.

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van Blockberry Creative Entertainment?
    EEN: De twaalf leden van Blockberry Creative Entertainment zijn: Heejin, Hyunjin, Haseul, Yeojin, Vivi, Kim Lip, Jinsoul, Choerry, Yves, Chuu, Go Won en Olivia Hye.
  • Q: Welke prijzen heeft Blockberry Creative Entertainment gewonnen?
    EEN: Blockberry Creative Entertainment heeft de Best New Artist Award gewonnen bij de Mnet Asian Music Awards 2018, evenals de Best Dance Performance Award bij de Melon Music Awards 2019.
  • Q: Waar vind ik nieuws en updates over Blockberry Creative Entertainment?
    EEN: Blockberry Creative Entertainment heeft een officiële website waar fans nieuws en updates over de groep kunnen vinden.

Ga voor meer informatie over Blockberry Creative Entertainment naar AllKpop , Soempi , en Koreaboo .

K-pop is een muziekgenre dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Van de aanstekelijke beats tot de unieke choreografie, het is geen wonder dat zoveel mensen erdoor worden aangetrokken. Een van de meest populaire K-popbands is ELRIS, een vijfkoppige meidengroep die in 2017 debuteerde. Hun debuutalbum, Color Crush, was een enorm succes en sindsdien hebben ze verschillende andere albums uitgebracht. Als je de band beter wilt leren kennen, elris album is een geweldige plek om te beginnen.

Een andere populaire K-popband is KISS, een vierkoppige jongensgroep die in 2018 debuteerde. Ze hebben verschillende hitsingles en albums uitgebracht en hun muziekvideo's zijn miljoenen keren bekeken. Als je meer wilt weten over de band, kpop kus is een geweldige bron.

Ten slotte is BADKIZ een vijfkoppige meidengroep die in 2018 debuteerde. Ze hebben verschillende hitsingles en albums uitgebracht en hun muziekvideo's zijn miljoenen keren bekeken. Als je op zoek bent naar een hete nieuwe K-popband om uit te checken, hete plas is de perfecte plek om te beginnen.

K-pop is een genre dat voor elk wat wils heeft, en deze drie bands zijn slechts enkele van de vele getalenteerde groepen die er zijn. Of je nu een fan bent van ELRIS, KISS of BADKIZ, je zult zeker iets vinden dat je leuk vindt. Dus waarom zou je ze niet eens beluisteren en zien waar alle hype over gaat?