Jongens 24 Profiel: Maak kennis met de K-Pop Band

Inhoud

Boys 24 is een K-Pop band die aan populariteit wint sinds hun debuut in 2016. De groep bestaat uit acht leden: Hwang Inho, Kim Donghyun, Kim Sunghyun, Lee Inpyo, Lee Hwayoung, Lee Euijin, Kim Hyunwoo en Kim Youngbin . Ze staan ​​bekend om hun unieke muziekstijl en hun energieke optredens.

Jongens 24 leden

Hwang Inho is de leider van de groep en staat bekend om zijn krachtige zang. Kim Donghyun is de hoofdvocalist en staat bekend om zijn soepele en soulvolle stem. Kim Sunghyun is de hoofddanser en staat bekend om zijn krachtige en precieze choreografie. Lee Inpyo is de hoofdrapper en staat bekend om zijn geestige teksten en rapstijl. Lee Hwayoung is de leadzanger en staat bekend om zijn zoete en melodieuze stem. Lee Euijin is de belangrijkste rapper en staat bekend om zijn unieke rapstijl. Kim Hyunwoo is de hoofddanser en staat bekend om zijn creatieve en energieke choreografie. Kim Youngbin is de visual en staat bekend om zijn knappe uiterlijk en charisma.Jongens 24 Muziek

Boys 24 heeft sinds hun debuut verschillende singles en albums uitgebracht. Hun debuutsingle '24 Hours' kwam uit in 2016 en was meteen een hit. Het nummer werd geprezen om zijn pakkende melodie en krachtige teksten. De groep heeft ook verschillende andere singles uitgebracht, zoals 'Mystery', 'Dream' en 'Time'. Hun nieuwste single, 'Rise Up', werd uitgebracht in 2020 en werd geprezen om zijn krachtige boodschap en opbeurende teksten.

Jongens 24 optredens

Boys 24 staat bekend om hun energieke en krachtige optredens. Ze hebben opgetreden op verschillende muziekfestivals en concerten over de hele wereld. Ze zijn ook verschenen in verschillende televisieshows, zoals 'Show Me the Money' van Mnet en 'Music Bank' van KBS. De groep is ook te zien geweest in verschillende commercials en advertenties.

Jongens 24 onderscheidingen

Boys 24 heeft sinds hun debuut verschillende prijzen gewonnen. Ze hebben de prijs 'Rookie of the Year' gewonnen bij de Mnet Asian Music Awards 2016 en de prijs 'Best New Artist' bij de Seoul Music Awards 2017. Ze zijn ook genomineerd voor verschillende andere prijzen, zoals de prijs 'Best Dance Performance' bij de Mnet Asian Music Awards 2017 en de prijs 'Best Male Group' bij de Seoul Music Awards 2018.

Jongens 24 discografie

Boys 24 heeft sinds hun debuut verschillende albums uitgebracht. Hun debuutalbum, “24 Hours”, kwam uit in 2016 en werd geprezen om zijn pakkende melodieën en krachtige teksten. De groep heeft ook verschillende andere albums uitgebracht, zoals 'Mystery', 'Dream' en 'Time'. Hun nieuwste album, 'Rise Up', kwam uit in 2020 en werd geprezen om zijn krachtige boodschap en opbeurende teksten.

Gevolgtrekking

Boys 24 is een K-Pop band die sinds hun debuut in 2016 aan populariteit wint. De groep bestaat uit acht leden en staat bekend om hun unieke muziekstijl en hun energieke optredens. Ze hebben sinds hun debuut verschillende singles en albums uitgebracht en hebben verschillende prijzen gewonnen. Ze hebben ook opgetreden op verschillende muziekfestivals en concerten over de hele wereld en zijn te zien geweest in verschillende commercials en advertenties.

Als je meer wilt weten over Boys 24, kun je hun officiële website bekijken hier of hun officiële YouTube-kanaal hier .

FAQ

 • Vraag: Wie zijn de leden van Boys 24?
  A: De leden van Boys 24 zijn Hwang Inho, Kim Donghyun, Kim Sunghyun, Lee Inpyo, Lee Hwayoung, Lee Euijin, Kim Hyunwoo en Kim Youngbin.
 • Vraag: Wat voor soort muziek maakt Boys 24?
  A: Boys 24 maakt K-Pop-muziek.
 • V: Welke prijzen heeft Boys 24 gewonnen?
  A: Boys 24 heeft de prijs 'Rookie of the Year' gewonnen bij de Mnet Asian Music Awards 2016 en de prijs 'Best New Artist' bij de Seoul Music Awards 2017.
 • V: Waar kan ik meer informatie vinden over Boys 24?
  A: Je kunt meer informatie over Boys 24 vinden op hun officiële website hier of hun officiële YouTube-kanaal hier .

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en pop. Er zijn veel K-popbands die de afgelopen jaren erkenning hebben gekregen, en 1the9 is daar een van. 1the9 is een negenkoppige boyband die in 2019 debuteerde. Ze hebben verschillende singles en albums uitgebracht en hebben een grote aanhang gekregen. Fans van 1the9 kunnen meer te weten komen over de leden en hun discografie door te bezoeken 1de9 leden .

Een andere K-popband die steeds meer erkenning krijgt, is Hayashi Fuko. Deze vijfkoppige meidengroep debuteerde in 2020 en bracht al meerdere singles en albums uit. Ze hebben een uniek geluid dat elementen van hiphop, R&B en pop combineert. Fans van Hayashi Fuko kunnen meer te weten komen over de leden en hun discografie door een bezoek te brengen hayashi fuko .

Ten slotte is DVWN een K-popband die in opkomst is. Deze vierkoppige boyband debuteerde in 2020 en bracht al meerdere singles en albums uit. Ze hebben een uniek geluid dat elementen van hiphop, R&B en pop combineert. Fans van DVWN kunnen meer te weten komen over de leden en hun discografie door te bezoeken dvwn grote hit .

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres en er zijn veel K-popbands die de afgelopen jaren aan erkenning hebben gewonnen. 1the9, Hayashi Fuko en DVWN zijn slechts enkele van de K-popbands die steeds meer erkenning krijgen. Fans van deze bands kunnen meer te weten komen over de leden en hun discografie door de aangeboden hyperlinks te bezoeken.