Verjaardagen van K-Pop Band vieren in februari

Inhoud

Februari is een speciale maand voor K-Pop-fans, omdat het de maand is waarin veel van hun favoriete K-Pop-bands hun verjaardag vieren. Van BTS tot BLACKPINK, er zijn genoeg K-Pop-bands om te vieren. In deze gids verkennen we de leden van elke band, hun muziek en meer. Lees verder voor meer informatie over het vieren van verjaardagen van K-Pop-bands in februari.

BTS

BTS, ook wel bekend als de Bangtan Boys, is een van de populairste K-Pop-bands ter wereld. De zeven leden van de groep zijn RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V en Jungkook. BTS heeft verschillende albums uitgebracht, waaronder Hou van jezelf: antwoord , Kaart van de ziel: persona , en Kaart van de ziel: 7 . De band viert haar verjaardag op 13 februari.ZWARTPINK

BLACKPINK is een vierkoppige meidengroep die debuteerde in 2016. De leden van de groep zijn Jisoo, Jennie, Rosé en Lisa. BLACKPINK heeft verschillende albums uitgebracht, waaronder Vierkant omhoog , Dood deze liefde , en Het album . De band viert haar verjaardag op 8 februari.

EXO

EXO is een negenkoppige jongensgroep die debuteerde in 2012. De leden van de groep zijn Xiumin, Suho, Lay, Baekhyun, Chen, Chanyeol, D.O., Kai en Sehun. EXO heeft verschillende albums uitgebracht, waaronder XOXO , Exodus , en De oorlog . De band viert haar verjaardag op 23 februari.

TWEEMAAL

TWICE is een negenkoppige meidengroep die debuteerde in 2015. De leden van de groep zijn Nayeon, Jeongyeon, Momo, Sana, Jihyo, Mina, Dahyun, Chaeyoung en Tzuyu. TWICE heeft verschillende albums uitgebracht, waaronder Tweemaaltagram , Signaal , en Bijzonder voelen . De band viert haar verjaardag op 28 februari.

Rood fluweel

Red Velvet is een vijfkoppige meidengroep die debuteerde in 2014. De leden van de groep zijn Irene, Seulgi, Wendy, Joy en Yeri. Red Velvet heeft verschillende albums uitgebracht, waaronder Het Rode , Het fluweel , en Het ReVe-festival: Finale . Op 1 februari viert de band haar verjaardag.

SHINee

SHINee is een vijfkoppige jongensgroep die debuteerde in 2008. De leden van de groep zijn Onew, Jonghyun, Key, Minho en Taemin. SHINee heeft verschillende albums uitgebracht, waaronder Het verhaal van licht , Sherlock , en Oneven . De band viert haar verjaardag op 25 februari.

Voltooiing

Februari is een speciale maand voor K-Pop-fans, omdat het de maand is waarin veel van hun favoriete K-Pop-bands hun verjaardag vieren. Van BTS tot BLACKPINK, er zijn genoeg K-Pop-bands om te vieren. In deze gids hebben we de leden van elke band, hun muziek en meer onderzocht. We hopen dat deze gids je heeft geholpen meer te leren over het vieren van verjaardagen van K-Pop-bands in februari.

Ga naar voor meer informatie over K-Pop-bands en hun muziek AllKpop en Soempi .

FAQ

  • Q: Welke K-Pop-bands vieren hun verjaardag in februari? EEN: BTS, BLACKPINK, EXO, TWICE, Red Velvet en SHINee vieren allemaal hun verjaardag in februari.
  • Q: Welke albums heeft BTS uitgebracht? EEN: BTS heeft verschillende albums uitgebracht, waaronder Houd van jezelf: antwoord , Kaart van de ziel: persona , en Kaart van de ziel: 7 .
  • Q: Welke albums heeft BLACKPINK uitgebracht? EEN: BLACKPINK heeft verschillende albums uitgebracht, waaronder Vierkant omhoog , Dood deze liefde , en Het album .
  • Q: Welke albums heeft EXO uitgebracht? EEN: EXO heeft verschillende albums uitgebracht, waaronder XOXO , Exodus , en De oorlog .
  • Q: Welke albums hebben TWICE uitgebracht? EEN: TWICE heeft verschillende albums uitgebracht, waaronder Tweemaaltagram , Signaal , en Bijzonder voelen .
  • Q: Welke albums heeft Red Velvet uitgebracht? EEN: Red Velvet heeft verschillende albums uitgebracht, waaronder Het Rode , Het fluweel , en Het ReVe-festival: Finale .
  • Q: Welke albums heeft SHINee uitgebracht? EEN: SHINee heeft verschillende albums uitgebracht, waaronder Het verhaal van licht , Sherlock , en Oneven .

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en elektronische muziek. Een van de rijzende sterren in de K-popscene is Jmin, een Zuid-Koreaanse rapper. Hij krijgt aandacht vanwege zijn unieke stijl en geluid. Voor meer informatie over Jmin en zijn lengte, bekijk de jmin hoogte bladzijde.

Een andere populaire K-popgroep is Snowman, een Japans-Koreaanse popband. Ze krijgen aandacht voor hun aanstekelijke liedjes en energieke optredens. Ga voor meer informatie over Snowman en hun muziek naar desnowman-the-japanesekorean-pop-bandbladzijde.

Ten slotte is er Nsonic, een K-popband die de aandacht trekt vanwege hun unieke geluid en stijl. Voor meer informatie over Nsonic en hun profiel, bekijk de sonisch profiel bladzijde.

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een geweldige manier om verschillende culturen en muziekstijlen te ontdekken. Met behulp van internet is het nu gemakkelijker dan ooit om meer te weten te komen over K-pop en de artiesten die het maken.