Changkyun van de K-popband MONSTA X

Inhoud

Image

Changkyun, ook wel bekend als I.M, is een Zuid-Koreaanse rapper, songwriter en lid van de K-Pop-band MONSTA X. Hij staat bekend om zijn unieke rapstijl en zijn vermogen om zijn eigen muziek te schrijven en te produceren. Hij maakt deel uit van de band sinds het debuut in 2015 en was een belangrijk onderdeel van hun succes. Lees verder voor meer informatie over Changkyun en zijn carrière bij MONSTA X.

Vroege leven en carrière

Changkyun werd geboren in Goyang, Zuid-Korea op 26 maart 1996. Hij volgde de School of Performing Arts Seoul en liep stage bij Starship Entertainment. Hij maakte deel uit van het pre-debuutteam, Nu'Bility, en was te zien in het nummer 'Rock U' met mede-MONSTA X-lid Jooheon. Hij debuteerde met MONSTA X in 2015 en maakt sindsdien deel uit van de groep.Muziek en video's

Changkyun is een belangrijk onderdeel geweest van het succes van MONSTA X. Hij heeft veel van de nummers van de groep geschreven en geproduceerd, waaronder 'Trespass', 'All In' en 'Beautiful'. Hij is ook te zien geweest in veel van de muziekvideo's van de groep, waaronder 'Hero', 'Shine Forever' en 'Fighter'.

Solo-projecten

Naast zijn werk met MONSTA X heeft Changkyun ook verschillende soloprojecten uitgebracht. Hij bracht zijn eerste solo-single 'Fly With Me' uit in 2017. Hij heeft ook verschillende solo-tracks uitgebracht, waaronder 'Young Blood', 'Gravity' en 'Horizon'. Hij heeft ook samengewerkt met andere artiesten, waaronder Jay Park en Heize.

Onderscheidingen en onderscheidingen

Changkyun is erkend voor zijn werk met MONSTA X. De groep heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Mnet Asian Music Award voor Beste Mannelijke Groep in 2017 en de Seoul Music Award voor Beste Mannelijke Groep in 2018. Changkyun is ook genomineerd voor verschillende prijzen , waaronder de Mnet Asian Music Award voor beste mannelijke artiest in 2018.

Recente projecten

Changkyun en MONSTA X zijn de afgelopen jaren druk bezig geweest. Ze brachten hun vijfde studioalbum uit, Fatale liefde , in 2020. Het album was een enorm succes en stond bovenaan de hitlijsten in Zuid-Korea en Japan. De groep bracht ook hun eerste Engelstalige album uit, alles over Luv , in 2020. Het album was een hit en bereikte de top 10 van de Billboard 200-hitlijst.

Gevolgtrekking

Changkyun is een getalenteerde rapper, songwriter en producer. Hij is een belangrijk onderdeel geweest van het succes van MONSTA X sinds het debuut van de groep in 2015. Hij heeft veel van de nummers van de groep geschreven en geproduceerd en is te zien in veel van hun muziekvideo's. Hij heeft ook verschillende soloprojecten uitgebracht en heeft samengewerkt met andere artiesten. Changkyun is een belangrijk onderdeel van de K-Pop-scene en zal de komende jaren zeker indruk blijven maken.

FAQ

 • Q: Wat is de echte naam van Changkyun?
  EEN: Changkyuns echte naam is Im Changkyun.
 • Q: Wanneer debuteerde Changkyun met MONSTA X?
  EEN: Changkyun debuteerde in 2015 met MONSTA X.
 • Q: Welke prijzen heeft MONSTA X gewonnen?
  EEN: MONSTA X heeft de Mnet Asian Music Award voor Beste Mannelijke Groep in 2017 en de Seoul Music Award voor Beste Mannelijke Groep in 2018 gewonnen.
 • Q: Welke soloprojecten heeft Changkyun uitgebracht?
  EEN: Changkyun heeft in 2017 zijn eerste solo-single 'Fly With Me' uitgebracht. Hij heeft ook verschillende solo-tracks uitgebracht, waaronder 'Young Blood', 'Gravity' en 'Horizon'. Hij heeft ook samengewerkt met andere artiesten, waaronder Jay Park en Heize.

Ga voor meer informatie over Changkyun en MONSTA X naar AllKpop , Aanplakbord , en Soempi .

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en elektronische muziek. K-popbands bestaan ​​vaak uit leden uit verschillende landen en hebben vaak unieke en creatieve namen. Een van de meest populaire K-popbands is Seventeen, dat bestaat uit zeven leden uit Zuid-Korea. De leider van de band, Jihan, staat bekend om zijn krachtige zang en energieke optredens. Een andere populaire K-popband is EXO, die bestaat uit negen leden uit Zuid-Korea en China. De rijzende ster van de band, Baekhyun, staat bekend om zijn soepele zang en charismatische aanwezigheid op het podium. Ten slotte is M.L.K een K-popband die erkenning krijgt voor hun unieke geluid en boeiende uitvoeringen. De band bestaat uit vier leden uit Zuid-Korea en Japan. Zeventien Jihan , Baekhyun 2016 , enmlk-a-kpop-band-you-should-knowzijn slechts enkele van de vele K-popbands die over de hele wereld erkenning krijgen. K-pop is een muziekgenre dat voortdurend evolueert en groeit, en deze bands zijn daar het bewijs van.