Cherry Bullet: een uitgebreide gids voor de albums van de K-Pop Band

Inhoud

| Ontdek de muziek van Cherry Bullet met hun albums. Leer meer over de band en hun muziek met deze uitgebreide gids.

Cherry Bullet is een K-Pop meidengroep gevormd door FNC Entertainment in 2019. De groep bestaat uit negen leden: Haeyoon, Bora, Jiwon, Remi, Chaerin, May, Kokoro, Linlin en Yuju. Cherry Bullet heeft twee mini-albums uitgebracht, Laten we Cherry Bullet spelen en Kersen haast , evenals twee digitale singles, V&A en Handen omhoog . In deze gids verkennen we de muziek van Cherry Bullet en leren we meer over de.

Muziek van Cherry Bullet

Cherry Bullet's debuut mini-album, Laten we Cherry Bullet spelen , werd uitgebracht in januari 2019. Het album bevat zes nummers, waaronder de eerste single, V&A . Het album werd goed ontvangen door zowel fans als critici, en de groep promootte het album vervolgens op verschillende muziekshows.Cherry Bullet's tweede mini-album, Kersen haast , werd uitgebracht in augustus 2019. Het album bevat zeven nummers, waaronder de eerste single, Handen omhoog . Het album was een commercieel succes en de groep promootte het album vervolgens op verschillende muziekshows.

De discografie van Cherry Bullet

Cherry Bullet heeft twee mini-albums en twee digitale singles uitgebracht. De discografie van de groep omvat het volgende:

 • Laten we Cherry Bullet spelen (2019)
 • Kersen haast (2019)
 • V&A (2019)
 • Handen omhoog (2019)

Prijzen en prestaties van Cherry Bullet

Cherry Bullet heeft sinds hun debuut verschillende prijzen en nominaties gewonnen. De groep heeft de prijs voor beste nieuwe vrouwelijke artiest gewonnen bij de Asia Artist Awards 2019 en de prijs voor beste nieuwe artiest bij de Mnet Asian Music Awards 2019. Ze zijn ook genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de prijs voor beste nieuwe artiest bij de Melon Music Awards 2019.

Digital

Cherry Bullet-leden

Cherry Bullet bestaat uit negen leden: Haeyoon, Bora, Jiwon, Remi, Chaerin, May, Kokoro, Linlin en Yuju. De leden van de groep hebben verschillende achtergronden en interesses, en elk lid brengt iets unieks in de groep.

Haeyoon

Haeyoon is de leider van Cherry Bullet. Ze werd geboren in Zuid-Korea en is een voormalig stagiaire van FNC Entertainment. Ze staat bekend om haar krachtige zang en charismatische podiumpresentatie.

Excellent

Bora is de belangrijkste zanger van Cherry Bullet. Ze werd geboren in Zuid-Korea en is een voormalig stagiaire van FNC Entertainment. Ze staat bekend om haar krachtige zang en emotionele optredens.

Gevolgtrekking

Cherry Bullet is een K-Pop-meidengroep die in 2019 is opgericht door FNC Entertainment. De groep heeft twee minialbums en twee digitale singles uitgebracht en heeft sinds hun debuut verschillende prijzen en nominaties gewonnen. De groep bestaat uit negen leden, elk met hun eigen unieke talenten en persoonlijkheden. Als je een fan bent van K-Pop, dan is Cherry Bullet zeker de moeite van het bekijken waard!

Kijk voor meer informatie over Cherry Bullet op AllKPop en Koreaboo .

FAQ

 • Q: Hoeveel leden zijn er in Cherry Bullet?
  EEN: Cherry Bullet bestaat uit negen leden: Haeyoon, Bora, Jiwon, Remi, Chaerin, May, Kokoro, Linlin en Yuju.
 • Q: Welke prijzen heeft Cherry Bullet gewonnen?
  EEN: Cherry Bullet heeft de prijs voor beste nieuwe vrouwelijke artiest gewonnen bij de Asia Artist Awards 2019 en de prijs voor beste nieuwe artiest bij de Mnet Asian Music Awards 2019.
 • Q: Welke albums heeft Cherry Bullet uitgebracht?
  EEN: Cherry Bullet heeft twee mini-albums uitgebracht, Laten we Cherry Bullet spelen en Kersen haast , evenals twee digitale singles, V&A en Handen omhoog .

K-pop verovert de wereld stormenderhand en twee van de meest populaire bands zijn Astro en Seventeen. Astro, ook wel bekend als kpop belt, is een Zuid-Koreaanse boyband die in 2016 is opgericht door Fantagio. De groep bestaat uit zes leden: JinJin, MJ, Cha Eun-woo, Moonbin, Rocky en Sanha. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en zijn een van de populairste K-popbands ter wereld geworden.

Dino Chan, ook wel bekend als Dino Seventeen, is een andere populaire K-popband. De groep, opgericht in 2015, bestaat uit dertien leden: S.Coups, Jeonghan, Joshua, Jun, Hoshi, Wonwoo, Woozi, DK, Mingyu, The8, Seungkwan, Vernon en Dino. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en zijn een van de populairste K-popbands ter wereld geworden.

Park Seong-hwa, ook wel bekend als Seonghwa Australia, is een Zuid-Koreaanse boyband die in 2018 is opgericht door Fantagio. De groep bestaat uit vijf leden: Seong-hwa, Yoon-hye, Jae-hyeon, Dong-hyun en Chani. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en zijn een van de populairste K-popbands ter wereld geworden.

K-pop is een muziekgenre dat de laatste jaren steeds populairder is geworden. Astro, Dino Seventeen en Seonghwa Australia zijn slechts enkele van de vele K-popbands die de wereld stormenderhand hebben veroverd. Met hun aanstekelijke deuntjes en boeiende optredens zijn deze bands enkele van de meest populaire K-popbands ter wereld geworden.