Choi Joon Hyuk: Profiel van K-Pop Bandlid

Inhoud

Choi Joon Hyuk is een getalenteerd lid van de K-Pop band, NCT-droom . Hij is een zanger, songwriter en danser die sinds 2018 actief is in de muziekindustrie. Hij staat bekend om zijn krachtige zang en energieke optredens. In dit profiel zullen we zijn carrière, muziek en meer verkennen.

Vroege leven en carrière

Choi Joon Hyuk werd geboren op 7 augustus 2000 in Seoul, Zuid-Korea. Hij begon zijn carrière als stagiair bij SM Entertainment in 2018. Hij debuteerde als lid van de K-Pop-band, NCT-droom , in april 2018. Sindsdien treedt hij actief op met de groep en heeft hij verschillende singles en albums uitgebracht.Muziek en discografie

Choi Joon Hyuk heeft verschillende singles en albums uitgebracht met NCT-droom . Zijn eerste single met de groep was 'Chewing Gum', die werd uitgebracht in april 2018. De single piekte op nummer twee op de Gaon Music Chart en werd platina gecertificeerd door de Korea Music Content Association. Hij heeft ook verschillende andere singles en albums met de groep uitgebracht, waaronder 'We Go Up', 'Reload' en 'We Boom'.

Acteercarrière

Naast zijn muziekcarrière is Choi Joon Hyuk ook verschenen in verschillende televisiedrama's. Hij maakte zijn acteerdebuut in het drama, Mijn eerste eerste liefde , in 2019. Hij is ook verschenen in het drama, De dossiers van de schoolverpleegkundige , en de webserie, De manier waarop ik je haat . Hij zal ook verschijnen in het komende drama, De dossiers van de schoolverpleegkundige 2 .

Prijzen en nominaties

Choi Joon Hyuk is genomineerd voor verschillende prijzen voor zijn werk met NCT-droom . Hij is genomineerd voor de Mnet Asian Music Awards, de Seoul Music Awards en de Golden Disc Awards. Hij heeft ook de Best New Artist Award gewonnen bij de Asia Artist Awards 2019.

Priveleven

Choi Joon Hyuk is momenteel vrijgezel en richt zich op zijn carrière. Hij is goede vrienden met collega NCT-droom leden, Mark en Renjun. Hij is ook een fervent fan van de K-Pop-groep, BTS.

Gevolgtrekking

Choi Joon Hyuk is een getalenteerd lid van de K-Pop band, NCT-droom . Hij is een zanger, songwriter en danser die sinds 2018 actief is in de muziekindustrie. Hij heeft met de groep verschillende singles en albums uitgebracht en is ook verschenen in verschillende televisiedrama's. Hij is genomineerd voor verschillende prijzen en heeft de Best New Artist Award gewonnen bij de Asia Artist Awards 2019. Hij is momenteel vrijgezel en richt zich op zijn carrière.

FAQ

  • Q: Wat is de debuutsingle van Choi Joon Hyuk?
    EEN: Choi Joon Hyuk's debuutsingle met NCT-droom was 'Kauwgom', die werd uitgebracht in april 2018.
  • Q: Welke prijzen heeft Choi Joon Hyuk gewonnen?
    EEN: Choi Joon Hyuk heeft de Best New Artist Award gewonnen bij de Asia Artist Awards 2019.
  • Q: In welke televisiedrama's is Choi Joon Hyuk verschenen?
    EEN: Choi Joon Hyuk is verschenen in het drama, Mijn eerste eerste liefde , het drama, De dossiers van de schoolverpleegkundige , en de webserie, De manier waarop ik je haat .

Voor meer informatie over Choi Joon Hyuk, bezoek AllKpop , Soempi , en Koreaboo .

K-pop verovert de muziekscene stormenderhand en een van de rijzende sterren is de groep blk. Deze vijfkoppige meidengroep krijgt aandacht vanwege hun unieke geluid en stijl. Onder leiding van Lee Jueun heeft de groep furore gemaakt in de K-pop-industrie met hun aanstekelijke liedjes en energieke optredens. Van hun debuutsingle 'Heroine' tot hun nieuwste single 'La La La', blk heeft het publiek weten te boeien met hun unieke geluid en stijl.

De groep is getekend bij LA Entertainment, een platenlabel dat enkele van de grootste namen in de K-pop heeft voortgebracht. Met hun ervaren personeel en middelen heeft LA Entertainment blk kunnen helpen nieuwe hoogten in hun carrière te bereiken. Van hun muziekvideo's tot hun live optredens, blk heeft hun talenten kunnen laten zien en een grotere schare fans kunnen krijgen.

blk is slechts een van de vele K-popgroepen die de muziekscene stormenderhand veroveren. Met hun unieke geluid en stijl heeft blk het publiek kunnen boeien en een grotere schare fans kunnen krijgen. Met de hulp van LA Entertainment heeft blk nieuwe hoogten in hun carrière kunnen bereiken. Als je op zoek bent naar een nieuwe K-popgroep om te volgen, ga dan zeker eens kijken blk groep , lee jueun , enkpop-band-entertainment-all-you-need-to-know.