CIX: Alles wat je moet weten over de K-Pop Band

Inhoud

CIX is een vijfkoppige K-Pop band uit Zuid-Korea. De groep bestaat uit Bae Jin Young, Yonghee, Seunghun, Hyunsuk en Yoonhyeong. Ze debuteerden in juli 2019 met hun eerste mini-album, Hallo Hoofdstuk 1. Hallo, vreemde tijd . Sindsdien hebben ze twee volledige albums uitgebracht, Hallo hoofdstuk 2. Hallo, vreemde droom en Hallo Hoofdstuk 3. Hallo, vreemde plek , evenals verschillende singles en EP's.

Albums

CIX's eerste mini-album, Hallo Hoofdstuk 1. Hallo, vreemde tijd , werd uitgebracht in juli 2019. Het bevatte de eerste single 'Movie Star' en het titelnummer 'Numb'. Het album piekte op nummer drie in de Gaon Album Chart en werd platina gecertificeerd door de Korea Music Content Association.Het eerste volledige album van de groep, Hallo hoofdstuk 2. Hallo, vreemde droom , werd uitgebracht in januari 2020. Het bevatte de eerste single 'Cinema' en het titelnummer 'Jungle'. Het album piekte op nummer twee in de Gaon Album Chart en werd platina gecertificeerd door de Korea Music Content Association.

CIX's tweede volledige album, Hallo Hoofdstuk 3. Hallo, vreemde plek , werd uitgebracht in oktober 2020. Het bevatte de eerste single 'Jekyll' en het titelnummer 'My New World'. Het album piekte op nummer één in de Gaon Album Chart en werd platina gecertificeerd door de Korea Music Content Association.

Liedjes

CIX heeft sinds hun debuut verschillende singles en EP's uitgebracht. Hun meest succesvolle single is 'Cinema', die piekte op nummer twee op de Gaon Digital Chart en platina werd gecertificeerd door de Korea Music Content Association. Andere populaire singles zijn 'Movie Star', 'Numb', 'Jungle', 'Jekyll' en 'My New World'.

Prijzen en nominaties

CIX is sinds hun debuut genomineerd voor verschillende prijzen. Ze wonnen de prijs voor beste nieuwe mannelijke artiest bij de Mnet Asian Music Awards 2020 en de prijs voor beste nieuwe artiest bij de Melon Music Awards 2020. Ze zijn ook genomineerd voor de Best Male Group-prijs bij de Mnet Asian Music Awards 2020 en de Best Male Group-prijs bij de Melon Music Awards 2020.

Gevolgtrekking

CIX is een vijfkoppige K-Pop band uit Zuid-Korea. Ze debuteerden in juli 2019 met hun eerste mini-album, Hallo Hoofdstuk 1. Hallo, vreemde tijd . Sindsdien hebben ze twee volledige albums uitgebracht, Hallo hoofdstuk 2. Hallo, vreemde droom en Hallo Hoofdstuk 3. Hallo, vreemde plek , evenals verschillende singles en EP's. Ze hebben verschillende prijzen gewonnen en zijn voor nog veel meer genomineerd. CIX is een rijzende ster in de K-Pop-wereld en gaat zeker een mooie toekomst tegemoet.

FAQ

  • Q: Wanneer debuteerde CIX?
    EEN: CIX debuteerde in juli 2019 met hun eerste mini-album, Hallo Hoofdstuk 1. Hallo, vreemde tijd .
  • Q: Welke prijzen heeft CIX gewonnen?
    EEN: CIX heeft de prijs voor beste nieuwe mannelijke artiest gewonnen bij de Mnet Asian Music Awards 2020 en de prijs voor beste nieuwe artiest bij de Melon Music Awards 2020.
  • Q: Wat is de meest succesvolle single van CIX?
    EEN: CIX's meest succesvolle single is 'Cinema', die piekte op nummer twee op de Gaon Digital Chart en platina werd gecertificeerd door de Korea Music Content Association.

Ga naar voor meer informatie over CIX AllKPop en Soempi .

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Met de opkomst van K-popbands zoals BTS, BLACKPINK en TWICE raken steeds meer mensen geïnteresseerd in het genre. Een van de opkomende K-popbands is jo haseul, en als je meer over ze wilt weten, deze uitgebreide gids is een geweldige plek om te beginnen. Mei 2022 wordt een spannende maand voor K-popfans, met veel comebacks van populaire bands. Om erachter te komen wat u kunt verwachten, bekijk dit artikel voor alle details. Een andere K-popband die de muziekscene stormenderhand verovert, is Everglow. Om meer over hen en hun muziek te weten te komen, Dit artikel is een geweldige bron. K-pop is een genre dat voortdurend evolueert en met de opkomst van nieuwe bands zal het zeker in populariteit blijven groeien.