CIX: Maak kennis met de K-Pop Band

Inhoud

Image

CIX is een vijfkoppige K-Pop-band die debuteerde in 2019. De groep bestaat uit Bae Jin Young, Seunghun, Yonghee, Hyunsuk en Yohan. CIX is getekend bij C9 Entertainment en wordt beheerd door CJ E&M. De groep heeft twee uitgebreide toneelstukken uitgebracht, Hallo Hoofdstuk 1: Hallo, Vreemdeling en Hallo Hoofdstuk 2: Hallo, Vreemde Plaats.

Image

CIX-leden

De vijf leden van CIX zijn Bae Jin Young, Seunghun, Yonghee, Hyunsuk en Yohan. Bae Jin Young is de leider van de groep en is de belangrijkste zanger. Seunghun is de belangrijkste rapper en is ook de visual van de groep. Yonghee is de leadzanger en is ook het middelpunt van de groep. Hyunsuk is de hoofddanser en is ook de hoofdrapper. Yohan is de hoofddanser en is ook de zanger.Image

CIX-muziek

CIX heeft twee extended plays uitgebracht, Hello Chapter 1: Hello, Stranger en Hello Chapter 2: Hello, Strange Place. De groep heeft ook verschillende singles uitgebracht, waaronder 'Movie Star', 'Numb' en 'Jungle'. CIX heeft ook verschillende samenwerkingen uitgebracht, waaronder 'Love Like This' met WJSN en 'Beautiful' met A.C.E.

Image Image

CIX-discografie

CIX heeft twee extended plays uitgebracht, Hello Chapter 1: Hello, Stranger en Hello Chapter 2: Hello, Strange Place. De groep heeft ook verschillende singles uitgebracht, waaronder 'Movie Star', 'Numb' en 'Jungle'. CIX heeft ook verschillende samenwerkingen uitgebracht, waaronder 'Love Like This' met WJSN en 'Beautiful' met A.C.E.

CIX Awards en nominaties

CIX is genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de Mnet Asian Music Awards 2020 voor beste nieuwe mannelijke artiest en de Seoul Music Awards 2020 voor nieuwe artiest van het jaar. De groep heeft ook verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Genie Music Awards 2020 voor beste nieuwe artiest en de Asia Artist Awards 2020 voor beste nieuwe artiest.

Image

CIX-concerten en rondleidingen

CIX heeft verschillende concerten en tournees gehouden, waaronder hun Hello Stranger Tour in 2019 en hun Hello Strange Place Tour in 2020. De groep heeft ook verschillende fanbijeenkomsten gehouden, waaronder hun Hello Stranger Fan Meeting in 2019 en hun Hello Strange Place Fan Meeting in 2020.

CIX-sociale media

CIX is actief op verschillende sociale mediaplatforms, waaronder Twitter, Instagram en YouTube. De groep heeft meer dan 1 miljoen volgers op Twitter en meer dan 1 miljoen abonnees op YouTube. CIX heeft ook een officieel fancafé, waar fans met de groep kunnen communiceren en exclusieve inhoud kunnen krijgen.

Gevolgtrekking

CIX is een vijfkoppige K-Pop-band die debuteerde in 2019. De groep bestaat uit Bae Jin Young, Seunghun, Yonghee, Hyunsuk en Yohan. CIX heeft twee extended plays uitgebracht, Hello Chapter 1: Hello, Stranger en Hello Chapter 2: Hello, Strange Place. De groep heeft ook verschillende singles en samenwerkingen uitgebracht en heeft verschillende concerten en tournees gehouden. CIX is actief op verschillende sociale mediaplatforms, waaronder Twitter, Instagram en YouTube.

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van CIX? EEN: De vijf leden van CIX zijn Bae Jin Young, Seunghun, Yonghee, Hyunsuk en Yohan.
  • Q: Welke prijzen heeft CIX gewonnen? EEN: CIX heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Genie Music Awards 2020 voor beste nieuwe artiest en de Asia Artist Awards 2020 voor beste nieuwe artiest.
  • Q: Heeft CIX een officieel fancafé? EEN: Ja, CIX heeft een officieel fancafé, waar fans met de groep kunnen communiceren en exclusieve content kunnen krijgen.

Ga voor meer informatie over CIX naar AllKPop en Koreaboo .

De Koreaanse popmuziekscene (K-Pop) verovert de wereld stormenderhand en twee van de meest populaire bands zijn IOI Unit en Oh Sae Bom. IOI Unit is een zevenkoppige meidengroep die in 2016 debuteerde en sindsdien een van de populairste K-Pop-bands ter wereld is geworden. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder 'Dream Girls' en 'Whatta Man'. Oh Sae Bom is een vijfkoppige boyband die debuteerde in 2017 en snel een van de populairste K-Pop-bands ter wereld is geworden. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder 'Oh My Gosh' en 'Crazy'. Een andere opkomende K-Pop-band is Park Gaeul, een vierkoppige meidengroep die in 2018 debuteerde. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder 'Gaeul' en 'Love Me'. IOI-eenheid , oh zo goed , en Park Gaul ze veroveren allemaal stormenderhand de K-Pop-muziekscene en worden in snel tempo enkele van de meest populaire bands ter wereld. Ze hebben allemaal verschillende hitsingles uitgebracht en hebben een groot aantal fans gekregen. Elk van deze bands heeft een uniek geluid en stijl waarmee ze zich onderscheiden van andere K-Pop-bands. Ze maken allemaal furore in de K-Pop-muziekscene en zullen in de toekomst zeker succesvol blijven.