CLC-discografie: alle albums en singles van K-Pop Band

Inhoud

CLC is een Zuid-Koreaanse meidengroep die in 2015 is opgericht door Cube Entertainment. De groep bestaat uit zeven leden: Seunghee, Yujin, Seungyeon, Sorn, Yeeun, Elkie en Eunbin. CLC heeft in totaal negen studioalbums, twee extended plays en vierentwintig singles uitgebracht. In dit artikel bekijken we alle albums en singles die zijn uitgebracht door CLC.

Albums

Eerste liefde (2015)

CLC's debuut studioalbum, Eerste liefde , werd uitgebracht op 19 maart 2015. Het album bestaat uit twaalf nummers, waaronder de eerste single 'Pepe'. Het album piekte op nummer drie in de Gaon Album Chart.Vraag (2016)

CLC's tweede studioalbum, Vraag , werd uitgebracht op 12 april 2016. Het album bestaat uit twaalf nummers, waaronder de eerste single 'No Oh Oh'. Het album piekte op nummer twee in de Gaon Album Chart.

NU.CLEAR (2016)

CLC's derde studioalbum, NU.CLEAR , werd uitgebracht op 28 oktober 2016. Het album bestaat uit twaalf nummers, waaronder de eerste single 'Hobgoblin'. Het album piekte op nummer twee in de Gaon Album Chart.

Crystijl (2017)

CLC's vierde studioalbum, Crystijl , werd uitgebracht op 17 januari 2017. Het album bestaat uit twaalf nummers, waaronder de eerste single 'Hobgoblin'. Het album piekte op nummer twee in de Gaon Album Chart.

Free'SM (2017)

CLC's vijfde studioalbum, Free'SM , werd uitgebracht op 2 augustus 2017. Het album bestaat uit twaalf nummers, waaronder de eerste single 'Hobgoblin'. Het album piekte op nummer twee in de Gaon Album Chart.

Zwarte jurk (2018)

CLC's zesde studioalbum, Zwarte jurk , werd uitgebracht op 27 februari 2018. Het album bestaat uit twaalf nummers, waaronder de eerste single 'Hobgoblin'. Het album piekte op nummer twee in de Gaon Album Chart.

Nr.1 (2018)

CLC's zevende studioalbum, Nr.1 , werd uitgebracht op 28 augustus 2018. Het album bestaat uit twaalf nummers, waaronder de eerste single 'Hobgoblin'. Het album piekte op nummer twee in de Gaon Album Chart.

Nummer 1 remix (2019)

CLC's achtste studioalbum, Nr.1 Remix , werd uitgebracht op 29 april 2019. Het album bestaat uit twaalf nummers, waaronder de eerste single 'Hobgoblin'. Het album piekte op nummer twee in de Gaon Album Chart.

Helikopter (2020)

CLC's negende studioalbum, Helikopter , werd uitgebracht op 5 februari 2020. Het album bestaat uit twaalf nummers, waaronder de eerste single 'Hobgoblin'. Het album piekte op nummer twee in de Gaon Album Chart.

Uitgebreide toneelstukken

Vernieuwen (2016)

CLC's eerste extended play, Vernieuwen , werd uitgebracht op 3 augustus 2016. De EP bestaat uit vijf nummers, waaronder de eerste single 'High Heels'. De EP piekte op nummer twee in de Gaon Album Chart.

NU.CLEAR (2017)

CLC's tweede extended play, NU.CLEAR , werd uitgebracht op 28 oktober 2017. De EP bestaat uit vijf nummers, waaronder de eerste single 'Hobgoblin'. De EP piekte op nummer twee in de Gaon Album Chart.

Alleenstaanden

CLC heeft in totaal vierentwintig singles uitgebracht. De singles bevatten 'Pepe', 'No Oh Oh', 'High Heels', 'Hobgoblin', 'Me', 'No', 'Where Are You?', 'Black Dress', 'No.1', 'Me (Ost)', 'No.1 Remix', 'Helicopter' en meer.

Gevolgtrekking

CLC is een Zuid-Koreaanse meidengroep die in 2015 is opgericht door Cube Entertainment. De groep heeft in totaal negen studioalbums, twee extended plays en vierentwintig singles uitgebracht. In dit artikel hebben we alle albums en singles van CLC bekeken. Ga voor meer informatie over CLC en hun muziek naar AllKpop en Genie .

FAQ

  • Q: Hoeveel albums en singles heeft CLC uitgebracht?
    EEN: CLC heeft in totaal negen studioalbums, twee extended plays en vierentwintig singles uitgebracht.
  • Q: Wat is de naam van het debuutstudio-album van CLC?
    EEN: CLC's debuut studioalbum is Eerste liefde .
  • Q: Wat is de naam van CLC's eerste single van hun tweede extended play?
    EEN: De eerste single van CLC's tweede extended play is 'Hobgoblin'.

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Een van de opkomende K-popbands is Bao Anh, een vierkoppige groep uit Zuid-Korea. De groep bestaat uit Kim Hyunbin, Lee Jaehyeong, Park Jihoon en Kim Seungmin. Bao Anh krijgt aandacht vanwege hun unieke geluid en stijl, die elementen van hiphop, R&B en pop combineert.

Kim Hyunbin is de leider van de groep en staat bekend om zijn krachtige zang en rapvaardigheden. Hij wordt geprezen om zijn vermogen om een ​​unieke energie in de optredens van de groep te brengen. Lee Jaehyeong is de belangrijkste zanger van de groep en staat bekend om zijn soulvolle stem en emotionele overbrenging. Park Jihoon is de hoofddanser van de groep en staat bekend om zijn soepele en nauwkeurige choreografie. Kim Seungmin is de rapper van de groep en staat bekend om zijn geestige teksten en keiharde flow.

Bao Anh krijgt erkenning voor hun unieke geluid en stijl. Ze hebben verschillende singles en muziekvideo's uitgebracht, waaronder 'The Rising' en 'Tri.be with Hyunbin'. Hun muziek wordt geprezen om de pakkende melodieën en krachtige teksten. Ze zijn ook te zien geweest in verschillende tijdschriften en tv-shows.

Als je op zoek bent naar een nieuwe K-popgroep om te volgen, dan is Bao Anh zeker de moeite van het bekijken waard. Met hun unieke geluid en stijl zullen ze zeker indruk maken op de K-popscene. Kijk voor meer informatie over Bao Anh op hun website hier , en volg ze op sociale media hier en hier .