Cosmic Girls: Maak kennis met Mei Qi, lid van de K-Pop-band

Inhoud

Cosmic Girls, ook wel bekend als WJSN, is een Zuid-Koreaans-Chinese meidengroep gevormd door Starship Entertainment en Yuehua Entertainment. De groep bestaat uit dertien leden: Seola, Xuan Yi, Bona, Exy, Soobin, Luda, Dawon, Eunseo, Cheng Xiao, Mei Qi, Yeoreum, Dayoung en Yeonjung. Vandaag gaan we een van de leden, Mei Qi, nader bekijken.

Wie is Mei Qi?

Mei Qi is een Chinese zangeres en lid van de K-Pop meidengroep Cosmic Girls. Ze werd geboren op 23 oktober 1998 in Shenyang, Liaoning, China. Ze is een voormalig lid van de Chinese meidengroep Rocket Girls 101. Ze kwam in 2016 bij Cosmic Girls en debuteerde in februari van dat jaar bij de groep.Mei Qi's carrière

Mei Qi begon haar carrière in 2015 toen ze meedeed aan de Chinese survivalshow Produceer 101 . Ze werd uitgeschakeld in de vierde ronde, maar werd later gekozen om deel uit te maken van de Chinese meidengroep Rocket Girls 101. Ze verliet de groep in 2016 om zich bij Cosmic Girls aan te sluiten.

Mei Qi maakte haar debuut bij Cosmic Girls in februari 2016 met de release van hun eerste mini-album Zou je willen? . Sindsdien heeft ze met de groep verschillende albums en singles uitgebracht, waaronder Gelukkig moment , Droom je droom , en Voor de zomer . Ze is ook verschenen in verschillende variétéshows, waaronder Wekelijkse idool en Idool kamer .

Mei Qi's muziek

Mei Qi heeft verschillende nummers met Cosmic Girls uitgebracht, waaronder de singles Gelukkig moment , Droom je droom , en Voor de zomer . Ze heeft ook verschillende solo-songs uitgebracht, waaronder Liefde ben jij en Love Is You (Chinese versie) . Ze heeft ook samengewerkt met andere artiesten, waaronder Baekhyun van EXO aan het nummer Jong & Vrij .

Mei Qi's andere activiteiten

Naast haar muziekcarrière is Mei Qi ook in verschillende variétéshows verschenen, waaronder Wekelijkse idool en Idool kamer . Ze is ook verschenen in verschillende commercials en advertenties, onder meer voor het kledingmerk Uniqlo .

Het persoonlijke leven van Mei Qi

Mei Qi is momenteel vrijgezel en heeft geen openbare relaties gehad. Ze is goede vrienden met mede Cosmic Girls-lid Seola en EXO's Baekhyun.

Gevolgtrekking

Mei Qi is een Chinese zangeres en lid van de K-Pop meidengroep Cosmic Girls. Ze begon haar carrière in 2015 toen ze deelnam aan de Chinese survivalshow Produceer 101 . Ze debuteerde in februari 2016 met Cosmic Girls en heeft sindsdien verschillende albums en singles met de groep uitgebracht. Ze is ook verschenen in verschillende variétéshows en commercials. Mei Qi is momenteel vrijgezel en heeft geen openbare relaties gehad.

Ga naar voor meer informatie over Mei Qi en Cosmic Girls AllKpop , Koreaboo , en Starship-entertainment .

FAQ

  • Q: Wie is Mei Qi? EEN: Mei Qi is een Chinese zangeres en lid van de K-Pop meidengroep Cosmic Girls.
  • Q: Wat is de carrière van Mei Qi? EEN: Mei Qi begon haar carrière in 2015 toen ze meedeed aan de Chinese survivalshow Produceer 101 . Ze debuteerde in februari 2016 met Cosmic Girls en heeft sindsdien verschillende albums en singles met de groep uitgebracht.
  • Q: Bij welke andere activiteiten is Mei Qi betrokken geweest? EEN: Naast haar muziekcarrière is Mei Qi ook in verschillende variétéshows verschenen, waaronder Wekelijkse idool en Idool kamer . Ze is ook verschenen in verschillende commercials en advertenties, onder meer voor het kledingmerk Uniqlo .
  • Q: Heeft Mei Qi een relatie? EEN: Mei Qi is momenteel vrijgezel en heeft geen openbare relaties gehad.

K-pop verovert de wereld stormenderhand en de bands die de leiding nemen zijn Arem, Yang Yang en N.CH. Arem is een Zuid-Koreaanse band die sinds hun debuut in 2018 furore maakt in de muziekindustrie. Hun unieke mix van hiphop, R&B en pop heeft hen een trouwe aanhang over de hele wereld opgeleverd. Je bent een muzikant is een must-listening voor elke K-pop fan. Yang Yang is een Chinese band die sinds hun debuut in 2019 aan populariteit wint. Hun muziek is een mix van traditionele Chinese muziek en moderne pop, en hun aanstekelijke deuntjes hebben hen fans over de hele wereld opgeleverd. Yang Yang Chinees is een geweldige plek om te beginnen als je op zoek bent naar K-pop. N.CH is een Zuid-Koreaanse band die furore maakt sinds hun debuut in 2020. Hun muziek is een mix van hiphop, R&B en pop, en hun unieke geluid heeft ze fans over de hele wereld opgeleverd. N.CH is een must-listening voor elke K-pop fan.

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van traditionele Koreaanse muziek en moderne pop, en de aanstekelijke deuntjes en het unieke geluid zorgen voor fans over de hele wereld. De bands die de aanval leiden zijn Arem, Yang Yang en N.CH. Arem is een Zuid-Koreaanse band die sinds hun debuut in 2018 furore maakt in de muziekindustrie. Hun unieke mix van hiphop, R&B en pop heeft hen een trouwe aanhang over de hele wereld opgeleverd. Yang Yang is een Chinese band die sinds hun debuut in 2019 aan populariteit wint. Hun muziek is een mix van traditionele Chinese muziek en moderne pop, en hun aanstekelijke deuntjes hebben hen fans over de hele wereld opgeleverd. N.CH is een Zuid-Koreaanse band die furore maakt sinds hun debuut in 2020. Hun muziek is een mix van hiphop, R&B en pop, en hun unieke geluid heeft ze fans over de hele wereld opgeleverd.

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van traditionele Koreaanse muziek en moderne pop, en de aanstekelijke deuntjes en het unieke geluid zorgen voor fans over de hele wereld. De bands die de aanval leiden zijn Arem, Yang Yang en N.CH. Arem is een Zuid