Cosmic Girls: Maak kennis met de leden van de K-Pop-band

Inhoud

Cosmic Girls, ook wel bekend als WJSN, is een Zuid-Koreaans-Chinese meidengroep gevormd door Starship Entertainment en Yuehua Entertainment. De groep bestaat uit dertien leden: Seola, Xuan Yi, Bona, Exy, Soobin, Luda, Dawon, Eunseo, Cheng Xiao, Yeoreum, Dayoung, Yeonjung en ChaeRyeong. Cosmic Girls debuteerde in februari 2016 met hun eerste single 'Mo Mo Mo'. Sindsdien hebben ze verschillende albums en singles uitgebracht en zijn ze een van de populairste K-Pop-meidengroepen geworden.

Versturen

Seola is de leider van Cosmic Girls. Ze werd geboren op 31 augustus 1997 in Seoul, Zuid-Korea. Seola is een voormalig lid van de meidengroep Vijf poppen . Ze is een zangeres en rapper in Cosmic Girls en staat bekend om haar krachtige zang- en rapvaardigheden. Seola is ook een actrice, die in het drama is verschenen De beste treffer .Xuan Yi

Xuan Yi is een Chinees lid van Cosmic Girls. Ze werd geboren op 2 augustus 1998 in Shanghai, China. Xuan Yi is een zanger en danser in de groep. Ze staat bekend om haar krachtige zang en haar danskunsten. Xuan Yi is ook een actrice, die in het drama is verschenen De beste treffer .

Zie je wel

Bona is een Zuid-Koreaans lid van Cosmic Girls. Ze werd geboren op 13 augustus 1997 in Seoul, Zuid-Korea. Bona is een zanger en danseres in de groep. Ze staat bekend om haar krachtige zang en haar danskunsten. Bona is ook een actrice, die in het drama is verschenen De beste treffer .

Dawon | Kpop Girls Wiki | Fandom

ex

Exy is een Chinees lid van Cosmic Girls. Ze werd geboren op 10 augustus 1998 in Shanghai, China. Exy is een rapper en danseres in de groep. Ze staat bekend om haar rapvaardigheden en haar dansvaardigheden. Exy is ook een actrice, die in het drama is verschenen De beste treffer .

Soobin

Soobin is een Zuid-Koreaans lid van Cosmic Girls. Ze werd geboren op 30 augustus 1998 in Seoul, Zuid-Korea. Soobin is een zanger en danser in de groep. Ze staat bekend om haar krachtige zang en haar danskunsten. Soobin is ook een actrice, die in het drama is verschenen De beste treffer .

Gek

Luda is een Chinees lid van Cosmic Girls. Ze werd geboren op 15 augustus 1998 in Shanghai, China. Luda is een zanger en danseres in de groep. Ze staat bekend om haar krachtige zang en haar danskunsten. Luda is ook een actrice, die in het drama is verschenen De beste treffer .

Stel je voor

Dawon is een Zuid-Koreaans lid van Cosmic Girls. Ze werd geboren op 1 augustus 1998 in Seoul, Zuid-Korea. Dawon is een zanger en danser in de groep. Ze staat bekend om haar krachtige zang en haar danskunsten. Dawon is ook een actrice, die in het drama is verschenen De beste treffer .

Eunseo

Eunseo is een Zuid-Koreaans lid van Cosmic Girls. Ze werd geboren op 18 augustus 1998 in Seoul, Zuid-Korea. Eunseo is een zanger en danser in de groep. Ze staat bekend om haar krachtige zang en haar danskunsten. Eunseo is ook een actrice, die in het drama is verschenen De beste treffer .

Cheng Xiao

Cheng Xiao is een Chinees lid van Cosmic Girls. Ze werd geboren op 15 augustus 1998 in Shanghai, China. Cheng Xiao is een zanger en danser in de groep. Ze staat bekend om haar krachtige zang en haar danskunsten. Cheng Xiao is ook een actrice, die in het drama is verschenen De beste treffer .

joreum

Yeoreum is een Zuid-Koreaans lid van Cosmic Girls. Ze werd geboren op 3 augustus 1998 in Seoul, Zuid-Korea. Yeoreum is een zanger en danser in de groep. Ze staat bekend om haar krachtige zang en haar danskunsten. Yeoreum is ook een actrice, die in het drama is verschenen De beste treffer .

Dayoung

Dayoung is een Zuid-Koreaans lid van Cosmic Girls. Ze werd geboren op 5 augustus 1998 in Seoul, Zuid-Korea. Dayoung is een zanger en danser in de groep. Ze staat bekend om haar krachtige zang en haar danskunsten. Dayoung is ook een actrice, die in het drama is verschenen De beste treffer .

Yeonjung

Yeonjung is een Zuid-Koreaans lid van Cosmic Girls. Ze werd geboren op 3 augustus 1998 in Seoul, Zuid-Korea. Yeonjung is een zanger en danser in de groep. Ze staat bekend om haar krachtige zang en haar danskunsten. Yeonjung is ook een actrice, die in het drama is verschenen De beste treffer .

ChaeRyeong

ChaeRyeong is een Zuid-Koreaans lid van Cosmic Girls. Ze werd geboren op 5 augustus 1998 in Seoul, Zuid-Korea. ChaeRyeong is een zanger en danser in de groep. Ze staat bekend om haar krachtige zang en haar danskunsten. ChaeRyeong is ook een actrice, die in het drama is verschenen De beste treffer .

Cosmic Girls is een van de meest populaire K-Pop-meidengroepen geworden, met hun aanstekelijke liedjes en krachtige uitvoeringen. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en hebben de wereld rondgereisd. Als je een fan bent van K-Pop, dan moet je zeker eens kijken naar Cosmic Girls!

Gevolgtrekking

Cosmic Girls is een Zuid-Koreaans-Chinese meidengroep gevormd door Starship Entertainment en Yuehua Entertainment. De groep bestaat uit dertien leden: Seola, Xuan Yi, Bona, Exy, Soobin, Luda, Dawon, Eunseo, Cheng Xiao, Yeoreum, Dayoung, Yeonjung en ChaeRyeong. Cosmic Girls is een van de meest populaire K-Pop-meidengroepen geworden, met hun aanstekelijke liedjes en krachtige uitvoeringen. Als je een fan bent van K-Pop, dan moet je zeker eens kijken naar Cosmic Girls!

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van Cosmic Girls? EEN: De leden van Cosmic Girls zijn Seola, Xuan Yi, Bona, Exy, Soobin, Luda, Dawon, Eunseo, Cheng Xiao, Yeoreum, Dayoung, Yeonjung en ChaeRyeong.
  • Q: Wanneer debuteerde Cosmic Girls? EEN: Cosmic Girls debuteerde in februari 2016 met hun eerste single 'Mo Mo Mo'.
  • Q: Wat voor soort muziek maakt Cosmic Girls? EEN: Cosmic Girls maken K-Pop-muziek.

Ga voor meer informatie over Cosmic Girls naar AllKpop en Kpopmap .

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Een van de populairste K-popbands in opkomst is Trident Girls, een vijfkoppige meidengroep. De leden van de groep zijn Elina Karimova, een model en zangeres, en One Solo, een soloartiest. Beide artiesten krijgen erkenning voor hun unieke stijlen en talenten.

Elina Karimova is een model en zangeres die steeds meer erkenning krijgt voor haar unieke stijl en talent. Ze is te zien in verschillende muziekvideo's en wordt geprezen om haar krachtige zang. Ze is ook te zien geweest in verschillende modebladen en wordt geprezen om haar schoonheid en stijl. Elina is lid van de K-popband Trident Girls en is een van de meest populaire leden van de groep.

One Solo is een soloartiest die erkenning krijgt voor haar unieke stijl en talent. Ze heeft verschillende soloalbums uitgebracht en wordt geprezen om haar krachtige zang. Ze is ook te zien in verschillende muziekvideo's en wordt geprezen om haar unieke stijl en talent. One Solo is lid van de K-popband Trident Girls en is een van de meest populaire leden van de groep.

Izone is een andere populaire K-popband die erkenning krijgt voor hun unieke stijl en talent. De groep bestaat uit negen leden en wordt geprezen om hun krachtige zang en unieke stijl. Ze hebben verschillende albums uitgebracht en zijn te zien geweest in verschillende muziekvideo's. Izone is ook in verschillende modebladen verschenen en wordt geprezen om hun schoonheid en stijl.

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Trident Girls, Elina Karimova en One Solo zijn slechts enkele van de K-popbands in opkomst. Elk van deze artiesten krijgt erkenning voor hun unieke stijlen en talenten. Bekijk de links voor meer informatie over deze artiesten en de K-popband Izone drietand meisjes , elina modellen , en een alleen .