De K-popbands van Cube Entertainment

Inhoud

Cube Entertainment is een Zuid-Koreaans entertainmentbedrijf dat sinds 2006 enkele van de meest populaire K-Pop-bands produceert. Van de iconische 4Minute tot het opkomende Pentagon, Cube Entertainment is de thuisbasis geweest van enkele van de meest succesvolle K-Pop-acts in de industrie. In dit artikel verkennen we de wereld van de K-Pop-bands van Cube Entertainment en leren we meer over hun muziek, leden en meer.

4 Minuten

4Minute was een vijfkoppige meidengroep die in 2009 debuteerde onder Cube Entertainment. De groep bestond uit leden Hyuna, Jiyoon, Gayoon, Jihyun en Sohyun. 4Minute stond bekend om hun krachtige en edgy concepten en hun hitnummers als 'Hot Issue', 'What's Your Name?' en 'Crazy'. De groep ging in 2016 uit elkaar.BTOB

BTOB is een zevenkoppige jongensgroep die in 2012 debuteerde onder Cube Entertainment. De groep bestaat uit leden Eunkwang, Minhyuk, Changsub, Hyunsik, Peniel, Ilhoon en Sungjae. BTOB staat bekend om hun krachtige zang en hun hitnummers als 'It's Okay', 'Missing You' en 'Only One For Me'.

Pentagon

Pentagon is een negenkoppige jongensgroep die in 2016 debuteerde onder Cube Entertainment. De groep bestaat uit leden Hui, Jinho, Hongseok, Shinwon, Yeo One, Yan An, Yuto, Kino en Wooseok. Pentagon staat bekend om hun unieke concepten en hun hitnummers als 'Shine', 'Humph!' en 'Dr. BeBe'.

CLC

CLC is een zevenkoppige meidengroep die in 2015 debuteerde onder Cube Entertainment. De groep bestaat uit leden Seungyeon, Seunghee, Yujin, Sorn, Yeeun, Elkie en Eunbin. CLC staat bekend om hun schattige en sprankelende concepten en hun hitnummers zoals 'Hobgoblin', 'No Oh Oh' en 'Me'.

hyuna

Hyuna is een soloartiest die in 2007 debuteerde onder Cube Entertainment. Ze is vooral bekend van haar hitnummers als 'Bubble Pop!', 'Ice Cream' en 'Red'. Hyuna staat ook bekend om haar samenwerkingen met andere artiesten zoals Psy, Dawn en E'Dawn.

Joe Seonho

Yoo Seonho is een soloartiest die in 2017 debuteerde onder Cube Entertainment. Hij is vooral bekend om zijn hitnummers als 'Dream', 'Starlight' en 'Cherry On Top'. Yoo Seonho staat ook bekend om zijn optredens in variétéshows zoals Produceer 101 en Ik kan je stem zien .

Gevolgtrekking

Cube Entertainment is de thuisbasis geweest van enkele van de meest succesvolle K-Pop-acts in de branche. Van de iconische 4Minute tot het opkomende Pentagon, Cube Entertainment produceert sinds 2006 enkele van de meest populaire K-Pop-bands. We hopen dat dit artikel je heeft geholpen meer te weten te komen over de K-Pop-bands van Cube Entertainment en hun muziek, leden en meer .

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van 4Minuut? EEN: De leden van 4Minute waren Hyuna, Jiyoon, Gayoon, Jihyun en Sohyun.
  • Q: Wie zijn de leden van BTOB? EEN: De leden van BTOB zijn Eunkwang, Minhyuk, Changsub, Hyunsik, Peniel, Ilhoon en Sungjae.
  • Q: Wie zijn de leden van Pentagon? EEN: De leden van het Pentagon zijn Hui, Jinho, Hongseok, Shinwon, Yeo One, Yan An, Yuto, Kino en Wooseok.
  • Q: Wie zijn de leden van CLC? EEN: De leden van CLC zijn Seungyeon, Seunghee, Yujin, Sorn, Yeeun, Elkie en Eunbin.
  • Q: Wat zijn enkele hitnummers van Hyuna? EEN: Enkele van Hyuna's hitnummers zijn 'Bubble Pop!', 'Ice Cream' en 'Red'.
  • Q: Wat zijn enkele van de hitnummers van Yoo Seonho? EEN: Enkele van Yoo Seonho's hitnummers zijn 'Dream', 'Starlight' en 'Cherry On Top'.

Ga voor meer informatie over de K-Pop-bands van Cube Entertainment naar AllKpop , Soempi , en Koreaboo .

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Een van de opkomende K-popbands is Jeon Changha, een vijfkoppige groep die de aandacht trekt vanwege hun aanstekelijke liedjes en energieke optredens. Onder leiding van de charismatische Youngbin Kim heeft de groep met hun veel grip gekregen op TikTok changha tiktok videos. Een andere opkomende K-popband is SF9, een negenkoppige groep die de aandacht trekt vanwege hun unieke geluid en boeiende optredens. Onder leiding van Youngbin Kim heeft de groep veel grip gekregen op sociale media met hun jonge bin kim videos. Ten slotte is Drug Restaurant een K-popband die je moet kennen. Deze vijfkoppige groep trekt de aandacht vanwege hun unieke geluid en boeiende uitvoeringen. Onder leiding van JJY heeft de groep veel grip gekregen op sociale media met hun jjy-band videos. Al deze K-popbands zijn het bekijken waard als je op zoek bent naar iets nieuws en opwindends om naar te luisteren.