D1CE: Maak kennis met de K-Pop Band

Inhoud

D1CE is een vijfkoppige K-Pop-band die debuteerde in 2019. De groep bestaat uit leden Jungseung, Woojin, Hyunsuk, Yoontae en Juhyeon. D1CE is getekend bij het label Happyface Entertainment en wordt beheerd door het bureau My MusicTaste. De groep heeft twee mini-albums uitgebracht, Wakker worden: rol de wereld rond en Teken jou: Onthoud mij , evenals verschillende singles.

De leden van D1CE

Jungseung is de leider van de groep en is de belangrijkste zanger. Hij werd geboren op 8 augustus 1995. Woojin is de belangrijkste rapper en werd geboren op 8 april 1996. Hyunsuk is de leadzanger en werd geboren op 15 april 1997. Yoontae is de belangrijkste danser en werd geboren op 8 augustus 1998 Juhyeon is de hoofddanseres en werd geboren op 10 oktober 1999.De muziek van D1CE

D1CE's debuut mini-album, Wakker worden: rol de wereld rond , werd uitgebracht op 1 juli 2019. Het album bevatte de eerste single 'Draw You: Remember Me', die piekte op nummer 8 op de Gaon Music Chart. tweede mini-album van de groep, Teken jou: Onthoud mij , werd uitgebracht op 28 oktober 2019. De eerste single van het album, 'Wake Up', piekte op nummer 6 op de Gaon Music Chart.

D1CE's discografie

D1CE heeft twee mini-albums en verschillende singles uitgebracht. Hun debuut mini-album, Wakker worden: rol de wereld rond , werd uitgebracht op 1 juli 2019. Het album bevatte de eerste single 'Draw You: Remember Me'. tweede mini-album van de groep, Teken jou: Onthoud mij , werd uitgebracht op 28 oktober 2019. De eerste single van het album, 'Wake Up', piekte op nummer 6 op de Gaon Music Chart. De groep heeft ook verschillende singles uitgebracht, waaronder 'Kiss Me', 'Take Off' en 'Queen'.

Prijzen en prestaties van D1CE

D1CE heeft sinds hun debuut verschillende prijzen gewonnen. In 2019 wonnen ze de prijs voor beste nieuwe mannelijke artiest bij de Mnet Asian Music Awards. Ze hebben ook prijzen gewonnen bij de Asia Artist Awards, de Seoul Music Awards en de Golden Disc Awards. In 2020 wonnen ze de prijs voor beste nieuwe artiest bij de Gaon Chart Music Awards.

D1CE's populariteit

D1CE heeft sinds hun debuut een grote aanhang gekregen. Ze hebben een grote schare fans op sociale media, met meer dan 1 miljoen volgers op Instagram. Ze zijn ook te zien geweest in verschillende tijdschriften en tv-shows, waaronder K-golf en Wekelijkse idool . De groep trad ook op op verschillende muziekfestivals, waaronder het K-Pop World Festival en het KCON-muziekfestival.

Gevolgtrekking

D1CE is een vijfkoppige K-Pop-band die debuteerde in 2019. De groep bestaat uit leden Jungseung, Woojin, Hyunsuk, Yoontae en Juhyeon. D1CE heeft twee mini-albums uitgebracht, Wakker worden: rol de wereld rond en Teken jou: Onthoud mij , evenals verschillende singles. De groep heeft sinds hun debuut verschillende prijzen gewonnen en heeft een grote aanhang gekregen op sociale media. Kijk voor meer informatie over D1CE op AllKpop , Happyface-entertainment , en Mijn muzieksmaak .

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van D1CE? EEN: De leden van D1CE zijn Jungseung, Woojin, Hyunsuk, Yoontae en Juhyeon.
  • Q: Welke prijzen heeft D1CE gewonnen? EEN: D1CE heeft prijzen gewonnen bij de Mnet Asian Music Awards, de Asia Artist Awards, de Seoul Music Awards, de Golden Disc Awards en de Gaon Chart Music Awards.
  • Q: Hoe populair is D1CE? EEN: D1CE heeft sinds hun debuut een grote aanhang gekregen. Ze hebben een grote schare fans op sociale media, met meer dan 1 miljoen volgers op Instagram.

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en elektronische muziek. Er zijn de laatste tijd veel K-popbands die de aandacht trekken, zoals Gowon , Ioliet , en Wang Jibo . Gowon is een vijfkoppige meidengroep die debuteerde in 2019. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht, zoals 'Party Time' en 'Glow'. Iolite is een vierkoppige boyband die in 2020 debuteerde. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht, zoals 'I'm Ready' en 'My Star'. Wang Yibo is een soloartiest die debuteerde in 2018. Hij heeft verschillende hitsingles uitgebracht, zoals 'Unconditional Love' en 'My Ideal Type'.

Gowon, Iolite en Wang Yibo hebben allemaal veel aandacht gekregen vanwege hun unieke stijlen en pakkende liedjes. Gowon heeft een helder en vrolijk geluid, terwijl Iolite een volwassener en soulvoller geluid heeft. Wang Yibo heeft een meer relaxt en zacht geluid. Alle drie de artiesten hebben veel fans gekregen vanwege hun unieke stijlen en pakkende liedjes. Ze worden ook geprezen om hun sterke aanwezigheid op het podium en krachtige optredens.

K-pop is een muziekgenre dat voortdurend evolueert en groeit. Gowon, Iolite en Wang Yibo zijn slechts enkele van de vele K-popartiesten die de laatste tijd in de belangstelling staan. Ze hebben allemaal naam gemaakt in de K-pop-industrie en behoren tot de populairste K-popartiesten ter wereld. Als je op zoek bent naar nieuwe K-popmuziek om naar te luisteren, ga dan zeker eens kijken bij Gowon, Iolite en Wang Yibo.