Ontdek de 10 NCT K-Pop-bands die je moet kennen

Inhoud

K-Pop heeft de wereld stormenderhand veroverd en NCT is een van de meest populaire K-Pop-bands die er zijn. NCT staat voor Neo Culture Technology en de groep wordt beheerd door SM Entertainment. De groep bestaat uit meerdere subeenheden, elk met hun eigen unieke stijl en geluid. In dit artikel bekijken we de 10 NCT K-Pop-bands die je moet kennen.

NCT-droom

NCT Dream is de eerste subeenheid van NCT en bestaat uit zeven leden. De groep debuteerde in 2016 met de single 'Chewing Gum'. Ze staan ​​bekend om hun vrolijke, jeugdige geluid en hun aanstekelijke liedjes. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en ze hebben de wereld rondgereisd.NCT U

NCT U is de tweede subeenheid van NCT en bestaat uit vier leden. De groep debuteerde in 2016 met de single 'The 7th Sense'. Ze staan ​​bekend om hun experimentele geluid en hun unieke muziekvideo's. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en ze hebben de wereld rondgereisd.

NCT 127

NCT 127 is de derde subeenheid van NCT en bestaat uit zeven leden. De groep debuteerde in 2016 met de single 'Fire Truck'. Ze staan ​​bekend om hun krachtige geluid en hun intense choreografie. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en ze hebben de wereld rondgereisd.

ManierV

WayV is de vierde subeenheid van NCT en bestaat uit zeven leden. De groep debuteerde in 2019 met de single 'Take Off'. Ze staan ​​bekend om hun moderne geluid en hun stijlvolle muziekvideo's. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en ze hebben de wereld rondgereisd.

NCT China

NCT China is de vijfde subeenheid van NCT en bestaat uit zeven leden. De groep debuteerde in 2019 met de single 'Regular'. Ze staan ​​bekend om hun traditionele geluid en hun unieke stijl. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en ze hebben de wereld rondgereisd.

NK 2018

NCT 2018 is de zesde subeenheid van NCT en bestaat uit 18 leden. De groep debuteerde in 2018 met de single 'Black on Black'. Ze staan ​​bekend om hun diverse sound en hun energieke optredens. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en ze hebben de wereld rondgereisd.

NK 2020

NCT 2020 is de zevende subeenheid van NCT en bestaat uit 18 leden. De groep debuteerde in 2020 met de single 'Make A Wish'. Ze staan ​​bekend om hun futuristische geluid en hun innovatieve muziekvideo's. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en ze hebben de wereld rondgereisd.

Voltooiing

NCT is een van de meest populaire K-Pop-bands ter wereld en ze hebben de wereld stormenderhand veroverd. Met zeven subeenheden en 18 leden heeft NCT verschillende albums en singles uitgebracht en hebben ze de wereld rondgereisd. Als je een fan bent van K-Pop, dan moet je zeker NCT en hun muziek eens bekijken.

Ga naar voor meer informatie over NCT en hun muziek AllKpop , Soempi , en De officiële website van NCT .

FAQ

 • Q: Waar staat NCT voor?
  EEN: NCT staat voor Neo Culture Technology.
 • Q: Hoeveel leden zitten er in NCT?
  EEN: NCT heeft 18 leden.
 • Q: Hoeveel subeenheden heeft NCT?
  EEN: NCT heeft zeven subeenheden.
 • Q: Wie beheert NCT?
  EEN: NCT wordt beheerd door SM Entertainment.

K-pop is een muziekgenre dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Het is een wereldwijd fenomeen geworden, met fans van over de hele wereld. Een van de populairste K-popbands is Saesong, een Zuid-Koreaanse groep die de laatste jaren aan populariteit wint. Saesong heeft de muziek van K-pop verkend en hun eigen unieke geluid gecreëerd. Hun muziek wordt geprezen om zijn pakkende melodieën en vrolijke ritmes. Fans van Saesong kunnen ze volgen op hun Instagram pagina om op de hoogte te blijven van hun nieuwste releases.

Een andere populaire K-popband is Park Yongju, die de muziekscene stormenderhand heeft veroverd. Park Yongju maakt muziek die zowel aanstekelijk als uniek is. Hun muziek wordt geprezen om zijn vrolijke ritmes en pakkende melodieën. Fans van Park Yongju kunnen ze volgen op hun Instagram pagina om op de hoogte te blijven van hun nieuwste releases.

Ten slotte is Alphabat nog een K-popband die de wereld stormenderhand heeft veroverd. Alphabat maakt muziek die zowel pakkend als uniek is. Hun muziek wordt geprezen om zijn vrolijke ritmes en pakkende melodieën. Fans van Alphabat kunnen ze volgen op hun Druk op kpop pagina om op de hoogte te blijven van hun nieuwste releases.

K-pop is een wereldwijd fenomeen geworden en deze drie bands zijn slechts enkele van de vele populaire K-popbands die de afgelopen jaren aan populariteit hebben gewonnen. Elk van deze bands heeft zijn eigen unieke geluid en stijl, en ze hebben muziek gemaakt die zowel aanstekelijk als uniek is. Fans van K-pop kunnen deze bands volgen op hun respectieve sociale mediapagina's om op de hoogte te blijven van hun nieuwste releases.