Ontdek de K-Pop Band Black Ace

Inhoud

Black Ace is een K-Pop-band die aan populariteit wint in de muziekindustrie. De band bestaat uit vijf leden: Jooheon, Jihoon, Hyunjin, Seungmin en Minho. Ze debuteerden in 2020 en maken sindsdien furore in de K-Pop-scene.

De muziek van Black Ace

Black Ace heeft sinds hun debuut verschillende singles en albums uitgebracht. Hun muziek is een mix van hiphop, R&B en EDM. Ze hebben samengewerkt met andere K-Pop-artiesten zoals BTS, EXO en NCT 127. Hun muziek wordt geprezen om zijn pakkende melodieën en krachtige teksten.De leden van Black Ace

De leden van Black Ace zijn allemaal getalenteerde zangers en dansers. Jooheon is de leider van de groep en staat bekend om zijn krachtige rapvaardigheden. Jihoon is de belangrijkste zanger en staat bekend om zijn soulvolle stem. Hyunjin is de hoofddanser en staat bekend om zijn soepele bewegingen. Seungmin is de hoofdrapper en staat bekend om zijn geestige teksten. Minho is de maknae en staat bekend om zijn energieke optredens.

Prestaties van Black Ace

Black Ace heeft sinds hun debuut verschillende prijzen en nominaties gewonnen. Ze hebben de Best New Artist Award gewonnen bij de Mnet Asian Music Awards 2020 en de Best New Male Artist Award bij de Melon Music Awards 2020. Ze zijn ook genomineerd voor verschillende andere prijzen, zoals de Best Dance Performance Award bij de Mnet Asian Music Awards 2020.

De toekomstplannen van Black Ace

Black Ace werkt momenteel aan hun aankomende album. Ze hebben verschillende teaserafbeeldingen en video's voor het album uitgebracht. Ze zijn ook van plan om in 2021 aan een wereldtournee te beginnen.

Black Ace's aanwezigheid op sociale media

Black Ace is actief op sociale media en heeft een grote aanhang. Ze hebben een officieel Instagram-account, YouTube-kanaal en Twitter-account. Ze plaatsen regelmatig updates over hun muziek, activiteiten en aankomende releases.

Gevolgtrekking

Black Ace is een K-Pop-band die aan populariteit wint in de muziekindustrie. Ze hebben sinds hun debuut verschillende singles en albums uitgebracht en hebben verschillende prijzen en nominaties behaald. Ze werken momenteel aan hun aankomende album en zijn van plan om in 2021 aan een wereldtournee te beginnen.

Kijk voor meer informatie over Black Ace op AllKpop , Soempi , en Koreaboo .

FAQ

 • Q: Wie zijn de leden van Black Ace?
  EEN: De leden van Black Ace zijn Jooheon, Jihoon, Hyunjin, Seungmin en Minho.
 • Q: Wat voor soort muziek maakt Black Ace?
  EEN: Black Ace maakt een mix van hiphop, R&B en EDM.
 • Q: Welke prijzen heeft Black Ace gewonnen?
  EEN: Black Ace heeft de Best New Artist Award gewonnen bij de Mnet Asian Music Awards 2020 en de Best New Male Artist Award bij de Melon Music Awards 2020.
 • Q: Wat zijn de toekomstplannen van Black Ace?
  EEN: Black Ace werkt momenteel aan hun aankomende album en is van plan om in 2021 aan een wereldtournee te beginnen.

K-pop is een muziekgenre dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Het is een wereldwijd fenomeen geworden, met fans over de hele wereld. Een van de meest populaire K-popbands is GOT7. GOT7 is een zevenkoppige boyband die in 2014 debuteerde. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en zijn een van de populairste K-popbands ter wereld geworden. Boa meisje is een website gewijd aan GOT7, waar fans meer te weten kunnen komen over de leden van de band en hun muziek.

Een andere populaire K-popband is AwakenF. Deze band debuteerde in 2018 en is in korte tijd uitgegroeid tot een van de populairste K-popbands ter wereld. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en zijn een favoriet bij fans geworden. Han Kort is een website gewijd aan AwakenF, waar fans meer te weten kunnen komen over de leden van de band en hun muziek.

GFriend is een andere populaire K-popband die de muziekscene stormenderhand heeft veroverd. Deze zeskoppige meidengroep debuteerde in 2015 en heeft verschillende albums en singles uitgebracht. Ze staan ​​bekend om hun sterke vriendschap en hun pakkende liedjes. Vriendschap Schepen is een website gewijd aan GFriend, waar fans meer te weten kunnen komen over de leden van de band en hun muziek.

K-pop is een muziekgenre dat een wereldwijd fenomeen is geworden. Fans over de hele wereld worden aangetrokken door de aanstekelijke deuntjes en de sterke vriendschappen van de bands. GOT7, AwakenF en GFriend zijn slechts enkele van de populaire K-popbands die de muziekscene stormenderhand hebben veroverd. Fans kunnen meer te weten komen over deze bands en hun muziek door een bezoek te brengen aan de websites die aan hen zijn gewijd.