Ontdek de discografie van de K-Pop Band DIA

Inhoud

DIA is een Zuid-Koreaanse meidengroep gevormd door MBK Entertainment. De groep debuteerde op 14 september 2015 met hun eerste mini-album Do It Amazing. Sindsdien hebben ze verschillende albums en singles uitgebracht en zijn ze een van de populairste K-Pop-meidengroepen in Zuid-Korea geworden. In dit artikel zullen we de volledige discografie van DIA verkennen.

Doe het geweldig (2015)

Do It Amazing was het debuut mini-album van DIA, uitgebracht op 14 september 2015. Het album bestaat uit zes nummers, waaronder de eerste single 'Somehow'. Het album was een commercieel succes, met een piek op nummer 4 op de Gaon Album Chart.Liefdesgeneratie (2016)

Love Generation was het eerste volledige album van DIA, uitgebracht op 13 april 2016. Het album bestaat uit twaalf nummers, waaronder de eerste single 'On the Road'. Het album was een commercieel succes, met een piek op nummer 3 in de Gaon Album Chart.

YOLO (2016)

YOLO was het tweede mini-album van DIA, uitgebracht op 4 oktober 2016. Het album bestaat uit vijf tracks, waaronder de eerste single 'Mr. Pottenbakker'. Het album was een commercieel succes, met een piek op nummer 5 op de Gaon Album Chart.

Spelling (2017)

Spell was het derde mini-album van DIA, uitgebracht op 12 april 2017. Het album bestaat uit vijf tracks, waaronder de eerste single 'Will You Go Out With Me'. Het album was een commercieel succes, met een piek op nummer 4 op de Gaon Album Chart.

Liefde en vrede (2017)

Love & Peace was het tweede volledige album van DIA, uitgebracht op 17 november 2017. Het album bestaat uit twaalf nummers, waaronder de eerste single 'Good Night'. Het album was een commercieel succes, met een piek op nummer 3 in de Gaon Album Chart.

Neutraal (2018)

Newtro was het vierde mini-album van DIA, uitgebracht op 30 april 2018. Het album bestaat uit vijf tracks, waaronder de eerste single 'WooWoo'. Het album was een commercieel succes, met een piek op nummer 4 op de Gaon Album Chart.

Bloem 4 seizoenen (2019)

Flower 4 Seasons was het derde volledige album van DIA, uitgebracht op 16 april 2019. Het album bestaat uit twaalf nummers, waaronder de eerste single 'WooWoo'. Het album was een commercieel succes, met een piek op nummer 3 in de Gaon Album Chart.

Voltooiing

DIA heeft sinds hun debuut in 2015 verschillende albums en singles uitgebracht. Hun discografie omvat vijf mini-albums en drie volledige albums, die allemaal commercieel succesvol zijn geweest. De groep is uitgegroeid tot een van de meest populaire K-Pop meidengroepen in Zuid-Korea.

Ga voor meer informatie over DIA en hun discografie naar AllKpop en Genie .

FAQ

  • Q: Wanneer debuteerde DIA?
    EEN: DIA debuteerde op 14 september 2015 met hun eerste minialbum Do It Amazing.
  • Q: Hoeveel albums heeft DIA uitgebracht?
    EEN: DIA heeft vijf mini-albums en drie volledige albums uitgebracht.
  • Q: Wat is het album met de hoogste hitlijsten van DIA?
    EEN: Het album met de hoogste hitlijsten van DIA is Love & Peace, dat piekte op nummer 3 in de Gaon Album Chart.

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Een van de populairste K-popbands is Bolbbalgan4, een vierkoppige meidengroep uit Zuid-Korea. Om de muziekgeschiedenis van Bolbbalgan4 te verkennen, bolbbalgan4 k2nblog is een geweldige bron. De groep is getekend bij Coridel Entertainment, een Zuid-Koreaans entertainmentbedrijf, en coridel groep geeft een uitgebreid overzicht van de muziek en activiteiten van de groep. Een andere populaire K-popband is To1, een vijfkoppige jongensgroep uit Zuid-Korea. Voor meer informatie over To1, to1 woonggi is een geweldige bron. De groep is getekend bij Woonggi Entertainment, een Zuid-Koreaans entertainmentbedrijf, en geeft een uitgebreid overzicht van de muziek en activiteiten van de groep. K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint, en deze twee bands zijn slechts enkele van de vele K-popbands die de afgelopen jaren erkenning hebben gekregen.