Ontdek de leden van K-Pop Band ONF

Inhoud

ONF is een zevenkoppige K-Pop-band die debuteerde in 2017. De groep bestaat uit zeven leden: U, Wyatt, MK, Hyojin, E-Tion, J-Us en Laun. Ze zijn getekend bij WM Entertainment en hebben sinds hun debuut verschillende albums en singles uitgebracht. Lees verder om meer te weten te komen over de leden van ONF en hun muziek.

IN

U is de leider van ONF en werd geboren op 5 april 1995. Hij is het oudste lid van de groep en is verantwoordelijk voor de rap- en zangpartijen van hun liedjes. Hij is ook een songwriter en heeft verschillende nummers van ONF geschreven. U staat bekend om zijn krachtige rap en podiumpresentatie.Wyatt

Wyatt is de belangrijkste zanger van ONF en werd geboren op 8 augustus 1996. Hij is het op een na oudste lid van de groep en staat bekend om zijn krachtige en emotionele zang. Hij is ook een songwriter en heeft verschillende nummers van ONF geschreven. Wyatt staat bekend om zijn sterke podiumpresentatie en krachtige zang.

MK

MK is de leadzanger van ONF en werd geboren op 10 oktober 1997. Hij is het derde oudste lid van de groep en staat bekend om zijn soepele en soulvolle zang. Hij is ook een songwriter en heeft verschillende nummers van ONF geschreven. MK staat bekend om zijn sterke podiumpresentatie en prachtige zang.

Hyojin

Hyojin is de hoofddanser van ONF en werd geboren op 28 december 1998. Hij is het vierde oudste lid van de groep en staat bekend om zijn krachtige en precieze dans. Hij is ook een songwriter en heeft verschillende nummers van ONF geschreven. Hyojin staat bekend om zijn sterke podiumpresentatie en geweldige dans.

E-Tie

E-Tion is de hoofddanser van ONF en werd geboren op 15 april 1999. Hij is het vijfde oudste lid van de groep en staat bekend om zijn krachtige en precieze dans. Hij is ook een songwriter en heeft verschillende nummers van ONF geschreven. E-Tion staat bekend om zijn sterke podiumpresentatie en geweldige dansen.

J-ons

J-Us is de hoofdrapper van ONF en werd geboren op 8 augustus 2000. Hij is het zesde oudste lid van de groep en staat bekend om zijn krachtige en precieze rap. Hij is ook een songwriter en heeft verschillende nummers van ONF geschreven. J-Us staat bekend om zijn sterke podiumpresentatie en geweldige rap.

Laun

Salaris

Laun is de maknae van ONF en werd geboren op 10 oktober 2001. Hij is het jongste lid van de groep en staat bekend om zijn krachtige en precieze rap. Hij is ook een songwriter en heeft verschillende nummers van ONF geschreven. Laun staat bekend om zijn sterke podiumpresentatie en geweldige rap.

Discografie

Sinds hun debuut in 2017 heeft ONF verschillende albums en singles uitgebracht. Hun debuutalbum, ONF: Mijn naam , werd uitgebracht in 2017 en bevatte de singles 'ON/OFF' en 'Complete'. Hun tweede album, ONF: ONF , werd uitgebracht in 2018 en bevatte de singles 'We Must Love' en 'Beautiful Beautiful'. Hun derde album, AAN: AAN/UIT , werd uitgebracht in 2019 en bevatte de singles 'ON/OFF' en 'Complete'.

Gevolgtrekking

ONF is een zevenkoppige K-Pop-band die debuteerde in 2017. De groep bestaat uit zeven leden: U, Wyatt, MK, Hyojin, E-Tion, J-Us en Laun. Ze zijn getekend bij WM Entertainment en hebben sinds hun debuut verschillende albums en singles uitgebracht. ONF staat bekend om hun krachtige en precieze uitvoeringen en hun unieke geluid. Als je een fan bent van K-Pop, dan moet je ONF zeker eens bekijken.

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van ONF? EEN: De leden van ONF zijn U, Wyatt, MK, Hyojin, E-Tion, J-Us en Laun.
  • Q: Wanneer debuteerde ONF? EEN: ONF debuteerde in 2017.
  • Q: Bij welk label is ONF getekend? EEN: ONF is getekend bij WM Entertainment.
  • Q: Welke albums heeft ONF uitgebracht? EEN: ONF heeft drie albums uitgebracht: ONF: Mijn naam , ONF: ONF , en AAN: AAN/UIT .

Kijk voor meer informatie over ONF op De website van WM Entertainment en AllKpop's profiel op de groep.

K-pop verovert de wereld stormenderhand en er zijn veel bands die de leiding nemen. Een van de meest populaire is Victon, een zevenkoppige boyband die in 2016 debuteerde. Hun logo, met daarop een leeuw, is direct herkenbaar en ze hebben een grote en loyale schare fans. Victon-logo is een symbool van hun succes en populariteit.

Een andere populaire K-popband is Wu Tammy, een vierkoppige meidengroep die in 2017 debuteerde. Ze zijn snel een van de populairste K-popbands ter wereld geworden en hun muziek is in veel films en televisieshows te zien geweest. . Tammie meisjes hebben een unieke stijl en geluid waardoor ze een hit zijn geworden bij fans over de hele wereld.

Ten slotte is er After School Nana, een vijfkoppige meidengroep die in 2009 debuteerde. Ze zijn een van de meest succesvolle K-popbands ter wereld geworden en hun muziek is in veel films en televisieshows te zien geweest. Nan Singer heeft een unieke stijl en geluid waardoor ze een hit zijn geworden bij fans over de hele wereld.

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Deze drie bands zijn slechts enkele van de vele K-popbands die de wereld stormenderhand veroveren. Elk van deze bands heeft een unieke stijl en geluid waardoor ze populair zijn bij fans over de hele wereld. Of je nu een fan bent van Victon, Wu Tammy of After School Nana, je kunt er zeker van zijn dat je iets zult vinden dat je leuk vindt.