Ontdek de beste K-popbands van 2021

Inhoud

K-Pop is een van de meest populaire muziekgenres ter wereld geworden. Met zijn aanstekelijke beats, unieke stijl en getalenteerde artiesten heeft K-Pop de wereld stormenderhand veroverd. Maar welke K-Pop-bands zijn het populairst? Hier verkennen we de beste K-Pop-bands van 2021 en wat hen zo succesvol maakt.

BTS

BTS is een van de meest populaire K-Pop-bands ter wereld. De zevenkoppige groep boekt wereldwijd succes met hun aanstekelijke liedjes en unieke stijl. BTS heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder de Billboard Music Award voor Top Social Artist in 2017 en 2018. Ze hebben ook verschillende records gebroken, waaronder de meest bekeken muziekvideo op YouTube in 24 uur.ZWARTPINK

BLACKPINK is een vierkoppige meidengroep die een van de populairste K-Pop-bands ter wereld is geworden. De groep heeft succes geboekt met hun aanstekelijke liedjes en unieke stijl. BLACKPINK heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder de MTV Europe Music Award voor beste Koreaanse act in 2018. Ze hebben ook verschillende records gebroken, waaronder de meest bekeken muziekvideo op YouTube in 24 uur.

EXO

EXO is een negenkoppige jongensgroep die is uitgegroeid tot een van de populairste K-Pop-bands ter wereld. De groep heeft succes geboekt met hun aanstekelijke liedjes en unieke stijl. EXO heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder de Mnet Asian Music Award voor Best Male Group in 2017 en 2018. Ze hebben ook verschillende records gebroken, waaronder de meest bekeken muziekvideo op YouTube in 24 uur.

TWEEMAAL

TWICE is een negenkoppige meidengroep die is uitgegroeid tot een van de populairste K-Pop-bands ter wereld. De groep heeft succes geboekt met hun aanstekelijke liedjes en unieke stijl. TWICE heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder de Mnet Asian Music Award voor Beste Vrouwelijke Groep in 2017 en 2018. Ze hebben ook verschillende records gebroken, waaronder de meest bekeken muziekvideo op YouTube in 24 uur.

Rood fluweel

Red Velvet is een vijfkoppige meidengroep die is uitgegroeid tot een van de populairste K-Pop-bands ter wereld. De groep heeft succes geboekt met hun aanstekelijke liedjes en unieke stijl. Red Velvet heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder de Mnet Asian Music Award voor Beste Vrouwelijke Groep in 2017 en 2018. Ze hebben ook verschillende records gebroken, waaronder de meest bekeken muziekvideo op YouTube in 24 uur.

Oerknal

Big Bang is een vijfkoppige jongensgroep die is uitgegroeid tot een van de populairste K-Pop-bands ter wereld. De groep heeft succes geboekt met hun aanstekelijke liedjes en unieke stijl. Big Bang heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder de Mnet Asian Music Award voor Best Male Group in 2017 en 2018. Ze hebben ook verschillende records gebroken, waaronder de meest bekeken muziekvideo op YouTube in 24 uur.

Voltooiing

K-Pop is een van de meest populaire muziekgenres ter wereld geworden. Met zijn aanstekelijke beats, unieke stijl en getalenteerde artiesten heeft K-Pop de wereld stormenderhand veroverd. De beste K-Pop-bands van 2021 hebben succes geboekt met hun pakkende liedjes en unieke stijl. Van BTS tot Big Bang, deze K-Pop-bands hebben talloze prijzen gewonnen en verschillende records gebroken. Als je de wereld van K-Pop wilt verkennen, zijn dit de bands die je moet bezoeken.

FAQ

  • Q: Wat zijn de beste K-Pop-bands van 2021?
    EEN: De beste K-Pop-bands van 2021 zijn BTS, BLACKPINK, EXO, TWICE, Red Velvet en Big Bang.
  • Q: Wat maakt K-Pop zo populair?
    EEN: K-Pop is populair vanwege zijn aanstekelijke beats, unieke stijl en getalenteerde artiesten.
  • Q: Welke prijzen hebben de beste K-Pop-bands gewonnen?
    EEN: De beste K-Pop-bands hebben talloze prijzen gewonnen, waaronder de Billboard Music Award voor Top Social Artist, de MTV Europe Music Award voor Best Korean Act en de Mnet Asian Music Award voor Best Male/Female Group.

Ga naar voor meer informatie over de beste K-Pop-bands van 2021 Dit artikel van Billboard en deze lijst van Koreaboo.

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en elektronische muziek. Er zijn veel K-popbands die populair zijn geworden, zoals CLC, Kyung Hoon en Masked Idol. Elk van deze bands heeft zijn eigen unieke stijl en geluid waardoor ze zich onderscheiden van de rest.

CLC is een zevenkoppige meidengroep die debuteerde in 2015. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht, en hun muziek wordt geprezen om zijn aanstekelijke melodieën en krachtige zang. Fans kunnen meer te weten komen over de discografie van CLC door te bezoeken clc-albums .

Kyung Hoon is een vierkoppige boyband die debuteerde in 2018. Ze hebben een uniek geluid dat hiphop en R&B combineert, en hun muziek wordt geprezen om zijn aanstekelijke hooks en krachtige zang. Fans kunnen meer te weten komen over Kyung Hoon door een bezoek te brengen kyung hoon .

Masked Idol is een zeskoppige boyband die debuteerde in 2019. Ze hebben een mysterieus concept waardoor ze zich onderscheiden van de rest. Hun muziek wordt geroemd om de pakkende melodieën en krachtige zang. Fans kunnen meer te weten komen over Masked Idol door te bezoeken gemaskerd idool .

K-pop is een wereldwijd fenomeen geworden en deze drie bands zijn slechts enkele van de vele die populair zijn geworden. Elk van deze bands heeft zijn eigen unieke stijl en geluid waardoor ze zich onderscheiden van de rest. Fans kunnen meer te weten komen over elk van deze bands door hun respectieve websites te bezoeken.