Dreamcatcher-discografie: muziek van K-Pop Band

Inhoud

Dreamcatcher is een Zuid-Koreaanse meidengroep die in 2017 is opgericht door Happy Face Entertainment. De groep bestaat uit zeven leden: JiU, SuA, Siyeon, Handong, Yoohyeon, Dami en Gahyeon. Dreamcatcher heeft twee studioalbums, twee verlengde toneelstukken en verschillende singles uitgebracht. Hun muziek is een mix van rock, metal en EDM, en hun teksten zijn vaak gericht op thema's als fantasie en horror. Lees verder voor meer informatie over de discografie van Dreamcatcher.

Albums

Voorloper

Dreamcatcher's debuut studioalbum, Voorloper , werd uitgebracht op 27 juli 2017. Het album bestaat uit zeven nummers, waaronder de eerste single, Vlieg hoog . Het album piekte op nummer drie in de Gaon Album Chart en werd platina gecertificeerd door de Korea Music Content Association.Ontsnap aan de ERA

Dreamcatcher's tweede studioalbum, Ontsnap aan de ERA , werd uitgebracht op 13 januari 2020. Het album bestaat uit negen nummers, waaronder de eerste single, Déjà vu . Het album piekte op nummer twee in de Gaon Album Chart en werd platina gecertificeerd door de Korea Music Content Association.

Uitgebreide toneelstukken

Nachtmerrie

Dreamcatcher's eerste uitgebreide spel, Nachtmerrie , werd uitgebracht op 13 januari 2018. De EP bestaat uit vijf nummers, waaronder de eerste single, Jij en ik . De EP piekte op nummer twee in de Gaon Album Chart en werd platina gecertificeerd door de Korea Music Content Association.

Dystopie: mezelf verliezen

Dreamcatcher's tweede verlengde spel, Dystopie: mezelf verliezen , werd uitgebracht op 7 oktober 2019. De EP bestaat uit zes nummers, waaronder de eerste single, Schreeuw . De EP piekte op nummer twee in de Gaon Album Chart en werd platina gecertificeerd door de Korea Music Content Association.

Alleenstaanden

Dreamcatcher heeft verschillende singles uitgebracht, waaronder Volle maan , Wat , KOESTEREN , en MOND . Al deze singles zijn in kaart gebracht op de Gaon Digital Chart.

Voltooiing

Dreamcatcher heeft sinds hun debuut in 2017 twee studioalbums, twee extended plays en verschillende singles uitgebracht. Hun muziek is een mix van rock, metal en EDM, en hun teksten zijn vaak gericht op thema's als fantasie en horror. Dreamcatcher heeft veel succes geboekt in de K-Pop-industrie en hun discografie zal in de toekomst zeker blijven groeien.

Ga naar voor meer informatie over de discografie van Dreamcatcher Genie en Alle muziek .

FAQ

  • Q: Hoeveel studioalbums heeft Dreamcatcher uitgebracht?
    EEN: Dreamcatcher heeft twee studioalbums uitgebracht.
  • Q: Welk genre is de muziek van Dreamcatcher?
    EEN: De muziek van Dreamcatcher is een mix van rock, metal en EDM.
  • Q: Wat is de naam van het debuutstudio-album van Dreamcatcher?
    EEN: Het debuut studioalbum van Dreamcatcher heet Voorloper .

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en elektronische muziek. Er zijn veel K-popbands die de afgelopen jaren populair zijn geworden, en een daarvan is Young Min. Young Min is een vijfkoppige meidengroep die debuteerde in 2019. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht en hebben een grote schare fans gekregen. Ze staan ​​bekend om hun pakkende liedjes en energieke optredens. Als je meer wilt weten over Young Min, kun je hun bekijkenyoung-min-a-kpop-band-you-need-to-knowbladzijde.

K-pop staat ook bekend om zijn leuke en interactieve spelletjes. Als je je kennis van K-popbands wilt testen, kun je detest-your-knowledge-of-kpop-bands-with-this-kpop-quizquiz. Deze quiz helpt je meer te weten te komen over de verschillende K-popbands en hun muziek. Je kunt er ook achter komen welke K-popband jouw favoriet is.

Een andere K-popband die aan populariteit wint, is W24. W24 is een vijfkoppige boyband die in 2020 debuteerde. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht en hebben een grote schare fans opgebouwd. Ze staan ​​bekend om hun pakkende liedjes en energieke optredens. Als je meer wilt weten over W24, kun je hun jong hoe bladzijde.

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en elektronische muziek. Er zijn veel K-popbands die de afgelopen jaren populair zijn geworden en ze zijn allemaal de moeite van het bekijken waard. Of je nu een fan bent van Young Min, W24 of een andere K-popband, je kunt meer over hen te weten komen door hun websites en social media-pagina's te bezoeken.