Dreamcatcher: de K-popband met een vreemd oog

Inhoud

Dreamcatcher is een zevenkoppige Zuid-Koreaanse meidengroep gevormd door Dreamcatcher Company. De groep bestaat uit JiU, SuA, Siyeon, Handong, Yoohyeon, Dami en Gahyeon. Ze debuteerden op 13 januari 2017 met het enige album Nachtmerrie . Dreamcatcher staat bekend om hun unieke concept van een 'odd eye' dat een combinatie is van zowel donkere als lichte elementen.

Geschiedenis

Dreamcatcher werd oorspronkelijk gevormd als een vijfkoppige groep in 2014 onder de naam MINX. Ze brachten hun eerste singlealbum uit Waarom ben je naar mijn huis gekomen? in september 2014. In december 2016 veranderde de groep hun naam in Dreamcatcher en voegde twee nieuwe leden toe, Handong en Gahyeon. Ze brachten hun eerste singlealbum uit Nachtmerrie in januari 2017.Muziek

De muziek van Dreamcatcher is een mix van rock, metal en EDM. Ze staan ​​bekend om hun krachtige en intense geluid, evenals hun unieke choreografie. Ze hebben verschillende singles en albums uitgebracht, waaronder Nachtmerrie , In slaap vallen in de spiegel , Het einde van nachtmerrie , Ontsnap aan de ERA , en Dystopie: de boom van de taal . Ze hebben ook verschillende Japanse singles uitgebracht, waaronder Wat , KOESTEREN , en Schreeuw .

Stijl

De stijl van Dreamcatcher wordt sterk beïnvloed door hun 'odd eye'-concept. Ze dragen vaak donkere en lichte kleuren samen, en hun choreografie bevat vaak elementen van beide. Ze dragen ook vaak maskers en andere accessoires om hun concept te benadrukken. Hun muziekvideo's bevatten vaak donkere en mysterieuze thema's, evenals horrorelementen.

Onderscheidingen en prestaties

Dreamcatcher heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de prijs voor beste nieuwe vrouwelijke artiest bij de Mnet Asian Music Awards 2017, de prijs voor beste nieuwe artiest bij de Seoul Music Awards 2018 en de prijs voor beste vrouwelijke groep bij de Asia Artist Awards 2019. Ze zijn ook genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de prijs voor beste vrouwelijke groep bij de Mnet Asian Music Awards 2018.

Gevolgtrekking

Dreamcatcher is een unieke K-Pop groep met een 'odd eye' concept. Ze staan ​​bekend om hun krachtige en intense geluid, evenals hun unieke stijl en choreografie. Ze hebben verschillende prijzen gewonnen en zijn voor nog veel meer genomineerd. Als je op zoek bent naar een unieke K-Pop-groep om naar te luisteren, dan is Dreamcatcher zeker de moeite van het bekijken waard.

FAQ

  • Q: Wat is het concept van Dreamcatcher?
    EEN: Het concept van Dreamcatcher is een 'vreemd oog' dat een combinatie is van zowel donkere als lichte elementen.
  • Q: Wanneer debuteerde Dreamcatcher?
    EEN: Dreamcatcher debuteerde op 13 januari 2017 met het enkele album Nachtmerrie .
  • Q: Welke prijzen heeft Dreamcatcher gewonnen?
    EEN: Dreamcatcher heeft de prijs voor beste nieuwe vrouwelijke artiest gewonnen bij de Mnet Asian Music Awards 2017, de prijs voor beste nieuwe artiest bij de Seoul Music Awards 2018 en de prijs voor beste vrouwelijke groep bij de Asia Artist Awards 2019.

Kijk voor meer informatie over Dreamcatcher op AllKpop , Koreaboo , en Soempi .

K-pop is een muziekgenre dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Het is een wereldwijd fenomeen geworden, met fans van over de hele wereld. Een van de meest populaire K-popbands is Feeldog Bigstar. Ze winnen aan populariteit sinds hun debuut in 2017 en zijn uitgegroeid tot een van de populairste K-popbands ter wereld. Hun muziek is een mix van hiphop, R&B en pop, en hun liedjes zijn in veel films en tv-shows te zien geweest. Ze zijn ook te zien geweest op vele internationale muziekfestivals.

Een andere populaire K-popband is SF9 Taeyang. Ze winnen aan populariteit sinds hun debuut in 2016 en zijn uitgegroeid tot een van de populairste K-popbands ter wereld. Hun muziek is een mix van hiphop, R&B en pop, en hun liedjes zijn in veel films en tv-shows te zien geweest. Ze zijn ook te zien geweest op vele internationale muziekfestivals.

De nieuwste K-popband die de wereld stormenderhand verovert, is Leanavvab Huening. Ze debuteerden in 2020 en hebben al een grote aanhang gekregen. Hun muziek is een mix van hiphop, R&B en pop, en hun liedjes zijn in veel films en tv-shows te zien geweest. Ze zijn ook te zien geweest op vele internationale muziekfestivals.

Als je op zoek bent naar geweldige K-popmuziek, dan moet je zeker eens kijken Feeldog Bigstar , SF9 Taeyang , en Leanavvab Huening . Deze bands zullen je zeker voorzien van geweldige muziek en entertainment. Dus mis de kans niet om de geweldige muziek van K-pop te ervaren!