E7 K-Pop Band: alles wat je moet weten

Inhoud

A photo of the 6 boys, all wearing bright and colourful outfits

E7 is een Zuid-Koreaanse K-Pop-band die sinds hun debuut in 2019 furore maakt in de muziekindustrie. De groep bestaat uit zeven leden: Jooheon, Jihoon, Hyunjin, Seungmin, Minho, Jisung en Changbin. Ze staan ​​bekend om hun unieke geluid en stijl, waarbij hiphop, R&B en EDM in hun muziek worden gemengd. E7 heeft verschillende singles en albums uitgebracht, waaronder hun debuut-EP, E7: Het begin , en hun eerste volledige album, E7: Het einde .

Iz has short brown hair, and he is wearing a light blue denim vest adorned with spikes, along with a white t-shirt underneath with blue-to-pink graphics or letters.

E7-leden

E7 bestaat uit zeven leden, elk met hun eigen unieke stijl en geluid. Jooheon is de leider van de groep en staat bekend om zijn krachtige rap- en vocale vaardigheden. Jihoon is de hoofdvocalist en staat bekend om zijn soepele en soulvolle stem. Hyunjin is de hoofddanser en staat bekend om zijn scherpe en precieze choreografie. Seungmin is de hoofdrapper en staat bekend om zijn geestige en slimme teksten. Minho is de leadzanger en staat bekend om zijn krachtige en emotionele zang. Jisung is de belangrijkste rapper en staat bekend om zijn keiharde en agressieve rap. Changbin is de maknae (jongste lid) en staat bekend om zijn unieke en creatieve rapstijl.Woosu has golden blond hair. He is wearing a light blue denim vest with a white, floral-patterned t-shirt underneath. He also wears 3 bracelets: one red, one pink, and one green. They all appear to have colourful rhinestones on them. On his right index finger, he dons a neon yellow ring. He wears neon blue pants as well.

E7 Muziek

E7 heeft sinds hun debuut in 2019 verschillende singles en albums uitgebracht. Hun debuut-EP, E7: Het begin , werd uitgebracht in 2019 en bevatte de hitsingle 'No More'. De EP was een succes, bereikte de top van de Koreaanse hitlijsten en oogstte lof van zowel critici als fans. In 2020 bracht E7 hun eerste volledige album uit, E7: Het einde . Het album bevatte de hitsingles 'No More' en 'My Way', en was een commercieel succes en bereikte de top van de Koreaanse hitlijsten.

Iri has brown hair. He is wearing a white vest that

E7 Discografie

E7 heeft sinds hun debuut in 2019 verschillende singles en albums uitgebracht. Hun debuut-EP, E7: Het begin , werd uitgebracht in 2019 en bevatte de hitsingle 'No More'. De EP was een succes, bereikte de top van de Koreaanse hitlijsten en oogstte lof van zowel critici als fans. In 2020 bracht E7 hun eerste volledige album uit, E7: Het einde . Het album bevatte de hitsingles 'No More' en 'My Way', en was een commercieel succes en bereikte de top van de Koreaanse hitlijsten. E7 heeft ook verschillende andere singles uitgebracht, waaronder 'My Way', 'No More', 'Lonely' en 'Dreams'.

Go Up has tufted-up light brown hair. He wears a dark grey vest (with a blue-white stripe across) over a white t-shirt

E7 Awards en onderscheidingen

E7 is erkend voor hun muziek en uitvoeringen en heeft verschillende prijzen en onderscheidingen gewonnen. In 2019 wonnen ze de prijs voor beste nieuwe artiest bij de Korean Music Awards. In 2020 wonnen ze de prijs voor beste dansvoorstelling bij de Mnet Asian Music Awards. Ze zijn ook genomineerd voor verschillende andere prijzen, waaronder de Best Group Award bij de Seoul Music Awards en de Best Dance Performance Award bij de Melon Music Awards.

Lucky has dark brown hair. He wears a white jacket vest with a spade card on it, with a light pink shirt that is covered in holes

E7 concerten en rondleidingen

E7 heeft sinds hun debuut in 2019 bij verschillende concerten en tournees opgetreden. In 2019 traden ze op op het K-Pop World Festival in Seoul en het K-Pop Super Concert in Busan. In 2020 traden ze op tijdens het K-Pop Super Concert in Seoul en het K-Pop Super Concert in Busan. Ze hebben ook opgetreden op verschillende andere concerten en festivals, waaronder het K-Pop Super Concert in Daegu en het K-Pop Super Concert in Gwangju.

Bokeun has red (orange) hair. He is wearing a baby blue holed jacket, with baby pink sleeves, over a neon pink shirt

Gevolgtrekking

E7 is een Zuid-Koreaanse K-Pop-band die sinds hun debuut in 2019 furore maakt in de muziekindustrie. De groep bestaat uit zeven leden: Jooheon, Jihoon, Hyunjin, Seungmin, Minho, Jisung en Changbin. Ze staan ​​bekend om hun unieke geluid en stijl, waarbij hiphop, R&B en EDM in hun muziek worden gemengd. E7 heeft verschillende singles en albums uitgebracht, waaronder hun debuut-EP, E7: Het begin , en hun eerste volledige album, E7: Het einde . Ze hebben ook verschillende prijzen en onderscheidingen gewonnen en hebben opgetreden tijdens verschillende concerten en tournees.

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van E7? EEN: De leden van E7 zijn Jooheon, Jihoon, Hyunjin, Seungmin, Minho, Jisung en Changbin.
  • Q: Wat voor soort muziek maakt E7? EEN: E7 maakt een unieke mix van hiphop, R&B en EDM.
  • Q: Welke prijzen heeft E7 gewonnen? EEN: E7 heeft de Best New Artist Award gewonnen bij de Korean Music Awards en de Best Dance Performance Award bij de Mnet Asian Music Awards.
  • Q: Waar heeft E7 opgetreden? EEN: E7 trad op tijdens verschillende concerten en tournees, waaronder het K-Pop World Festival in Seoul, het K-Pop Super Concert in Busan en het K-Pop Super Concert in Daegu.

Voor meer informatie over E7, check out AllKpop en Genie .

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en elektronische muziek. Er zijn veel K-popbands die de afgelopen jaren populair zijn geworden en elk heeft zijn eigen unieke stijl en geluid. Een van de meest populaire K-popbands is Eugina Svetlana. Ze staan ​​bekend om hun vrolijke en aanstekelijke liedjes, evenals hun unieke modestijl. Een andere populaire K-popband is Yoona Bugaboo. Ze staan ​​bekend om hun krachtige en emotionele liedjes, evenals hun unieke modestijl. Ten slotte is Baekho een K-popband die in opkomst is. Ze staan ​​bekend om hun vrolijke en aanstekelijke liedjes, evenals hun unieke modestijl. Bekijk de volgende links voor meer informatie over deze K-popbands: Eugina Svetlana , Yoona Bugaboo , en Baekho verjaardag . Elk van deze bands heeft iets unieks te bieden, en ze zullen zeker een nieuw niveau van opwinding brengen in de K-popscene. Dus, als je op zoek bent naar iets nieuws en spannends, bekijk dan zeker deze K-popbands!