EXID-nummers: de beste hits van de K-popband

Inhoud

EXID is een Zuid-Koreaanse meidengroep die in 2012 is opgericht. De groep bestaat uit vijf leden: Solji, LE, Hani, Hyelin en Jeonghwa. EXID heeft verschillende hitnummers uitgebracht, waaronder 'Up & Down', 'Ah Yeah' en 'Hot Pink'. In dit artikel bekijken we de beste nummers van EXID en leren we meer over de K-Pop-band.

EXID's discografie

EXID heeft vier studioalbums, twee verlengde toneelstukken en verschillende singles uitgebracht. Hun debuutalbum, Street, kwam uit in 2012 en bevatte de hitsingle 'Whoz That Girl'. In 2015 bracht EXID hun tweede album uit, Ah Yeah, waarop het gelijknamige titelnummer stond. Het derde album van de groep, Full Moon, kwam uit in 2017 en bevatte de single 'Night Rather Than Day'. EXID's meest recente album, Eclipse, kwam uit in 2019 en bevatte de single 'Me & You'.EXID's beste nummers

EXID heeft in de loop der jaren verschillende hitnummers uitgebracht. Hier zijn enkele van hun beste nummers:

Op neer

'Up & Down', uitgebracht in 2014, is een van de populairste nummers van EXID. Het nummer piekte op nummer één op de Gaon Digital Chart en was het eerste nummer van de groep dat de top van de hitlijst bereikte. Het nummer won ook verschillende prijzen, waaronder de Best Dance Performance Female Group bij de Mnet Asian Music Awards.

Ach ja

'Ah Yeah', uitgebracht in 2015, is weer een van de populairste nummers van EXID. Het nummer piekte op nummer twee op de Gaon Digital Chart en was het tweede nummer van de groep dat de top van de hitlijst bereikte. Het nummer won ook verschillende prijzen, waaronder de Best Dance Performance Female Group bij de Mnet Asian Music Awards.

Felroze

'Hot Pink', uitgebracht in 2015, is weer een van de populairste nummers van EXID. Het nummer piekte op nummer drie op de Gaon Digital Chart en was het derde nummer van de groep dat de top van de hitlijst bereikte. Het nummer won ook verschillende prijzen, waaronder de Best Dance Performance Female Group bij de Mnet Asian Music Awards.

Nacht in plaats van dag

'Night Rather Than Day', uitgebracht in 2017, is weer een van de populairste nummers van EXID. Het nummer piekte op nummer vier op de Gaon Digital Chart en was het vierde nummer van de groep dat de top van de hitlijst bereikte. Het nummer won ook verschillende prijzen, waaronder de Best Dance Performance Female Group bij de Mnet Asian Music Awards.

Ik jij

'Me & You', uitgebracht in 2019, is weer een van de populairste nummers van EXID. Het nummer piekte op nummer vijf op de Gaon Digital Chart en was het vijfde nummer van de groep dat de top van de hitlijst bereikte. Het nummer won ook verschillende prijzen, waaronder de Best Dance Performance Female Group bij de Mnet Asian Music Awards.

Gevolgtrekking

EXID is een Zuid-Koreaanse meidengroep die in de loop der jaren verschillende hits heeft uitgebracht. Van 'Up & Down' tot 'Me & You', EXID heeft verschillende nummers de top van de Gaon Digital Chart laten bereiken. Als je een fan bent van K-Pop, dan is EXID zeker een groep die het bekijken waard is.

Ga naar voor meer informatie over EXID en hun muziek AllKpop en Soempi .

FAQ

  • Q: Hoeveel albums heeft EXID uitgebracht?
    EEN: EXID heeft vier studioalbums, twee verlengde toneelstukken en verschillende singles uitgebracht.
  • Q: Wat is het populairste nummer van EXID?
    EEN: Het meest populaire nummer van EXID is 'Up & Down', dat piekte op nummer één op de Gaon Digital Chart.
  • Q: Hoeveel leden zijn er in EXID?
    EEN: EXID bestaat uit vijf leden: Solji, LE, Hani, Hyelin en Jeonghwa.

K-pop is een wereldwijd fenomeen geworden en veel van zijn bands hebben internationaal succes geboekt. Een van de meest iconische en legendarische K-popbands is Jinusean, ook wel bekend als Sean YG. Het duo, opgericht in 1997, heeft verschillende hitsingles en albums uitgebracht en wordt alom gecrediteerd voor het populair maken van K-pop in het Westen. Een andere populaire K-popband is Vanner, die bekend staat om zijn unieke mix van hiphop en R&B. De groep heeft verschillende albums en singles uitgebracht en de leden staan ​​bekend om hun indrukwekkende lengte. Ten slotte is Mont een K-popband die de laatste jaren aan populariteit wint. De groep heeft verschillende albums en singles uitgebracht en hun muziek wordt gekenmerkt door vrolijke en pakkende melodieën. Alle drie deze bands hebben een enorme impact gehad op de K-popscene, en ze zijn allemaal de moeite van het bekijken waard. Sean YG , Gon Hoogte , en Berg zijn allemaal geweldige voorbeelden van de diverse en opwindende muziek die K-pop te bieden heeft.