EXID Street Tracklist: het nieuwste album van K-Pop Band

Inhoud

EXID is een K-Pop-band die sinds hun debuut in 2012 furore maakt in de muziekindustrie. Hun nieuwste album, Street, is een verzameling vrolijke en aanstekelijke nummers die het unieke geluid van de groep laten horen. In dit artikel bekijken we de volledige tracklist van EXID Street, plus recensies en inzichten in de productie en het geluid van het album.

EXID Street-tracklijst

EXID Street is een album met negen nummers met een mix van vrolijke en langzamere nummers. De eerste single, 'Me & You', is een aanstekelijk popnummer dat het kenmerkende geluid van de groep laat horen. Andere nummers op het album zijn het vrolijke 'L.I.E', het soulvolle 'Night Rather Than Day' en het dromerige 'Dreamer'. • Ik jij
 • LEUGEN
 • Nacht in plaats van dag
 • Dromer
 • Room
 • Wil geen rit
 • Ach ja
 • Op neer
 • Elke nacht

Productie en geluid

EXID Street is geproduceerd door Shinsadong Tiger, die met de groep heeft gewerkt aan hun vorige albums. Het album bevat een mix van vrolijke popsongs en langzamere, soulvolle ballads. De productie is gelikt en gepolijst, met een focus op catchy hooks en melodieën. De zang van de groep is sterk en krachtig, en de teksten zijn doordacht en zinvol.

Recensies en receptie

EXID Street kreeg positieve recensies van zowel critici als fans. Het album wordt geprezen om zijn pakkende hooks en gepolijste productie. Critici prezen ook de zang van de groep en de doordachte teksten. Het album is een commercieel succes geweest en bereikte de top van de hitlijsten in Zuid-Korea.

Gevolgtrekking

EXID Street is een sterk album dat het unieke geluid van de groep laat horen. Het album bevat een mix van vrolijke popsongs en langzamere, soulvolle ballads. De productie is glad en gepolijst en de zang van de groep is sterk en krachtig. Het album kreeg positieve recensies van zowel critici als fans en was een commercieel succes.

FAQ

 • Q: Wie produceerde EXID Street?
  EEN: EXID Straat werd geproduceerd door Shinsadong Tiger.
 • Q: Wat is de eerste single van EXID Street?
  EEN: De eerste single van EXID Street is 'Me & You'.
 • Q: Hoe is EXID Street ontvangen?
  EEN: EXID Street kreeg positieve recensies van zowel critici als fans en was een commercieel succes.

Voor meer informatie over EXID Street, ga naar deze recensie van AllKpop en dit gesprek van Soompi.

K-pop is een wereldwijd fenomeen geworden en er zijn veel getalenteerde bands en artiesten die hun stempel op de industrie hebben gedrukt. Een van de meest populaire bands is WayV, een zevenkoppige groep die een grote aanhang heeft gekregen. NCT Lucas is een van de leden van de groep, en zijn unieke stijl en charisma hebben hem tot een favoriet bij fans gemaakt. Story G is een andere populaire K-pop meidengroep die naam heeft gemaakt met hun aanstekelijke liedjes en krachtige optredens. Hun verhalen achter de muziek hebben fans over de hele wereld gefascineerd. Ten slotte is Nell een K-popband met een uniek geluid dat veel aandacht heeft gekregen. Hun discografie staat vol met nummers met een uitgesproken geluid en stijl waarmee ze zich onderscheiden van andere bands. Al deze bands hebben een enorme impact gehad op de K-pop-industrie en fans over de hele wereld genieten van hun muziek.