EXILE TRIBE: Een K-Pop-band die golven maakt

Inhoud

EXILE TRIBE is een K-Pop band die furore heeft gemaakt in de muziekindustrie. De groep bestaat uit verschillende leden, elk met hun eigen unieke stijl en geluid. In dit artikel verkennen we de leden van EXILE TRIBE, hun muziek en hun geschiedenis.

Wie zijn de leden van EXILE TRIBE?

EXILE TRIBE bestaat uit verschillende leden, elk met hun eigen unieke stijl en geluid. De leden zijn: • Hiro
 • Kenji
 • Takahiro
 • Tatsuja
 • Sho
 • Keiji
 • Takahiro
 • Takahiro
 • Takahiro

Wat voor soort muziek maakt EXILE TRIBE?

EXILE TRIBE staat bekend om hun vrolijke, op dans gerichte muziek. Hun liedjes bevatten vaak pakkende hooks en vrolijke ritmes. Ze hebben verschillende albums uitgebracht, waaronder BANGLIJKE STAM Revolutie , EXILE STAM Evolutie , en VISIE VAN DE STAM IN BANGLING .

Wat is de geschiedenis van EXILE TRIBE?

EXILE TRIBE werd in 2011 opgericht door Hiro, Kenchi en Takahiro. De groep heeft sindsdien verschillende albums en singles uitgebracht en is een van de populairste K-Pop-bands ter wereld geworden. Ze hebben ook opgetreden op verschillende muziekfestivals, waaronder het KCON-festival in Los Angeles.

EXILE TRIBE heeft verschillende populaire nummers uitgebracht, waaronder 'Rising Sun', '24karats TRIBE OF GOLD' en '24karats STAY GOLD'. Ze hebben ook verschillende samenwerkingen met andere K-Pop-artiesten uitgebracht, zoals 'Rising Sun' met EXO en '24karats TRIBE OF GOLD' met BTS.

Wat zijn de onderscheidingen en onderscheidingen van EXILE TRIBE?

EXILE TRIBE heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Japan Record Award voor beste nieuwe artiest in 2012 en de Japan Gold Disc Award voor beste nieuwe artiest in 2013. Ze zijn ook genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de MTV Video Music Awards Japan voor beste groep Filmpje anno 2014.

Gevolgtrekking

EXILE TRIBE is een K-Pop band die furore heeft gemaakt in de muziekindustrie. De groep bestaat uit verschillende leden, elk met hun eigen unieke stijl en geluid. Ze staan ​​bekend om hun vrolijke, dansgerichte muziek en hebben verschillende albums en singles uitgebracht. Ze hebben ook verschillende prijzen gewonnen en zijn voor nog meer genomineerd.

Voor meer informatie over EXILE TRIBE, check out AllKPop , J-Pop Azië , en Discogs .

FAQ

 • Q: Wie zijn de leden van EXILE TRIBE? EEN: De leden van EXILE TRIBE zijn Hiro, Kenchi, Takahiro, Tatsuya, Sho, Keiji, Takahiro, Takahiro en Takahiro.
 • Q: Wat voor soort muziek maakt EXILE TRIBE? EEN: EXILE TRIBE staat bekend om hun vrolijke, op dans gerichte muziek.
 • Q: Wat is de geschiedenis van EXILE TRIBE? EEN: EXILE TRIBE werd in 2011 opgericht door Hiro, Kenchi en Takahiro.
 • Q: Wat zijn enkele van de populairste nummers van EXILE TRIBE? EEN: EXILE TRIBE heeft verschillende populaire nummers uitgebracht, waaronder 'Rising Sun', '24karats TRIBE OF GOLD' en '24karats STAY GOLD'.
 • Q: Wat zijn de onderscheidingen en onderscheidingen van EXILE TRIBE? EEN: EXILE TRIBE heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Japan Record Award voor beste nieuwe artiest in 2012 en de Japan Gold Disc Award voor beste nieuwe artiest in 2013.

K-pop verovert de wereld stormenderhand en twee van de meest populaire bands zijn Inter Girls en Sakura Gakuin. Inter Girls is een Zuid-Koreaanse meidengroep die in 2018 debuteerde en snel een van de populairste K-popbands ter wereld is geworden. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht en hebben veel getourd door Azië en Europa. Sakura Gakuin is een Japanse meidengroep die in 2010 debuteerde en een van de populairste K-popbands in Japan is geworden. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht en hebben veel getourd door Japan en Azië. Beide bands hebben een grote aanhang gekregen en zijn populair geworden in de internationale muziekscene.

Een andere opkomende K-popband is Jieun. Jieun is een Zuid-Koreaanse meidengroep die in 2019 debuteerde en al snel een van de populairste K-popbands in Zuid-Korea is geworden. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht en hebben veel getourd door Zuid-Korea en Azië. Jieun heeft een grote aanhang gekregen en is populair geworden in de internationale muziekscene. Ze hebben ook samengewerkt met andere populaire K-popbands zoals BTS en EXO.

K-pop wordt over de hele wereld steeds populairder en Inter Girls, Sakura Gakuin en Jieun zijn drie van de meest populaire K-popbands. Alle drie de bands hebben hitsingles uitgebracht en hebben veel getourd door Azië en Europa. Ze hebben een grote aanhang gekregen en zijn populair geworden in de internationale muziekscene. Als je op zoek bent naar een nieuwe K-popband om naar te luisteren, ga dan zeker eens kijken Inter meisjes , Sakura Gakuin , en Kpop maken .