EXO Suho: de hoofdvocalist van de K-Pop Band

Inhoud

EXO Suho is de zanger van de populaire K-Pop band EXO. Hij is een van de meest herkenbare gezichten in de K-Pop-industrie en zijn carrière was vol succes. In deze uitgebreide gids verkennen we Suho's carrière, muziek en leven.

Wie is EXO Suho?

EXO Suho, geboren als Kim Jun-myeon, is een Zuid-Koreaanse zanger, songwriter en acteur. Hij is vooral bekend als de leider en leadzanger van de K-Pop boyband EXO. Suho debuteerde in 2012 bij EXO en is sindsdien een van de meest populaire en succesvolle K-Pop-sterren ter wereld.EXO Suho's carrière

Suho's carrière begon in 2012 toen hij debuteerde bij EXO. De groep werd snel beroemd en werd een van de meest populaire K-Pop-groepen ter wereld. Suho heeft sindsdien verschillende soloalbums uitgebracht en heeft in verschillende films en televisieshows gespeeld. Hij is ook betrokken geweest bij verschillende filantropische activiteiten en is ambassadeur geweest voor verschillende merken.

EXO Suho's muziek

Suho heeft verschillende soloalbums uitgebracht, waaronder zijn debuut soloalbum Zelfportret in 2020. Ook heeft hij meerdere singles uitgebracht, waaronder de hitsingle Laten we liefhebben . Suho's muziek staat bekend om zijn pakkende melodieën en doordachte teksten. Hij heeft ook samengewerkt met verschillende andere K-Popartiesten, waaronder BTS en Red Velvet.

EXO Suho's leven

Suho staat bekend om zijn vriendelijke en genereuze persoonlijkheid. Hij is een fervent lezer en speelt graag videogames in zijn vrije tijd. Hij is ook een dierenvriend en heeft verschillende katten en honden geadopteerd. Suho is ook een actieve filantroop en is betrokken geweest bij verschillende liefdadigheidsprojecten.

EXO Suho's prijzen en onderscheidingen

Suho heeft gedurende zijn carrière verschillende prijzen en onderscheidingen gewonnen. Hij heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn muziek, waaronder de Mnet Asian Music Award voor beste mannelijke artiest in 2020. Hij is ook genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de Golden Disc Award voor beste mannelijke artiest in 2021.

Gevolgtrekking

EXO Suho is een van de meest populaire en succesvolle K-Pop-sterren ter wereld. Hij is de leider en leadzanger van de K-Pop boyband EXO en heeft verschillende soloalbums en singles uitgebracht. Hij is ook een actieve filantroop en heeft tijdens zijn carrière verschillende prijzen en onderscheidingen gewonnen.

FAQ

  • Q: Wat is de echte naam van EXO Suho? EEN: EXO Suho's echte naam is Kim Jun-myeon.
  • Q: Welke prijzen heeft EXO Suho gewonnen? EEN: EXO Suho heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Mnet Asian Music Award voor beste mannelijke artiest in 2020.
  • Q: Hoe is de muziek van EXO Suho? EEN: De muziek van EXO Suho staat bekend om zijn pakkende melodieën en doordachte teksten.

Kijk voor meer informatie over EXO Suho op AllKpop , Soempi , en Koreaboo .

K-pop verovert de wereld stormenderhand en het Nizi Project leidt de aanval. The Nizi Project is een joint venture tussen JYP Entertainment en Sony Music Entertainment Japan, en het is het eerste wereldwijde auditieprogramma waarin een K-popband debuteert. De band, NiziU, bestaat uit negen leden uit Japan, Zuid-Korea en Taiwan. Hun debuutsingle 'Make You Happy' kwam uit in juni 2020 en werd al snel een hit. De groep heeft sindsdien verschillende andere singles uitgebracht en is te zien geweest in verschillende tv-shows en commercials.

Een andere opkomende K-popband is AB6IX, die bestaat uit vijf leden uit Zuid-Korea. De groep debuteerde in mei 2019 met hun single 'Breathe' en heeft sindsdien verschillende andere singles en albums uitgebracht. De groep is ook te zien geweest in verschillende tv-shows en commercials. De leider van de groep, Jeon Woong, is een getalenteerde zanger en danser en wordt geprezen om zijn krachtige zang.

De derde opkomende K-popband is TO1, die bestaat uit zeven leden uit Zuid-Korea. De groep debuteerde in oktober 2019 met hun single 'Mazeltov' en heeft sindsdien verschillende andere singles en albums uitgebracht. De leider van de groep, Kyungho, is een getalenteerde zanger en danser en wordt geprezen om zijn krachtige zang. De groep is ook te zien geweest in verschillende tv-shows en commercials.

K-pop wordt over de hele wereld steeds populairder en het Nizi Project, AB6IX en TO1 zijn slechts enkele van de vele K-popbands die de wereld stormenderhand veroveren. Als je op zoek bent naar een nieuwe K-popgroep om te volgen, ga dan zeker eens kijken Nizi-debuut , AB6IX Woong , en TO1 Kyungho . Met hun aanstekelijke liedjes en krachtige optredens zullen deze K-popbands je zeker blij maken!