De beste 00z K-Pop-bands verkennen

Inhoud

K-Pop is een wereldwijd fenomeen geworden en het 00z-tijdperk was een tijd van grote groei en ontwikkeling voor het genre. Vanaf de begindagen van de H.O.T. en S.E.S. tot de moderne BTS en BLACKPINK, het 00z-tijdperk van K-Pop heeft enkele van de meest iconische en geliefde bands ter wereld voortgebracht. In dit artikel verkennen we de beste 00z K-Pop-bands en ontdekken we de muziek die hen beroemd heeft gemaakt.

HEET.

HEET. (High-five of Teenagers) was een van de eerste K-Pop-bands die mainstream succes boekte. De groep, opgericht in 1996, bestond uit vijf leden: Moon Hee-joon, Kangta, Tony An, Jang Woo-hyuk en Lee Jae-won. HEET. stond bekend om hun vrolijke, dansgerichte muziek en hun energieke live optredens. Ze brachten verschillende hitsingles uit, waaronder 'Candy' en 'We Are the Future', en hun debuutalbum, We haten alle vormen van geweld , verkocht meer dan 1,5 miljoen exemplaren.S.E.S.

S.E.S. (Sea, Eugene, Shoo) was een andere populaire K-Pop-groep uit het 00z-tijdperk. De groep, opgericht in 1997, bestond uit drie leden: Bada, Eugene en Shoo. S.E.S. stond bekend om hun soulvolle ballads en hun sterke vocale uitvoeringen. Ze brachten verschillende hitsingles uit, waaronder 'I'm Your Girl' en 'Dreams Come True', en hun debuutalbum, Ik ben je meisje , verkocht meer dan 1 miljoen exemplaren.

TVXQ!

TVXQ! (Tong Vfang Xien Qi) was een van de meest populaire K-Pop-groepen van het 00z-tijdperk. De groep, opgericht in 2003, bestond uit vijf leden: U-Know Yunho, Max Changmin, Hero Jaejoong, Micky Yoochun en Xiah Junsu. TVXQ! stond bekend om hun krachtige vocale optredens en hun aanstekelijke dance-popsongs. Ze brachten verschillende hitsingles uit, waaronder 'Mirotic' en 'Keep Your Head Down', en hun debuutalbum, Driehoek , verkocht meer dan 1 miljoen exemplaren.

Oerknal

Big Bang was een van de meest invloedrijke K-Pop-groepen van het 00z-tijdperk. De groep, opgericht in 2006, bestond uit vijf leden: G-Dragon, TOP, Taeyang, Daesung en Seungri. Big Bang stond bekend om hun unieke mix van hiphop, R&B en dance-popmuziek. Ze brachten verschillende hitsingles uit, waaronder 'Lies' en 'Fantastic Baby', en hun debuutalbum, Sinds 2007 , verkocht meer dan 1 miljoen exemplaren.

2NE1

2NE1 was een van de meest succesvolle K-Pop-meidengroepen van het 00z-tijdperk. De groep, opgericht in 2009, bestond uit vier leden: CL, Bom, Dara en Minzy. 2NE1 stond bekend om hun edgy, door hiphop beïnvloede geluid en hun sterke vrouwelijke empowermentboodschap. Ze brachten verschillende hitsingles uit, waaronder 'I Am the Best' en 'Fire', en hun debuutalbum, Voor wie dan ook , verkocht meer dan 1 miljoen exemplaren.

BTS

BTS (Bangtan Boys) is een van de meest populaire K-Pop-groepen van het 00z-tijdperk. De groep, opgericht in 2013, bestaat uit zeven leden: RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V en Jungkook. BTS staat bekend om hun emotioneel geladen teksten en hun krachtige live optredens. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder 'DNA' en 'Boy With Luv', en hun debuutalbum, Donker en wild , verkocht meer dan 1 miljoen exemplaren.

ZWARTPINK

BLACKPINK is een van de meest succesvolle K-Pop meidengroepen van het 00z-tijdperk. De groep, opgericht in 2016, bestaat uit vier leden: Jisoo, Jennie, Rosé en Lisa. BLACKPINK staat bekend om hun pakkende popsongs en hun stijlvolle mode. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder 'DDU-DU DDU-DU' en 'Kill This Love', en hun debuutalbum, Vierkant omhoog , verkocht meer dan 1 miljoen exemplaren.

Gevolgtrekking

Het 00z-tijdperk van K-Pop was een tijd van grote groei en ontwikkeling voor het genre. Vanaf de begindagen van H.O.T. en S.E.S. tot de moderne BTS en BLACKPINK, het 00z-tijdperk van K-Pop heeft enkele van de meest iconische en geliefde bands ter wereld voortgebracht. Of je nu een fan bent van het klassieke K-Pop-geluid of het moderne K-Pop-geluid, er is voor elk wat wils in het 00z-tijdperk van K-Pop.

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van H.O.T.? EEN: De leden van H.O.T. zijn Moon Hee-joon, Kangta, Tony An, Jang Woo-hyuk en Lee Jae-won.
  • Q: Hoe heet het debuutalbum van S.E.S.? EEN: S.E.S.'s debuutalbum is Ik ben je meisje .
  • Q: Hoe heet het debuutalbum van TVXQ!? EEN: TVXQ!'s debuutalbum is Driehoek .
  • Q: Hoe heet het debuutalbum van Big Bang? EEN: Het debuutalbum van Big Bang is Sinds 2007 .
  • Q: Hoe heet het debuutalbum van 2NE1? EEN: Het debuutalbum van 2NE1 is Voor wie dan ook .
  • Q: Hoe heet het debuutalbum van BTS? EEN: Het debuutalbum van BTS is Donker en wild .
  • Q: Hoe heet het debuutalbum van BLACKPINK? EEN: Het debuutalbum van BLACKPINK is Vierkant omhoog .

Ga naar voor meer informatie over 00z K-Pop-bands AllKPop , Soempi , en Koreaboo .

K-pop is een muziekgenre dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Het is een wereldwijd fenomeen geworden, met fans over de hele wereld. Een van de meest populaire K-pop meidengroepen is Laysha, een zevenkoppige groep die de laatste tijd veel aandacht krijgt. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht en zijn in veel muziekvideo's te zien geweest. Ze staan ​​ook bekend om hun energieke en krachtige uitvoeringen. Ga naar voor meer informatie over deze geweldige groep laysha tv .

Een andere K-popgroep die veel aandacht krijgt, is Street Woman Fighter. Deze vijfkoppige groep staat bekend om hun unieke stijl en geluid. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht en zijn in veel muziekvideo's te zien geweest. Ga naar voor meer informatie over deze geweldige groep swf vrouw .

Ten slotte is er Minimani, een K-popband die de muziekscene stormenderhand verovert. Deze vijfkoppige groep staat bekend om hun pakkende melodieën en vrolijke ritmes. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht en zijn in veel muziekvideo's te zien geweest. Ga naar voor meer informatie over deze geweldige groep mini kpop .

K-pop is een muziekgenre dat door fans over de hele wereld is omarmd. Het is een genre dat voortdurend evolueert en groeit, met elke dag nieuwe groepen en artiesten. Deze drie K-popgroepen zijn slechts enkele van de vele die de laatste tijd veel aandacht krijgen. Elke groep heeft zijn eigen unieke stijl en geluid, en ze zijn allemaal de moeite van het bekijken waard. Of je nu een fan bent van K-pop of gewoon nieuwsgierig bent naar het genre, deze drie groepen zullen je zeker een geweldige ervaring bezorgen.