Fantastics from Exile Tribe: K-Pop Band-profiel

Inhoud

Fantastics from Exile Tribe is een K-Pop-band die debuteerde in 2019. De groep bestaat uit zeven leden: Matsumura Hokuto, Sato Haruma, Kawamura Atsushi, Takahashi Kaito, Nakamura Reo, Uesaka Sumire en Matsuoka Chiharu. Ze zijn getekend bij het platenlabel LDH Japan en worden beheerd door het bureau LDH.

Geschiedenis

Fantastics from Exile Tribe is in 2019 opgericht als onderdeel van het Exile Tribe-project. De groep werd gevormd door de leider van Exile Tribe, Exile Hiro, en bestaat uit zeven leden. De groep bracht op 24 april 2019 hun debuutsingle 'Fantastic Time' uit. De single piekte op nummer twee in de Oricon Singles Chart en werd goud gecertificeerd door de Recording Industry Association of Japan.Leden

Matsumura Hokuto is de leider van de groep. Hij werd geboren op 5 april 1997 in Tokio, Japan. Hij is zanger en danser.

Sato Haruma is de belangrijkste zanger van de groep. Hij werd geboren op 5 april 1997 in Tokio, Japan. Hij is zanger en danser.

Kawamura Atsushi is de belangrijkste rapper van de groep. Hij werd geboren op 5 april 1997 in Tokio, Japan. Hij is een rapper en danser.

Takahashi Kaito is de hoofddanser van de groep. Hij werd geboren op 5 april 1997 in Tokio, Japan. Hij is danser en zanger.

Nakamura Reo is de zanger van de groep. Hij werd geboren op 5 april 1997 in Tokio, Japan. Hij is zanger en danser.

Uesaka Sumire is de hoofdrapper van de groep. Ze werd geboren op 5 april 1997 in Tokio, Japan. Ze is een rapper en danseres.

Matsuoka Chiharu is het jongste lid van de groep. Hij werd geboren op 5 april 1997 in Tokio, Japan. Hij is zanger en danser.

Discografie

Fantastics from Exile Tribe heeft twee studioalbums, één extended play en negen singles uitgebracht. Hun debuutstudioalbum, 'Fantastic 9', werd uitgebracht op 16 oktober 2019. Het album piekte op nummer twee in de Oricon Albums Chart en werd goud gecertificeerd door de Recording Industry Association of Japan.

Alleenstaanden

 • Fantastische tijd (2019)
 • Gloednieuw verhaal (2019)
 • Snelwegster (2019)
 • Kus je terug (2019)
 • Kus me (2020)
 • Fantastische 9 (2020)
 • Fantastische beat (2020)
 • Fantastische reis (2020)
 • Fantastisch feest (2020)

Prijzen en nominaties

Fantastics from Exile Tribe is genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de Japan Record Awards, de Japan Gold Disc Awards en de MTV Video Music Awards Japan. Ze hebben de Best New Artist Award gewonnen bij de Japan Gold Disc Awards in 2020.

Gevolgtrekking

Fantastics from Exile Tribe is een K-Pop band die debuteerde in 2019. De groep bestaat uit zeven leden en is getekend bij het platenlabel LDH Japan. Ze hebben twee studioalbums, één extended play en negen singles uitgebracht. De groep is genomineerd voor verschillende prijzen en heeft in 2020 de Best New Artist Award gewonnen bij de Japan Gold Disc Awards.

FAQ

 • Q: Wie zijn de leden van Fantastics from Exile Tribe?
  EEN: De leden van Fantastics van Exile Tribe zijn Matsumura Hokuto, Sato Haruma, Kawamura Atsushi, Takahashi Kaito, Nakamura Reo, Uesaka Sumire en Matsuoka Chiharu.
 • Q: Welke prijzen heeft Fantastics from Exile Tribe gewonnen?
  EEN: Fantastics from Exile Tribe heeft de Best New Artist Award gewonnen bij de Japan Gold Disc Awards in 2020.
 • Q: Wat is de discografie van Fantastics from Exile Tribe?
  EEN: Fantastics from Exile Tribe heeft twee studioalbums, één extended play en negen singles uitgebracht.

Ga voor meer informatie over Fantastics from Exile Tribe naar LDH Japan of Wikipedia .

K-pop is een muziekgenre dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Het is een wereldwijd fenomeen geworden, met fans van over de hele wereld. Er zijn veel verschillende K-popbands, elk met hun eigen unieke stijl en geluid. Een van de meest populaire K-popbands is Marshall. Marshall is een vijfkoppige boyband die bestaat sinds 2013. Ze hebben verschillende hitsingles en albums uitgebracht en zijn een van de populairste K-popbands ter wereld geworden. Marshall kpop is een uitgebreide gids voor de band en hun muziek.

Een andere populaire K-popband is TFBOYS. Deze driekoppige boyband bestaat sinds 2013 en is uitgegroeid tot een van de populairste K-popbands in China. Ze hebben verschillende hitsingles en albums uitgebracht en zijn een van de populairste K-popbands ter wereld geworden. tfboys weibo is een geweldige bron voor fans om meer te weten te komen over de band en hun muziek.

Tot slot is er Evol Jucy. Deze vierkoppige meidengroep bestaat sinds 2014 en is uitgegroeid tot een van de populairste K-popbands in Zuid-Korea. Ze hebben verschillende hitsingles en albums uitgebracht en zijn een van de populairste K-popbands ter wereld geworden. jucy evol is een geweldige bron voor fans om meer te weten te komen over de band en hun muziek.

K-pop is een muziekgenre dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Het is een wereldwijd fenomeen geworden, met fans van over de hele wereld. Er zijn veel verschillende K-popbands, elk met hun eigen unieke stijl en geluid. Of je nu een fan bent van Marshall, TFBOYS of Evol Jucy, er is voor elk wat wils in de wereld van K-pop.