Februari 2021 K-Pop Comebacks: al het laatste nieuws

Inhoud

K-Pop is een van de meest populaire muziekgenres ter wereld en het is geen verrassing dat fans altijd graag willen weten welke K-Pop-bands een comeback maken en welke nieuwe muziek ze uitbrengen. Februari 2021 is geen uitzondering, met een aantal K-Pop-bands die hun terugkeer maken met nieuwe muziek. Hier is een overzicht van de nieuwste comebacks van K-Pop in februari 2021.

BTS

Een van de grootste K-Pop bands ter wereld, BTS , maakt hun langverwachte comeback in februari 2021. De groep staat op het punt hun nieuwe album uit te brengen, ZIJN , op 19 februari. Het album zal een verscheidenheid aan nieuwe nummers bevatten, waaronder de eerste single, Het leven gaat verder . Fans kijken reikhalzend uit naar de release van het album, en het wordt zeker een hit.EXO

Een andere K-Pop-groep die in februari 2021 een comeback maakt, is EXO . De groep staat op het punt hun nieuwe album uit te brengen, Vecht niet tegen het gevoel , op 5 februari. Het album zal een verscheidenheid aan nieuwe nummers bevatten, waaronder de eerste single, Obsessie . Fans kijken reikhalzend uit naar de release van het album, en het wordt zeker een hit.

ZWARTPINK

K-Pop meidengroep ZWARTPINK maakt ook een comeback in februari 2021. De groep zal hun nieuwe album uitbrengen, Het album , op 5 februari. Het album zal een verscheidenheid aan nieuwe nummers bevatten, waaronder de eerste single, Hoe vind je dat . Fans kijken reikhalzend uit naar de release van het album, en het wordt zeker een hit.

TWEEMAAL

K-Pop meidengroep TWEEMAAL maakt ook een comeback in februari 2021. De groep zal hun nieuwe album uitbrengen, Ogen wijd open , op 23 februari. Het album zal een verscheidenheid aan nieuwe nummers bevatten, waaronder de eerste single, Ik kan me niet stoppen . Fans kijken reikhalzend uit naar de release van het album, en het wordt zeker een hit.

Rood fluweel

K-Pop meidengroep Rood fluweel maakt ook een comeback in februari 2021. De groep zal hun nieuwe album uitbrengen, Het ReVe-festival: Finale , op 19 februari. Het album zal een verscheidenheid aan nieuwe nummers bevatten, waaronder de eerste single, Psycho . Fans kijken reikhalzend uit naar de release van het album, en het wordt zeker een hit.

SuperM

K-Pop-supergroep SuperM maakt ook een comeback in februari 2021. De groep zal hun nieuwe album uitbrengen, Super Een , op 26 februari. Het album zal een verscheidenheid aan nieuwe nummers bevatten, waaronder de eerste single, Een (Monster & Oneindigheid) . Fans kijken reikhalzend uit naar de release van het album, en het wordt zeker een hit.

Voltooiing

Februari 2021 belooft een spannende maand te worden voor K-Pop-fans, met een aantal K-Pop-bands die terugkeren met nieuwe muziek. Van BTS tot SuperM , er is voor elk wat wils. Zorg ervoor dat je op de hoogte blijft van de laatste K-Pop-comebacks in februari 2021.

Ga naar voor meer informatie over K-Pop-comebacks in februari 2021 AllKpop en Soempi .

FAQ

 • Q: Welke K-Pop-bands maken een comeback in februari 2021?
  EEN: BTS, EXO, BLACKPINK, TWICE, Red Velvet en SuperM maken allemaal een comeback in februari 2021.
 • Q: Wat is de eerste single van het nieuwe album van BTS?
  EEN: De eerste single van het nieuwe album van BTS is Het leven gaat verder .
 • Q: Wat is de eerste single van het nieuwe album van EXO?
  EEN: De eerste single van EXO's nieuwe album is Obsessie .
 • Q: Wat is de eerste single van het nieuwe album van BLACKPINK?
  EEN: De eerste single van het nieuwe album van BLACKPINK is Hoe vind je dat .
 • Q: Wat is de eerste single van het nieuwe album van TWICE?
  EEN: De eerste single van het nieuwe album van TWICE is Ik kan me niet stoppen .
 • Q: Wat is de eerste single van het nieuwe album van Red Velvet?
  EEN: De eerste single van het nieuwe album van Red Velvet is Psycho .
 • Q: Wat is de eerste single van het nieuwe album van SuperM?
  EEN: De eerste single van het nieuwe album van SuperM is Een (Monster & Oneindigheid) .

K-pop is een muziekgenre dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Het is een wereldwijd fenomeen geworden, met fans over de hele wereld. Er zijn veel populaire K-popbands, zoals Jin Longguo, Core One en Olivia Hye. Elk van deze bands heeft zijn eigen unieke stijl en geluid, en ze hebben allemaal grote successen behaald in de muziekindustrie. Voor meer informatie over deze bands, Jin Longguo , Kern één , en Olivia Hye zijn allemaal geweldige plaatsen om te beginnen. Elk van deze bands heeft zijn eigen toegewijde schare fans en ze hebben allemaal grote successen geboekt in de muziekindustrie. Jin Longguo is een populaire K-popband die al sinds 2015 bestaat. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en hebben veel succes geboekt in de muziekindustrie. Core One is een K-popband die al sinds 2017 bestaat. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en hebben grote successen behaald in de muziekindustrie. Olivia Hye is een K-popband die al sinds 2018 bestaat. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en hebben veel succes geboekt in de muziekindustrie. Al deze bands hebben veel succes geboekt in de muziekindustrie en het zijn allemaal populaire K-popbands geworden. Als je meer wilt weten over deze bands, dan zijn deze hyperlinks een geweldige plek om te beginnen.