Fromis_9: een uitgebreide gids voor de K-Pop-band

Inhoud

Fromis_9 is een Zuid-Koreaanse meidengroep gevormd door CJ E&M tijdens de realityshow van 2017 Idool school . De groep bestaat uit negen leden: Saerom, Hayoung, Jiwon, Jisun, Gyuri, Seoyeon, Chaeyoung, Nagyung en Jiheon. Fromis_9 debuteerde op 24 januari 2018 met de single Tot. Hart . Sindsdien hebben ze verschillende albums en singles uitgebracht en zijn ze een van de populairste K-Pop-bands ter wereld geworden.

De leden van Fromis_9

Saerom, de leider van Fromis_9, werd geboren op 5 april 1998. Ze is een zangeres en rapper en staat bekend om haar krachtige zang- en rapvaardigheden. Hayoung, de hoofdzangeres, werd geboren op 19 april 1999. Ze staat bekend om haar zoete en krachtige zang. Jiwon, de hoofddanseres, werd geboren op 28 april 2000. Ze staat bekend om haar krachtige en gracieuze dans. Jisun, de leadzangeres, werd geboren op 5 mei 2000. Ze staat bekend om haar krachtige en emotionele zang.Gyuri, de hoofdrapper, werd geboren op 15 mei 2000. Ze staat bekend om haar krachtige rapvaardigheden en haar charismatische podiumpresentatie. Seoyeon, de hoofddanseres, werd geboren op 5 juni 2000. Ze staat bekend om haar krachtige en sierlijke dans. Chaeyoung, de zangeres, werd geboren op 14 juni 2000. Ze staat bekend om haar krachtige en emotionele zang. Nagyung, de belangrijkste rapper, werd geboren op 7 juli 2000. Ze staat bekend om haar krachtige rapvaardigheden en haar charismatische podiumpresentatie.

Jiheon, de maknae (jongste lid) van Fromis_9, werd geboren op 8 augustus 2001. Ze is een zangeres en rapper en staat bekend om haar krachtige zang en rapvaardigheden. Samen creëren de negen leden van Fromis_9 een uniek en krachtig geluid dat fans over de hele wereld heeft geboeid.

Muziek van Fromis_9

Fromis_9 heeft sinds hun debuut in 2018 verschillende albums en singles uitgebracht. Hun eerste album, Tot. Hart , werd uitgebracht op 24 januari 2018. Het bevatte het titelnummer, Tot. Hart , evenals de singles Glazen schoenen en We gaan . Hun tweede album, leuke fabriek , werd uitgebracht op 3 april 2019. Het bevatte het titelnummer, leuke fabriek , evenals de singles dkdk en Liefde bom .

Hun derde album, Mijn kleine samenleving , werd uitgebracht op 28 oktober 2019. Het bevatte het titelnummer, Mijn kleine samenleving , evenals de singles Voel je goed (GEHEIME CODE) en Rollen Rollen . Hun vierde album, Uitmaken , werd uitgebracht op 6 april 2020. Het bevatte het titelnummer, Uitmaken , evenals de singles Liefde bom en Droom over jou .

Fromis_9 heeft ook verschillende digitale singles uitgebracht, waaronder Liefde bom , dkdk , Glazen schoenen , We gaan , Voel je goed (GEHEIME CODE) , Rollen Rollen , en Droom over jou . Hun muziek wordt geprezen om zijn unieke geluid en krachtige teksten en is over de hele wereld populair geworden.

Prestaties van Fromis_9

Sinds hun debuut in 2018 heeft Fromis_9 talloze prijzen en onderscheidingen gewonnen. Ze wonnen de prijs voor beste nieuwe vrouwelijke artiest bij de Mnet Asian Music Awards 2018 en de prijs voor beste nieuwe artiest bij de Seoul Music Awards 2019. Ze zijn ook genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de prijs voor beste vrouwelijke groep bij de Mnet Asian Music Awards 2019 en de prijs voor beste vrouwelijke groep bij de Seoul Music Awards 2020.

Fromis_9 heeft ook commercieel succes geboekt. Hun albums en singles staan ​​in de Gaon Music Chart en hun muziekvideo's zijn miljoenen keren bekeken op YouTube. Ze hebben ook verschillende succesvolle concerten en fanbijeenkomsten gehouden en zijn een van de meest populaire K-Pop-bands ter wereld geworden.

Gevolgtrekking

Fromis_9 is een Zuid-Koreaanse meidengroep gevormd door CJ E&M tijdens de realityshow van 2017 Idool school . De groep bestaat uit negen leden: Saerom, Hayoung, Jiwon, Jisun, Gyuri, Seoyeon, Chaeyoung, Nagyung en Jiheon. Fromis_9 heeft sinds hun debuut in 2018 verschillende albums en singles uitgebracht en hun muziek wordt geprezen om het unieke geluid en de krachtige teksten. Ze hebben talloze prijzen en onderscheidingen gewonnen en zijn een van de meest populaire K-Pop-bands ter wereld geworden.

Voor meer informatie over Fromis_9, check out AllKpop , Soempi , en Koreaboo .

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van Fromis_9? EEN: De leden van Fromis_9 zijn Saerom, Hayoung, Jiwon, Jisun, Gyuri, Seoyeon, Chaeyoung, Nagyung en Jiheon.
  • Q: Welke awards heeft Fromis_9 gewonnen? EEN: Fromis_9 heeft de prijs voor beste nieuwe vrouwelijke artiest gewonnen bij de Mnet Asian Music Awards 2018 en de prijs voor beste nieuwe artiest bij de Seoul Music Awards 2019.
  • Q: Welke albums en singles heeft Fromis_9 uitgebracht? EEN: Fromis_9 heeft vier albums uitgebracht: Tot. Hart , leuke fabriek , Mijn kleine samenleving , en Uitmaken . Ze hebben ook verschillende digitale singles uitgebracht, waaronder Liefde bom , dkdk , Glazen schoenen , We gaan , Voel je goed (GEHEIME CODE) , Rollen Rollen , en Droom over jou .

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en elektronische muziek. Een van de meest populaire K-popbands is ATEEZ, en hun leider, Hongjoong, heeft een aantal fantastische tatoeages. Voor meer informatie over de betekenis en het ontwerp van de tatoeages van Hongjoong,kpop-band-ateezs-hongjoongs-tattoos-meaning-and-designis een geweldige bron.

Een andere populaire K-popband is Polaris. Deze meidengroep heeft de laatste tijd veel aandacht gekregen, en als je meer over ze wilt weten, polaris meisje is een geweldige plek om te beginnen. Ze hebben een uniek geluid en stijl waarmee ze zich onderscheiden van andere K-popbands.

Tot slot is er de K-popband Perfume. Deze groep bestaat al een tijdje en ze hebben een uniek geluid dat elke K-pop-fan zeker zal bekoren. Om meer te weten te komen over de leden van Perfume, parfum groep is een geweldige bron. Ze hebben een breed scala aan stijlen en geluiden waardoor ze zich onderscheiden van andere K-popbands.

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en elektronische muziek. Een van de meest populaire K-popbands is ATEEZ, en hun leider, Hongjoong, heeft een aantal fantastische tatoeages. Voor meer informatie over de betekenis en het ontwerp van de tatoeages van Hongjoong,kpop-band-ateezs-hongjoongs-tattoos-meaning-and-designis een geweldige bron. Deze website biedt gedetailleerde informatie over het ontwerp en de betekenis van elk van de tatoeages van Hongjoong. Het geeft ook een kijkje in het creatieve proces van de artiest en de inspiratie achter elke tatoeage. Een andere populaire K-popband is Polaris. Deze meidengroep heeft de laatste tijd veel aandacht gekregen, en als je meer over ze wilt weten, polaris meisje is een geweldige plek om te beginnen. Deze website biedt een diepgaande blik op de leden van Polaris, hun muziek