Fromis_9: De opkomende K-popband

Inhoud

Fromis_9 is een Zuid-Koreaanse meidengroep gevormd door CJ E&M tijdens de realityshow van 2017 Idool school . De groep bestaat uit negen leden: Saerom, Hayoung, Jiwon, Jisun, Gyuri, Seoyeon, Chaeyoung, Nagyung en Jiheon. Fromis_9 debuteerde op 24 januari 2018 met hun eerste mini-album Tot. Hart . Sindsdien hebben ze verschillende mini-albums en singles uitgebracht en zijn ze een van de populairste K-Pop-meidengroepen geworden.

Leden

Saerom, de leider van Fromis_9, werd geboren op 5 april 1997. Ze is zangeres en rapper. Hayoung, de hoofdvocalist, werd geboren op 19 april 1998. Jiwon, de hoofddanseres, werd geboren op 28 april 1998. Jisun, de hoofdvocalist, werd geboren op 5 mei 1998. Gyuri, de hoofdrapper, werd geboren op 15 mei 1998. Seoyeon, de hoofddanser, werd geboren op 8 juni 1998. Chaeyoung, de belangrijkste rapper, werd geboren op 11 juni 1998. Nagyung, de zanger, werd geboren op 7 juli 1998. Jiheon, de maknae, werd geboren op 8 augustus 1998.Discografie

Fromis_9 heeft sinds hun debuut verschillende mini-albums en singles uitgebracht. Hun eerste mini-album, Tot. Hart , werd uitgebracht op 24 januari 2018. Het piekte op nummer twee in de Gaon Album Chart. Hun tweede mini-album, Vanaf.9 , werd uitgebracht op 4 april 2018. Het piekte op nummer drie in de Gaon Album Chart. Hun derde mini-album, leuke fabriek , werd uitgebracht op 7 augustus 2018. Het piekte op nummer twee in de Gaon Album Chart. Hun vierde mini-album, Mijn kleine samenleving , werd uitgebracht op 27 februari 2019. Het piekte op nummer twee in de Gaon Album Chart.

Muziek video's

Fromis_9 heeft sinds hun debuut verschillende muziekvideo's uitgebracht. Hun eerste videoclip, voor het titelnummer van hun eerste mini-album, Tot. Hart , werd uitgebracht op 24 januari 2018. Het is meer dan 10 miljoen keer bekeken op YouTube. Hun tweede videoclip, voor het titelnummer van hun tweede mini-album, Vanaf.9 , werd uitgebracht op 4 april 2018. Het is meer dan 8 miljoen keer bekeken op YouTube. Hun derde videoclip, voor het titelnummer van hun derde mini-album, leuke fabriek , werd uitgebracht op 7 augustus 2018. Het is meer dan 6 miljoen keer bekeken op YouTube. Hun vierde videoclip, voor het titelnummer van hun vierde mini-album, Mijn kleine samenleving , werd uitgebracht op 27 februari 2019. Het is meer dan 5 miljoen keer bekeken op YouTube.

Prijzen en nominaties

Fromis_9 heeft sinds hun debuut verschillende prijzen gewonnen. Ze wonnen de prijs voor beste nieuwe vrouwelijke artiest tijdens de Mnet Asian Music Awards 2018. Ze wonnen ook de prijs voor beste nieuwe artiest tijdens de Asia Artist Awards 2018. Ze zijn genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de prijs voor beste vrouwelijke groep bij de Mnet Asian Music Awards 2019.

Gevolgtrekking

Fromis_9 is een Zuid-Koreaanse meidengroep gevormd door CJ E&M tijdens de realityshow van 2017 Idool school . De groep bestaat uit negen leden: Saerom, Hayoung, Jiwon, Jisun, Gyuri, Seoyeon, Chaeyoung, Nagyung en Jiheon. Fromis_9 heeft sinds hun debuut verschillende mini-albums en singles uitgebracht en is een van de populairste K-Pop-meidengroepen geworden. Ze hebben verschillende prijzen gewonnen en zijn genomineerd voor verschillende prijzen. Als je een fan bent van K-Pop, moet je zeker eens een kijkje nemen bij Fromis_9!

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van Fromis_9? EEN: De leden van Fromis_9 zijn Saerom, Hayoung, Jiwon, Jisun, Gyuri, Seoyeon, Chaeyoung, Nagyung en Jiheon.
  • Q: Wanneer debuteerde Fromis_9? EEN: Fromis_9 debuteerde op 24 januari 2018 met hun eerste mini-album Tot. Hart .
  • Q: Welke awards heeft Fromis_9 gewonnen? EEN: Fromis_9 heeft de prijs voor beste nieuwe vrouwelijke artiest gewonnen bij de Mnet Asian Music Awards 2018 en de prijs voor beste nieuwe artiest bij de Asia Artist Awards 2018.

Voor meer informatie over Fromis_9, check out Wikipedia en allpop .

K-pop is een muziekgenre dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Het is de laatste jaren steeds populairder geworden en veel mensen ontdekken de geweldige bands die deel uitmaken van dit genre. Een van de meest populaire K-popbands is Marco Korea. Ze bestaan ​​al sinds het begin van de jaren 2000 en hebben verschillende albums en singles uitgebracht die hits zijn geworden in de K-popwereld. Hun muziek is een mix van hiphop, R&B en pop, en ze hebben een uniek geluid waardoor ze zich onderscheiden van andere K-popbands. kozijn korea is een geweldige plek om te beginnen als je meer wilt weten over deze geweldige band.

Een andere K-popband die de wereld stormenderhand verovert, is Super Girls uit Hong Kong. Deze meidengroep bestaat al sinds het begin van de jaren 2000 en heeft verschillende albums en singles uitgebracht die hits zijn geworden in de K-popwereld. Hun muziek is een mix van hiphop, R&B en pop, en ze hebben een uniek geluid waardoor ze zich onderscheiden van andere K-popbands. super meid hk is een geweldige plek om te beginnen als je meer wilt weten over deze geweldige band.

Ten slotte is Noori een K-popband die de muziekscene stormenderhand verovert. Deze volledig mannelijke groep bestaat al sinds het begin van de jaren 2000 en heeft verschillende albums en singles uitgebracht die hits zijn geworden in de K-popwereld. Hun muziek is een mix van hiphop, R&B en pop, en ze hebben een uniek geluid waardoor ze zich onderscheiden van andere K-popbands.noori-the-kpop-band-taking-the-music-scene-by-stormis een geweldige plek om te beginnen als je meer wilt weten over deze geweldige band.

K-pop is een muziekgenre dat in de loop der jaren steeds populairder is geworden. Het is een genre dat vol zit met geweldige bands en artiesten die enkele van de meest populaire nummers ter wereld hebben gemaakt. Of je nu een fan bent van Marco Korea, Super Girls of Noori, er is voor elk wat wils in de K-popwereld. Elk van deze bands heeft een uniek geluid en stijl waardoor ze zich onderscheiden van de rest. Dus als je op zoek bent naar iets nieuws en spannends, dan is K-pop zeker de juiste keuze.