Maak kennis met C9 Entertainment K-Pop Band

Inhoud

C9 Entertainment is een Zuid-Koreaans entertainmentbedrijf dat de thuisbasis is van enkele van de meest populaire K-Pop-bands ter wereld. C9 Entertainment, opgericht in 2018, is snel uitgegroeid tot een van de meest succesvolle K-Pop-labels in de branche. Het bedrijf is de thuisbasis van enkele van de meest populaire K-Pop-bands, waaronder CIX, Cravity en Cherry Bullet.

C9 Entertainment K-Pop-bands

C9 Entertainment is de thuisbasis van enkele van de meest populaire K-Pop-bands ter wereld. CIX is een vijfkoppige boyband die in 2019 debuteerde. De groep staat bekend om hun vrolijke en aanstekelijke liedjes, evenals hun krachtige choreografie. Cravity is een zevenkoppige boyband die in 2020 debuteerde. De groep staat bekend om hun krachtige zang en hun unieke geluid. Cherry Bullet is een negenkoppige meidengroep die debuteerde in 2019. De groep staat bekend om hun heldere en vrolijke liedjes, evenals hun energieke choreografie.C9 Entertainment-muziek

C9 Entertainment is de thuisbasis van enkele van de meest populaire K-Pop-muziek ter wereld. CIX heeft verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder Filmster , Gevoelloos , en Hallo Hoofdstuk 3: Hallo, vreemde tijd . Cravity heeft verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder Breek alle regels , Wolk 9 , en Schuilplaats: de nieuwe dag waarin we stappen . Cherry Bullet heeft verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder V&A , Liefde zo lief , en Kersen haast .

C9 Entertainment-leden

C9 Entertainment is de thuisbasis van enkele van de meest getalenteerde K-Pop-sterren ter wereld. CIX bestaat uit BX, Seunghun, Yonghee, Hyunsuk en Yohan. Cravity bestaat uit Serim, Wonjin, Minhee, Hyeongjun, Taeyoung, Woobin en Jungmo. Cherry Bullet is samengesteld uit Haeyoon, Bora, Jiwon, Remi, Chaerin, May, Kokoro, Mirae en Linlin.

C9 Entertainment-discografie

C9 Entertainment heeft verschillende hitalbums en singles uitgebracht. CIX heeft twee studioalbums uitgebracht, Hallo Hoofdstuk 1: Hallo, vreemdeling en Hallo Hoofdstuk 2: Hallo, vreemde plek . Cravity heeft één studioalbum uitgebracht, Seizoen 1: Schuilplaats . Cherry Bullet heeft één studioalbum uitgebracht, Hou van avontuur .

C9 Entertainment-prijzen

C9 Entertainment heeft verschillende prijzen gewonnen voor hun muziek. CIX heeft de prijs voor beste nieuwe mannelijke artiest gewonnen bij de Mnet Asian Music Awards 2019. Cravity heeft de prijs voor beste nieuwe mannelijke artiest gewonnen bij de Mnet Asian Music Awards 2020. Cherry Bullet heeft de prijs voor beste nieuwe vrouwelijke artiest gewonnen bij de Mnet Asian Music Awards 2019.

Gevolgtrekking

C9 Entertainment is een van de meest succesvolle K-Pop-labels ter wereld. Het bedrijf is de thuisbasis van enkele van de meest populaire K-Pop-bands, waaronder CIX, Cravity en Cherry Bullet. C9 Entertainment heeft verschillende hitalbums en singles uitgebracht en heeft verschillende prijzen gewonnen voor hun muziek. Als je een fan bent van K-Pop, dan moet je zeker eens kijken naar C9 Entertainment en hun bands!

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van CIX? EEN: CIX bestaat uit BX, Seunghun, Yonghee, Hyunsuk en Yohan.
  • Q: Welke prijzen heeft C9 Entertainment gewonnen? EEN: CIX heeft de prijs voor beste nieuwe mannelijke artiest gewonnen bij de Mnet Asian Music Awards 2019. Cravity heeft de prijs voor beste nieuwe mannelijke artiest gewonnen bij de Mnet Asian Music Awards 2020. Cherry Bullet heeft de prijs voor beste nieuwe vrouwelijke artiest gewonnen bij de Mnet Asian Music Awards 2019.
  • Q: Welke albums heeft C9 Entertainment uitgebracht? EEN: CIX heeft twee studioalbums uitgebracht, Hallo Hoofdstuk 1: Hallo, vreemdeling en Hallo Hoofdstuk 2: Hallo, vreemde plek . Cravity heeft één studioalbum uitgebracht, Seizoen 1: Schuilplaats . Cherry Bullet heeft één studioalbum uitgebracht, Hou van avontuur .

Ga naar voor meer informatie over C9 Entertainment en hun bands AllKpop en Soempi .

K-pop heeft de wereld stormenderhand veroverd en twee van de meest populaire bands zijn LOONA en SHINee. LOONA is een twaalfkoppige meidengroep die veel aandacht heeft gekregen vanwege hun unieke geluid en stijl. Ze hebben een aantal b-kantjes uitgebracht, dit zijn nummers die geen deel uitmaken van hun hoofdalbums, en ze zijn het ontdekken waard. Loona is tevreden zijn een geweldige manier om de groep beter te leren kennen en hun muziek te waarderen. Een andere populaire K-popband is SHINee, een vijfkoppige jongensgroep. Ze maakten onlangs een comeback in 2017 met een nieuw nummer, Shinee lied , en het is een enorme hit geworden. De groep wordt geleid door Choi Jisu, een getalenteerde zanger en danser. Jisoo Choi is een goed voorbeeld van hoe K-pop steeds populairder wordt en erkenning krijgt over de hele wereld.

K-pop wint al jaren aan populariteit en wordt nu een wereldwijd fenomeen. LOONA en SHINee zijn twee van de meest populaire K-popbands en ze hebben allebei een aantal b-kantjes en comebacks uitgebracht die ongelooflijk succesvol zijn geweest. De b-kantjes van LOONA zijn een geweldige manier om de groep beter te leren kennen en hun muziek te waarderen, terwijl het comebacknummer van SHINee een enorme hit was. Choi Jisu is de leider van SHINee en is een goed voorbeeld van hoe K-pop steeds populairder wordt en erkenning krijgt over de hele wereld. K-pop is er om te blijven, en het wordt alleen maar groter en beter.