Maak kennis met Laysha's HyeRi: K-Pop Band-ledenprofiel

Inhoud

'Maak kennis met Laysha's HyeRi: K-Pop Band ledenprofiel'

Laysha's HyeRi is lid van de K-Pop-band Laysha. Ze is een getalenteerde zangeres, danseres en actrice. Ze is sinds 2015 actief in de K-Pop-industrie en wint sindsdien aan populariteit. In dit artikel zullen we het profiel, de carrière en meer van HyeRi bekijken.

HyeRi's profiel

HyeRi werd geboren op 5 april 1995 in Seoul, Zuid-Korea. Ze is het jongste lid van de groep en is de belangrijkste zanger. Ze is ook danseres en actrice. Ze is verschenen in verschillende muziekvideo's en drama's, waaronder De verliefde koning en Mijn ID is Gangnam Beauty . Ze is ook een model en is verschenen in verschillende tijdschriften en advertenties.HyeRi's carrière

HyeRi debuteerde in 2015 bij Laysha met de single 'Candy Jelly Love'. De groep heeft sindsdien verschillende singles en albums uitgebracht, waaronder 'What About You' en 'Party Tonight'. HyeRi heeft ook verschillende solo-singles uitgebracht, waaronder 'Don't Worry' en 'My Star'. Ze is ook verschenen in verschillende variétéshows, waaronder Wekelijkse idool en Broeders kennen .

HyeRi's prestaties

HyeRi heeft gedurende haar carrière verschillende prijzen en nominaties gewonnen. Ze won de prijs voor beste nieuwe vrouwelijke artiest tijdens de Mnet Asian Music Awards 2016. Ze werd ook genomineerd voor de prijs voor beste vrouwelijke artiest bij de Mnet Asian Music Awards 2017. Ze is ook genomineerd voor verschillende andere prijzen, waaronder de Asia Artist Awards 2017 en de Seoul Music Awards 2018.

HyeRi's persoonlijke leven

HyeRi is momenteel vrijgezel en concentreert zich op haar carrière. Ze is goede vrienden met andere K-Pop-idolen, waaronder EXID's Hani en TWICE's Nayeon. Ze is ook een fervent fan van het Koreaanse drama Afstammelingen van de zon .

HyeRi's sociale media

HyeRi is actief op sociale media en heeft een grote aanhang. Ze heeft meer dan 1 miljoen volgers op Instagram en meer dan 500.000 volgers op Twitter. Ze plaatst vaak updates over haar carrière en privéleven op haar sociale media-accounts.

Gevolgtrekking

HyeRi is een getalenteerde zangeres, danseres en actrice. Ze heeft tijdens haar carrière verschillende prijzen en nominaties gewonnen en wint aan populariteit in de K-Pop-industrie. Ze is ook actief op sociale media en heeft een grote aanhang. Als je meer wilt weten over HyeRi, volg haar dan zeker op sociale media.

FAQ

  • Q: Wanneer werd HyeRi geboren?
    EEN: HyeRi werd geboren op 5 april 1995 in Seoul, Zuid-Korea.
  • Q: Welke prijzen heeft HyeRi gewonnen?
    EEN: HyeRi won de prijs voor beste nieuwe vrouwelijke artiest tijdens de Mnet Asian Music Awards 2016.
  • Q: Wat volgen de sociale media van HyeRi?
    EEN: HyeRi heeft meer dan 1 miljoen volgers op Instagram en meer dan 500.000 volgers op Twitter.
Ga voor meer informatie naar AllKpop , Kpopmap , en Kprofielen .

K-pop is een wereldwijd fenomeen geworden en de bands erachter zijn bekende namen geworden. Van NCT tot MKIT Rain, Booseoksoon en Seventeen, deze bands hebben miljoenen fans over de hele wereld geïnspireerd met hun muziek en hun boodschappen. Een van de meest inspirerende aspecten van K-pop zijn de kreten en inspirerende uitspraken die van de bands komen. De slogan van Stayc , 'We are one, we are Stayc', herinnert fans eraan dat ze deel uitmaken van iets dat groter is dan zijzelf. Evenzo, MKIT Won's 'We are the future' is een oproep tot actie voor fans om een ​​verschil te maken in de wereld. Eindelijk, Zeventien BSS 'Be the light' herinnert fans eraan om een ​​bron van hoop en positiviteit in de wereld te zijn. Deze kreten en inspirerende uitspraken zijn slechts een van de vele redenen waarom K-pop over de hele wereld zo populair is geworden.

K-popbands zijn voor veel fans ook een bron van troost en troost geworden. De boodschappen van hoop en positiviteit van de bands zijn voor veel mensen een bron van kracht geweest in moeilijke tijden. De muziek van de bands is ook voor veel fans een bron van vreugde en inspiratie geweest. De boodschappen van zelfliefde en acceptatie van de bands zijn voor veel mensen een bron van troost en steun geweest. K-popbands zijn voor veel mensen over de hele wereld een bron van inspiratie en hoop geworden.

K-pop is een wereldwijd fenomeen geworden en de bands erachter zijn een belangrijk onderdeel van het leven van veel mensen geworden. De boodschappen van hoop en positiviteit van de bands zijn voor veel mensen een bron van kracht en troost geweest. De muziek van de bands is ook voor veel fans een bron van vreugde en inspiratie geweest. K-popbands zijn voor veel mensen over de hele wereld een bron van inspiratie en hoop geworden.