Ghost9: Zuid-Koreaanse K-Popband

Inhoud

Ghost9 is een Zuid-Koreaanse K-Pop band die debuteerde in 2020. De groep bestaat uit negen leden: Lee Jin Sung , Lee Tae Seung , Kim Hyun Soo , Lee Woo Jin , Lee Dong Hwi , Kim Young Bin , Lee Jung Hwan , Lee Sang Yun , en Lee Seung Youn . De groep wordt beheerd door Maroo Entertainment en is de eerste jongensgroep die onder het label debuteert.

Muziek van Ghost9

Ghost9 heeft twee extended plays uitgebracht, Pre-aflevering 1: Door en Pre-aflevering 2: Schaduw . De debuutsingle van de groep, 'Think of Dawn', werd uitgebracht op 6 oktober 2020. Het nummer is gecomponeerd door Lee Woo Jin en Lee Tae Seung , en de teksten zijn geschreven door Lee Woo Jin , Lee Tae Seung , en Lee Jung Hwan . De videoclip voor het nummer werd op dezelfde dag uitgebracht.Ghost9-leden

Lee Jin Sung is de leider van de groep en is de belangrijkste zanger. Lee Tae Seung is de belangrijkste rapper en is ook de visual van de groep. Kim Hyun Soo is de leadzanger en is ook het middelpunt van de groep. Lee Woo Jin is de hoofddanser en is ook de hoofdrapper. Lee Dong Hwi is de hoofddanser en is ook de zanger. Kim Young Bin is de zanger en is ook de visual van de groep. Lee Jung Hwan is de zanger en tevens de maknae van de groep. Lee Sang Yun is de zanger en is ook de visual van de groep. Lee Seung Youn is de zanger en is ook de visual van de groep.

Ghost9's debuut

Ghost9 debuteerde op 6 oktober 2020 met de release van hun debuutsingle 'Think of Dawn'. De groep hield op dezelfde dag hun debuutshowcase, waar ze hun debuutsingle en andere nummers van hun debuut Extended Play uitvoerden, Pre-aflevering 1: Door . De groep hield ook hun eerste fanbijeenkomst op 10 oktober 2020.

Promoties van Ghost9

Ghost9 heeft hun muziek actief gepromoot sinds hun debuut. De groep heeft verschillende optredens gemaakt in muziekshows zoals M Aftellen , Toon kampioen , en Muziekbank . De groep heeft ook verschillende fanbijeenkomsten en signeersessies gehouden.

Awards en nominaties van Ghost9

Ghost9 is sinds hun debuut genomineerd voor verschillende prijzen. De groep is genomineerd voor de Rookie van het jaar onderscheiding op de 2020 Mnet Asian Music Awards . De groep is ook genomineerd voor de Rookie van het jaar prijs op de 2020 Meloen muziekprijzen .

Gevolgtrekking

Ghost9 is een Zuid-Koreaanse K-Pop band die in 2020 debuteerde. De groep bestaat uit negen leden en wordt geleid door Maroo Entertainment. Ghost9 heeft twee verlengde toneelstukken uitgebracht en heeft hun muziek actief gepromoot sinds hun debuut. De groep is sinds hun debuut genomineerd voor verschillende prijzen en blijft erkenning krijgen in de K-Pop-industrie.

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van Ghost9? EEN: De leden van Ghost9 zijn Lee Jin Sung, Lee Tae Seung, Kim Hyun Soo, Lee Woo Jin, Lee Dong Hwi, Kim Young Bin, Lee Jung Hwan, Lee Sang Yun en Lee Seung Youn.
  • Q: Wanneer debuteerde Ghost9? EEN: Ghost9 debuteerde op 6 oktober 2020 met de release van hun debuutsingle 'Think of Dawn'.
  • Q: Voor welke prijzen is Ghost9 genomineerd? EEN: Ghost9 is genomineerd voor de Rookie van het jaar prijs op de 2020 Mnet Asian Music Awards en de 2020 Meloen muziekprijzen .

Ga voor meer informatie over Ghost9 naar AllKpop en Koreaboo .

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Een van de meest opwindende nieuwe bands in de scene is Wagamama Rakia, een vijfkoppige meidengroep uit Zuid-Korea. Hun muziek is een mix van hiphop, R&B en pop, en hun teksten zijn vaak gericht op vrouwelijke empowerment en eigenliefde. Ze hebben al verschillende singles en muziekvideo's uitgebracht en hun schare fans groeit snel. Bekijk hun voor meer informatie over Wagamama Rakia officiële website .

Een andere opkomende K-popband is Sumin, een vierkoppige meidengroep uit Zuid-Korea. Hun muziek is een mix van pop, hiphop en R&B, en hun teksten zijn vaak gericht op vrouwelijke empowerment en eigenliefde. Ze hebben al verschillende singles en muziekvideo's uitgebracht en hun schare fans groeit snel. Om de muziek van Sumin te ontdekken, check hun officiële website .

Ten slotte is Real Girls Project een K-pop meidengroep uit Zuid-Korea. Hun muziek is een mix van pop, hiphop en R&B, en hun teksten zijn vaak gericht op vrouwelijke empowerment en eigenliefde. Ze hebben al verschillende singles en muziekvideo's uitgebracht en hun schare fans groeit snel. Bekijk hun voor meer informatie over Real Girls Project officiële website .

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het wordt gekenmerkt door zijn pakkende melodieën, vrolijke ritmes en vaak theatrale optredens. K-popbands zijn vaak samengesteld uit leden uit verschillende landen en werken vaak samen met andere artiesten uit verschillende genres. K-popbands richten zich vaak op vrouwelijke empowerment en eigenliefde in hun teksten, en ze gebruiken hun muziek vaak om positieve boodschappen te promoten. K-popbands worden steeds populairder en krijgen fans van over de hele wereld. Wagamama Rakia, Sumin en Real Girls Project zijn slechts enkele van de K-popbands die in opkomst zijn. Elk van deze bands heeft zijn eigen unieke geluid en stijl, en ze zijn allemaal de moeite van het bekijken waard.