Giriboy Lengte: Profiel van K-Pop Band-lid

Inhoud

Giriboy is een Zuid-Koreaanse rapper en lid van de K-Pop-band. Hij staat bekend om zijn unieke stijl en geluid en is een populaire figuur geworden in de K-Pop-scene. In dit artikel zullen we de lengte, leeftijd en carrièrehoogtepunten van Giriboy bekijken.

Giriboy's Hoogte

Giriboy staat op een hoogte van 5 voet 8 inch (173 cm). Hij wordt beschouwd als van gemiddelde lengte voor een Zuid-Koreaanse man. Hij wordt vaak gezien met een pet of hoed op, waardoor hij groter kan lijken dan hij in werkelijkheid is.Giriboys leeftijd

Giriboy werd geboren op 28 april 1991, waarmee hij in 2020 29 jaar oud is. Hij is het jongste lid van de K-Pop-band en wordt vaak gezien als de 'mascotte' van de groep.

Giriboy's carrièrehoogtepunten

Giriboy is sinds 2011 actief in de K-Pop-scene. Hij heeft verschillende soloalbums uitgebracht, evenals samenwerkingen met andere artiesten. Hij is ook te zien geweest in verschillende populaire tv-shows, waaronder Toon me het geld en Onprettige Rapstar . Hij is ook lid van de hiphopgroep Machtige mond .

Giriboys discografie

Giriboy heeft verschillende soloalbums uitgebracht, waaronder Giriboy in het huis (2011), Giriboy in de Stad (2013), en Giriboy in de wereld (2015). Hij heeft ook verschillende samenwerkingen met andere artiesten uitgebracht, waaronder Giriboy & Beenzino (2014) en Giriboy & Gekke Clown (2016).

Giriboys Awards en onderscheidingen

Giriboy is genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de Mnet Asian Music Awards en de Korean Music Awards. Hij is ook te zien geweest in verschillende tijdschriften, waaronder GQ Korea en Vogue-Korea .

Gevolgtrekking

Giriboy is een Zuid-Koreaanse rapper en lid van de K-Pop-band. Hij staat bekend om zijn unieke stijl en geluid en is een populaire figuur geworden in de K-Pop-scene. Hij staat op een hoogte van 173 cm (5 voet 8 inch) en is 29 jaar oud vanaf 2020. Hij heeft verschillende soloalbums uitgebracht, evenals samenwerkingen met andere artiesten. Hij is ook genomineerd voor verschillende prijzen en heeft in verschillende tijdschriften gestaan.

Ga voor meer informatie over Giriboy naar AllKpop , Genie , en Discogs .

FAQ

  • Q: Wat is de lengte van Giriboy? EEN: Giriboy staat op een hoogte van 5 voet 8 inch (173 cm).
  • Q: Hoe oud is Giriboy? EEN: Giriboy werd geboren op 28 april 1991, waarmee hij vanaf 2020 29 jaar oud is.
  • Q: Voor welke prijzen is Giriboy genomineerd? EEN: Giriboy is genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de Mnet Asian Music Awards en de Korean Music Awards.

K-pop is een muziekgenre dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Het is een wereldwijd fenomeen geworden, met fans over de hele wereld. Er zijn veel verschillende K-popbands, elk met hun eigen unieke stijl en geluid. Bluedot Entertainment is een uitgebreide gids voor de K-popband en biedt informatie over hun muziek, video's en meer. Medusa Girls is een K-popband die de muziekscene stormenderhand verovert. Ze hebben een uniek geluid dat luisteraars zeker zal boeien. San E is een K-pop-rapper die furore heeft gemaakt in de muziekindustrie. Zijn muziek is een mix van hiphop en K-pop, waardoor een uniek geluid ontstaat dat zeker in de smaak zal vallen. Al deze K-popbands hebben iets speciaals te bieden, en ze zijn de moeite van het bekijken waard. Bluedot-entertainment , Medusa-meisjes , en Sint E zijn slechts enkele van de vele K-popbands die het ontdekken waard zijn. Elk van deze bands heeft iets unieks te bieden, en ze zullen zeker een plezierige luisterervaring bieden. Of je nu een fan bent van K-pop of gewoon op zoek bent naar iets nieuws, deze bands zijn het bekijken waard.