Go Min Si Height: alles wat u moet weten

Inhoud

Go Min-si (Mystic Story)

Go Min Si is een Zuid-Koreaanse zanger en lid van de K-popband A.C.E. Ze staat bekend om haar krachtige zang en boeiende podiumpresentatie. In deze uitgebreide gids zullen we de lengte, carrière en meer van Go Min Si verkennen.

Wie is Go Min Si?

Go Min Si is een Zuid-Koreaanse zanger en lid van de K-popband A.C.E. Ze werd geboren op 5 april 1998 in Seoul, Zuid-Korea. Ze is de belangrijkste zangeres van de groep en staat bekend om haar krachtige zang en boeiende podiumpresentatie. Ze is ook een actief lid van de subeenheid van de groep, A.C.E. Verslaan.Ga naar Min Si's lengte

Go Min Si staat op een hoogte van 164 cm (5 voet 4 inch). Ze is het kleinste lid van A.C.E. en wordt vaak de 'maknae' (jongste lid) van de groep genoemd. Ondanks haar kleine gestalte staat ze bekend om haar krachtige zang en boeiende podiumpresentatie.

Ga naar de carrière van Min Si

Go Min Si debuteerde met A.C.E. in 2017 met de release van hun eerste single 'Cactus'. Sindsdien heeft de groep verschillende succesvolle singles en albums uitgebracht, waaronder hun meest recente album 'Under Cover: The Mad Squad'. Go Min Si is ook te zien geweest in verschillende soloprojecten, waaronder de single 'My Star' en het mini-album 'My Story'.

Go Min Si's andere activiteiten

Naast haar muziekcarrière is Go Min Si ook een actief lid van de Zuid-Koreaanse entertainmentindustrie. Ze verscheen in verschillende variétéshows, waaronder 'Weekly Idol' en 'Idol Room'. Ze is ook te zien geweest in verschillende commercials en muziekvideo's.

Prijzen en prestaties van Go Min Si

Go Min Si heeft tijdens haar carrière verschillende prijzen en onderscheidingen gewonnen. In 2018 won ze de prijs 'Rookie of the Year' bij de Asia Artist Awards. Ze is ook genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de prijs 'Best Female Vocalist' bij de Mnet Asian Music Awards.

Ga naar het vermogen van Min Si

Het nettovermogen van Go Min Si wordt geschat op ongeveer $ 1 miljoen. Ze verdient het grootste deel van haar inkomen uit haar muziekcarrière, maar ook uit haar optredens in variétéshows en commercials.

Gevolgtrekking

Go Min Si is een Zuid-Koreaanse zanger en lid van de K-popband A.C.E. Ze staat bekend om haar krachtige zang en boeiende podiumpresentatie. Ze staat op een hoogte van 164 cm (5 voet 4 inch) en heeft tijdens haar carrière verschillende prijzen en onderscheidingen behaald. Haar nettowaarde wordt geschat op ongeveer $ 1 miljoen.

FAQ

  • Q: Wat is de lengte van Go Min Si? EEN: Go Min Si staat op een hoogte van 164 cm (5 voet 4 inch).
  • Q: Wat is het vermogen van Go Min Si? EEN: Het nettovermogen van Go Min Si wordt geschat op ongeveer $ 1 miljoen.
  • Q: Welke prijzen heeft Go Min Si gewonnen? EEN: Go Min Si heeft de prijs 'Rookie of the Year' gewonnen bij de Asia Artist Awards en is genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de prijs 'Best Female Vocalist' bij de Mnet Asian Music Awards.

Ga naar voor meer informatie over Go Min Si en haar carrière AllKpop , Soempi , en Koreaboo .

K-pop verovert de wereld stormenderhand en een van de meest populaire bands is SuperM. SuperM is een zevenkoppige groep die debuteerde in 2019 en snel een van de populairste K-popbands ter wereld is geworden. Hun muziek is een mix van hiphop, pop en EDM en hun nummers zijn miljoenen keren gestreamd. Als je meer wilt weten over SuperM, kun je hun bekijken liedjes en leer ze beter kennen.

Een andere populaire K-popband is Haon. Haon is een vierkoppige groep die debuteerde in 2020 en snel een van de populairste K-popbands ter wereld is geworden. Hun muziek is een mix van hiphop, pop en EDM en hun nummers zijn miljoenen keren gestreamd. Als je meer wilt weten over Haon, kun je hun bekijken Instagram en leer ze beter kennen.

De laatste K-pop band die we bespreken is Young West. Young West is een vijfkoppige groep die in 2021 debuteerde en in korte tijd een van de populairste K-popbands ter wereld is geworden. Hun muziek is een mix van hiphop, pop en EDM en hun nummers zijn miljoenen keren gestreamd. Als je meer wilt weten over Young West, kun je hun bekijken website en leer ze beter kennen.

K-pop is een muziekgenre dat snel populair wordt over de hele wereld. Met zoveel verschillende K-popbands om uit te kiezen, kan het moeilijk zijn om te beslissen naar welke je wilt luisteren. SuperM, Haon en Young West zijn echter drie van de meest populaire K-popbands ter wereld en zijn zeker de moeite van het bekijken waard. Of je nu fan bent van hiphop, pop of EDM, deze bands hebben voor elk wat wils.