GOT7: Maak kennis met de leden van de K-Pop Band

Inhoud

GOT7 is een zevenkoppige Zuid-Koreaanse boyband gevormd door JYP Entertainment. De groep is samengesteld uit JB , Markering , Jackson , Jinyoung , Jongejae , BamBam , en Yugyeom . GOT7 debuteerde in januari 2014 met de release van hun eerste EP Begrepen? . Sindsdien heeft de groep meerdere albums en singles uitgebracht en is het een van de populairste K-Pop-bands ter wereld geworden.

JB

JB, geboren als Im Jae-bum, is de leider van GOT7. Hij is een zanger, songwriter en acteur. Hij werd geboren in Goyang, Zuid-Korea, en is het oudste lid van de groep. JB staat bekend om zijn krachtige zang en zijn vermogen om te rappen. Hij heeft ook veel van de nummers van GOT7 geschreven en gecomponeerd.Markering

Mark, geboren als Mark Tuan, is een zanger, songwriter en rapper. Hij werd geboren in Los Angeles, Californië, en is het op een na oudste lid van de groep. Mark staat bekend om zijn vlotte rap en zijn vermogen om Engels te spreken. Hij heeft ook veel van de nummers van GOT7 geschreven en gecomponeerd.

Jackson

Jackson, geboren Wang Jiaer, is een zanger, rapper en danser. Hij werd geboren in Hong Kong en is het derde oudste lid van de groep. Jackson staat bekend om zijn krachtige rap en zijn vermogen om Engels te spreken. Hij heeft ook veel van de nummers van GOT7 geschreven en gecomponeerd.

Jinyoung

Jinyoung, geboren als Park Jin-young, is een zanger, songwriter en acteur. Hij werd geboren in Seoul, Zuid-Korea, en is het vierde oudste lid van de groep. Jinyoung staat bekend om zijn krachtige zang en zijn vermogen om te rappen. Hij heeft ook veel van de nummers van GOT7 geschreven en gecomponeerd.

Jongejae

Youngjae, geboren Choi Young-jae, is een zanger en songwriter. Hij werd geboren in Seoul, Zuid-Korea, en is het vijfde oudste lid van de groep. Youngjae staat bekend om zijn krachtige zang en zijn vermogen om te rappen. Hij heeft ook veel van de nummers van GOT7 geschreven en gecomponeerd.

BamBam

BamBam, geboren Kunpimook Bhuwakul, is een zanger, rapper en danser. Hij werd geboren in Bangkok, Thailand, en is het zesde oudste lid van de groep. BamBam staat bekend om zijn krachtige rap en zijn vermogen om Engels te spreken. Hij heeft ook veel van de nummers van GOT7 geschreven en gecomponeerd.

Yugyeom

Yugyeom, geboren Kim Yu-gyeom, is een zanger, danser en rapper. Hij werd geboren in Namyangju, Zuid-Korea, en is het jongste lid van de groep. Yugyeom staat bekend om zijn krachtige rap en zijn vermogen om Engels te spreken. Hij heeft ook veel van de nummers van GOT7 geschreven en gecomponeerd.

Gevolgtrekking

GOT7 is een zevenkoppige Zuid-Koreaanse boyband gevormd door JYP Entertainment. De groep bestaat uit JB, Mark, Jackson, Jinyoung, Youngjae, BamBam en Yugyeom. GOT7 is een van de meest populaire K-Pop-bands ter wereld geworden en hun muziek wordt geprezen om zijn unieke geluid en stijl. Als je een fan bent van K-Pop, dan moet je zeker GOT7 eens proberen!

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van GOT7? EEN: De leden van GOT7 zijn JB, Mark, Jackson, Jinyoung, Youngjae, BamBam en Yugyeom.
  • Q: Waar komt GOT7 vandaan? EEN: GOT7 komt uit Zuid-Korea.
  • Q: Wat voor soort muziek maakt GOT7? EEN: GOT7 maakt K-Pop-muziek.
  • Q: Wie is de leider van GOT7? EEN: JB is de leider van GOT7.

Ga naar voor meer informatie over GOT7 De website van JYP Entertainment , De GOT7-pagina van AllKPop , en Het YouTube-kanaal van GOT7 .

K-pop is een fenomeen dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Van de pakkende deuntjes tot de ingewikkelde choreografie, het is geen wonder dat zoveel mensen erdoor aangetrokken worden. Een van de populairste K-popbands is GOT7, onder leiding van JB. JB is een getalenteerde zanger, songwriter en danser die vanaf het begin deel uitmaakt van de groep. Hij wordt geprezen om zijn krachtige zang en boeiende podiumpresentatie. JB katten zijn een toegewijde schare fans die hem en de groep overal volgen.

Een andere K-popband die aan populariteit wint, is Jung Su Bin. Deze groep bestaat uit vijf leden, elk met hun eigen unieke stijl en geluid. Jung Su Bin wordt geprezen om hun creatieve muziekvideo's en pakkende liedjes. Ze zijn in verschillende tijdschriften verschenen en hebben zelfs opgetreden op het K-pop World Festival 2018. Su Bin is in snel tempo een van de populairste K-popbands ter wereld aan het worden.

Ten slotte is D'crunch een K-popband die snel erkenning krijgt. Deze groep bestaat uit negen leden, elk met hun eigen unieke stijl en geluid. D'crunch wordt geprezen om hun krachtige zang en boeiende podiumpresentatie. Ze zijn in verschillende tijdschriften verschenen en hebben zelfs opgetreden op het K-pop World Festival 2018. D'crunch-leden zijn in snel tempo enkele van de meest populaire K-popsterren ter wereld aan het worden.

K-pop is een genre dat voortdurend evolueert en groeit. Met zoveel getalenteerde artiesten en groepen is het geen wonder dat het zo populair is geworden. Of je nu fan bent van JB, Jung Su Bin of D'crunch, er is voor elk wat wils in de K-popwereld. Dus als je op zoek bent naar iets nieuws en spannends, bekijk dan zeker eens deze geweldige K-popbands.