Gugudan: de opkomende K-popband | OguOgu

Inhoud

| Gugudan, K-Pop, Jellyfish Entertainment, Muziek, Leden

Gugudan is een Zuid-Koreaanse meidengroep die in 2016 is opgericht door Jellyfish Entertainment. De groep bestaat uit negen leden: Mimi, Hana, Haebin, Nayoung, Sejeong, Sally, Soyee, Mina en Hyeyeon. Gugudan debuteerde op 28 juni 2016 met het mini-album Handeling. 1 De kleine zeemeermin en het titelnummer 'Wonderland'.

Gugudans muziek

Gugudan heeft twee mini-albums uitgebracht, Handeling. 1 De kleine zeemeermin en Handeling. 2 narcissen , evenals twee digitale singles, 'A Girl Like Me' en 'Chococo'. Hun muziek is een mix van pop, EDM en hiphop, en hun teksten richten zich vaak op thema's als vrouwelijke empowerment en eigenliefde.Gugudans leden

De negen leden van Gugudan zijn Mimi, Hana, Haebin, Nayoung, Sejeong, Sally, Soyee, Mina en Hyeyeon. Mimi, Hana en Haebin zijn de belangrijkste vocalisten van de groep, terwijl Nayoung, Sejeong en Sally de belangrijkste dansers zijn. Soyee, Mina en Hyeyeon zijn de rappers van de groep.

Gugudans populariteit

Gugudan is sinds hun debuut steeds populairder geworden. Ze hebben verschillende prijzen gewonnen, waaronder de prijs 'Rookie of the Year' bij de Asia Artist Awards 2016 en de 'Rookie Award' bij de Seoul Music Awards 2017. Ze zijn ook te zien geweest in verschillende variétéshows, waaronder Wekelijkse idool en Idool Kamer .

Gugudans toekomst

Gugudan bereidt zich momenteel voor op hun comeback met hun derde mini-album, Handeling. 3 Chococofabriek . Het album komt uit op 24 april 2019. De groep begint ook aan hun eerste wereldtournee, Gugudan Wereldtournee 2019 , mei 2019.

Gevolgtrekking

Gugudan is een opkomende K-Pop meidengroep van Jellyfish Entertainment. Ze hebben twee mini-albums en twee digitale singles uitgebracht en zijn sinds hun debuut steeds populairder geworden. Momenteel bereiden ze zich voor op hun comeback met hun derde mini-album en hun eerste wereldtournee.

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van Gugudan? EEN: De leden van Gugudan zijn Mimi, Hana, Haebin, Nayoung, Sejeong, Sally, Soyee, Mina en Hyeyeon.
  • Q: Wat voor soort muziek maakt Gugudan? EEN: Gugudan maakt een mix van pop-, EDM- en hiphopmuziek.
  • Q: Wanneer is de volgende comeback van Gugudan? EEN: De volgende comeback van Gugudan is op 24 april 2019 met hun derde mini-album, Handeling. 3 Chococofabriek .

Kijk voor meer informatie over Gugudan op AllKPop en Kwallen entertainment .

K-pop verovert de wereld stormenderhand en Yoonho No Mercy is een van de bands die de leiding heeft. De band, die bestaat uit song gunhee, pascal entertainment en spica bohyung, heeft veel aandacht gekregen vanwege hun unieke geluid en stijl. Hun muziek is een mix van hiphop, R&B en pop, en hun liveoptredens zijn altijd energiek en opwindend. Fans van de band kunnen meer over hen te weten komen door hun te bekijken lied gunhee ,discover-the-pascal-kpop-band-music-members-more, en pittige bohyung profielen. Elk lid brengt iets unieks in de groep, en samen creëren ze een geluid dat echt boeiend is.

Yoonho No Mercy heeft veel aandacht gekregen voor hun muziekvideo's, die verbluffende beelden en choreografieën bevatten. De band is ook te zien geweest in verschillende tijdschriften en tv-shows, en ze hebben zelfs opgetreden op enkele van de grootste muziekfestivals ter wereld. Hun muziek wordt geprezen om zijn aanstekelijke hooks en aanstekelijke beats, en hun liveoptredens zijn altijd een hit bij fans. Yoonho No Mercy is een band die zeker een blijvende indruk zal maken in de K-popscene.

Yoonho No Mercy is een band die zeker een blijvende indruk zal maken in de K-popscene. Hun unieke geluid en stijl hebben ze tot een favoriet onder fans gemaakt, en hun muziekvideo's en live optredens zijn altijd een hit. Met hun aanstekelijke hooks en aanstekelijke beats is Yoonho No Mercy een band die de wereld zeker zal veroveren. Dus als je op zoek bent naar een nieuwe K-popband om te volgen, ga dan zeker eens kijken bij Yoonho No Mercy en kijk wat ze te bieden hebben.