Gwsn: K-Pop Band's albums en discografie

Inhoud

Gwsn, ook wel bekend als Girls in the Park, is een Zuid-Koreaanse K-Pop meidengroep gevormd door Kiwi Pop in 2018. De groep bestaat uit zeven leden: Seoryoung, Seokyoung, Anne, Minju, SoSo, Lena en Zoa. Gwsn heeft twee studioalbums uitgebracht, Het park in de nacht deel een en Het park in de nacht, deel twee , evenals verschillende uitgebreide toneelstukken en singles. Lees hieronder meer over de albums en discografie van Gwsn.

Gwsn's albums en discografie

Gwsn's debuut studioalbum, Het park in de nacht deel een , werd uitgebracht op 22 augustus 2018. Het album bestaat uit zeven nummers, waaronder de eerste single 'Puzzle Moon'. Het album piekte op nummer drie in de Gaon Album Chart en werd goud gecertificeerd door de Korea Music Content Association.Gwsns tweede studioalbum, Het park in de nacht, deel twee , werd uitgebracht op 17 april 2019. Het album bestaat uit zeven nummers, waaronder de eerste single 'Bazooka!'. Het album piekte op nummer twee in de Gaon Album Chart en werd goud gecertificeerd door de Korea Music Content Association.

Gwsn's uitgebreide toneelstukken

Gwsn heeft vier verlengde toneelstukken uitgebracht: De geheime Tuin (2018), Het ontwaken (2019), De zon en de maan (2019), en Het sprookje (2020). De uitgebreide toneelstukken bevatten een verscheidenheid aan genres, waaronder pop, hiphop en R&B. De eerste singles van elke EP zijn in kaart gebracht op de Gaon Digital Chart.

Gwsns singles

Gwsn heeft verschillende singles uitgebracht, waaronder 'Puzzle Moon', 'Bazooka!', 'Forever Summer' en 'Paradise'. De singles zijn in kaart gebracht op de Gaon Digital Chart en zijn goud gecertificeerd door de Korea Music Content Association.

The Other Side of the Moon | Kpop Wiki | Fandom

Gevolgtrekking

Gwsn is een Zuid-Koreaanse K-Pop-meidengroep die twee studioalbums, vier extended plays en verschillende singles heeft uitgebracht. De groep heeft succes geboekt op het Gaon Album en Digital Charts en is goud gecertificeerd door de Korea Music Content Association. Ga voor meer informatie over de albums en discografie van Gwsn naar Alle muziek en Genie .

FAQ

  • Q: Welke albums heeft Gwsn uitgebracht? EEN: Gwsn heeft twee studioalbums uitgebracht, Het park in de nacht deel een en Het park in de nacht, deel twee , evenals vier uitgebreide toneelstukken en verschillende singles.
  • Q: Wat is de discografie van Gwsn? EEN: De discografie van Gwsn bestaat uit twee studioalbums, vier extended plays en verschillende singles.
  • Q: Wat is de eerste single van Gwsn? EEN: De eerste single van Gwsn is 'Puzzle Moon' van hun debuut studioalbum, Het park in de nacht deel een .
  • Q: Welke prijzen heeft Gwsn gewonnen? EEN: Gwsn is goud gecertificeerd door de Korea Music Content Association voor hun albums en singles.

K-pop is een muziekgenre dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Het is een wereldwijd fenomeen geworden en veel mensen ontdekken het geweldige talent van K-popbands. Een van de meest populaire K-popbands is Seungmin, een acteur en zanger die de laatste tijd veel aandacht krijgt. Seungmin is in veel muziekvideo's te zien geweest en heeft veel fans gekregen. Hij is een getalenteerde artiest die zeker een grote impact zal maken in de K-popscene. Een andere K-popband die de muziekscene stormenderhand verovert, is Mystic Story. Deze band heeft veel aandacht gekregen vanwege hun unieke geluid en stijl. Ze zijn in veel muziekvideo's te zien geweest en hebben veel fans gekregen. Ze zullen zeker een grote impact maken in de K-popscene. Tot slot is Da Young van WJSN een andere K-popband die de wereld stormenderhand verovert. Ze hebben veel aandacht gekregen vanwege hun unieke geluid en stijl. Ze zijn in veel muziekvideo's te zien geweest en hebben veel fans gekregen. Ze zullen zeker een grote impact maken in de K-popscene. Bekijk de links voor meer informatie over deze geweldige K-popbands acteur seungmin , mystiek vermaak , en da jong . Met hun unieke geluid en stijl zullen deze K-popbands zeker een grote impact maken in de muziekscene.