Haechan: De rijzende K-Popster

Inhoud

Haechan is een rijzende K-Pop-ster, bekend om zijn unieke stijl en boeiende uitvoeringen. Hij is lid van de Zuid-Koreaanse jongensgroep NCT , en wint aan populariteit sinds zijn debuut in 2016. In deze uitgebreide gids verkennen we de carrière, muziek en meer van Haechan.

Vroege leven en carrière

Haechan werd geboren op 6 juni 2000 in Seoul, Zuid-Korea. Hij was vier jaar stagiair bij SM Entertainment voordat hij debuteerde bij NCT in 2016. Sindsdien is hij een populair lid van de groep geworden en heeft hij verschillende solo-singles en samenwerkingen uitgebracht.Muziek

Haechan heeft verschillende solo-singles uitgebracht, waaronder 'Firetruck' en 'Cherry Bomb'. Hij heeft ook samengewerkt met andere K-Pop-artiesten, zoals Wendy van Red Velvet en Jaemin van NCT Dream. Zijn muziek staat bekend om zijn unieke stijl en boeiende optredens.

Discografie

  • Brandweerwagen (2016)
  • Kersenbom (2017)
  • Droom in een droom (2018)
  • We gaan omhoog (2018)
  • Rijden (2019)
  • Dag mijn eerste ... (2019)

Toneel spelen

Haechan is ook verschenen in verschillende tv-shows en films. Hij maakte zijn acteerdebuut in het drama van 2017 De leugenaar en zijn geliefde , en is sindsdien verschenen in Het wonder dat we hebben ontmoet (2018) en De Koning: Eeuwige Monarch (2020).

Prijzen en nominaties

Haechan is genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de Mnet Asian Music Awards en de Seoul Music Awards. Hij heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Asia Artist Awards en de Golden Disc Awards.

Gevolgtrekking

Haechan is een rijzende K-Pop-ster, bekend om zijn unieke stijl en boeiende uitvoeringen. Hij heeft verschillende solo-singles en samenwerkingen uitgebracht en is verschenen in verschillende televisieshows en films. Hij is genomineerd voor verschillende prijzen en heeft ook verschillende prijzen gewonnen.

Kijk voor meer informatie over Haechan op AllKpop , Soempi , en Koreaboo .

FAQ

  • Q: Wanneer debuteerde Haechan? EEN: Haechan debuteerde in 2016 met de Zuid-Koreaanse jongensgroep NCT .
  • Q: Welke prijzen heeft Haechan gewonnen? EEN: Haechan heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Asia Artist Awards en de Golden Disc Awards.
  • Q: In welke tv-shows en films is Haechan verschenen? EEN: Haechan is verschenen De leugenaar en zijn geliefde (2017), Het wonder dat we hebben ontmoet (2018), en De Koning: Eeuwige Monarch (2020).

K-pop verovert de wereld stormenderhand en twee van de meest populaire bands zijn Park Jiwon en Rei Ive. Park Jiwon is een vijfkoppige meidengroep die in 2014 debuteerde en sindsdien een van de populairste K-popbands ter wereld is geworden. Hun muziek is een mix van pop, hiphop en R&B, en hun liedjes zijn te zien in films en tv-shows. Ze hebben ook talloze prijzen gewonnen, waaronder de prestigieuze Golden Disc Award. Fromis Jiwon is een band die zeker furore zal maken in de K-popwereld.

Rei Ive is een vierkoppige boyband die debuteerde in 2017. Ze zijn snel een van de populairste K-popbands ter wereld geworden, met hun muziek als een mix van hiphop, R&B en EDM. Ze hebben ook talloze prijzen gewonnen, waaronder de prestigieuze Golden Disc Award. Rei verjaardag is een band die zeker furore zal maken in de K-popwereld.

Gaon Xdinary Heroes is een vijfkoppige boyband die debuteerde in 2018. Ze zijn snel een van de populairste K-popbands ter wereld geworden, met hun muziek als een mix van hiphop, R&B en EDM. Ze hebben ook talloze prijzen gewonnen, waaronder de prestigieuze Golden Disc Award. Xdinary Gaon is een band die zeker furore zal maken in de K-popwereld.

K-pop is een muziekgenre dat snel aan populariteit wint over de hele wereld. Park Jiwon, Rei Ive en Gaon Xdinary Heroes zijn slechts enkele van de vele K-popbands die de wereld stormenderhand veroveren. Elk van deze bands heeft zijn eigen unieke geluid en stijl, en ze zullen zeker een blijvende indruk maken op de K-popwereld.