Hanbin: Lid van K-Pop Band iKON

Inhoud

'Maak kennis met Hanbin, lid van K-Pop Band iKON' 'Lees meer over Hanbin, de leider van de K-Pop band iKON. Ontdek zijn carrière, muziek en meer in deze uitgebreide gids.'

Hanbin, ook wel bekend als B.I, is een Zuid-Koreaanse rapper, songwriter en producer. Hij is de leider van de K-Pop-band iKON, die in 2015 debuteerde. Hanbin is sinds 2011 actief in de muziekindustrie en heeft verschillende soloalbums en singles uitgebracht. Hij staat bekend om zijn unieke stijl en krachtige rapvaardigheden.

Hanbins carrière

Hanbin begon zijn carrière in 2011 als stagiair voor YG Entertainment. Hij maakte deel uit van de groep Team B, die meedeed aan de survivalshow WIN: Wie is de volgende . Na de show werd team B gereorganiseerd en werd het iKON. De groep debuteerde in 2015 met hun eerste album Welkom terug . Sindsdien hebben ze verschillende albums en singles uitgebracht en zijn ze een van de populairste K-Pop-bands ter wereld geworden.Naast zijn werk met iKON heeft Hanbin ook verschillende soloalbums en singles uitgebracht. Zijn eerste soloalbum, Waterval , werd uitgebracht in 2018. Hij werkte ook samen met andere artiesten, waaronder Jay Park en Zion.T.

Hanbins muziek

De muziek van Hanbin staat bekend om zijn unieke stijl en krachtige rapvaardigheden. Hij verwerkt vaak elementen van hiphop, R&B en EDM in zijn liedjes. Zijn teksten richten zich vaak op thema's als liefde, liefdesverdriet en zelfreflectie. Hij heeft ook verschillende nummers van iKON geschreven en geproduceerd.

Hanbin heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn muziek, waaronder de Mnet Asian Music Award voor Best Rap Performance in 2018. Hij is ook genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de Melon Music Award voor Best Rap/Hip-Hop Song in 2019.

Hanbins persoonlijke leven

Hanbin werd geboren in Seoul, Zuid-Korea, in 1996. Hij ging naar de Seoul Music High School en studeerde af in 2015. Hij is momenteel ingeschreven aan de Global Cyber ​​University, waar hij muziekproductie studeert.

Hanbin staat bekend om zijn filantropische werk. Hij heeft gedoneerd aan verschillende goede doelen, waaronder het Koreaanse Rode Kruis en de Koreaanse Animal Protection Society. Hij is ook een pleitbezorger voor dierenrechten.

Gevolgtrekking

Hanbin is een getalenteerde rapper, songwriter en producer. Hij is de leider van de K-Pop-band iKON en heeft verschillende soloalbums en singles uitgebracht. Zijn muziek staat bekend om zijn unieke stijl en krachtige rapvaardigheden. Hij is ook een pleitbezorger voor dierenrechten en filantropie.

Ga voor meer informatie over Hanbin en iKON naar AllKpop , Soempi , en Koreaboo .

FAQ

 • Q: Wie is Hanbin?
  EEN: Hanbin is een Zuid-Koreaanse rapper, songwriter en producer. Hij is de leider van de K-Pop band iKON.
 • Q: Wanneer debuteerde iKON?
  EEN: iKON debuteerde in 2015 met hun eerste album Welkom terug .
 • Q: Welke prijzen heeft Hanbin gewonnen?
  EEN: Hanbin heeft in 2018 de Mnet Asian Music Award voor beste rapoptreden gewonnen.
 • Q: Aan welke goede doelen heeft Hanbin gedoneerd?
  EEN: Hanbin heeft gedoneerd aan het Koreaanse Rode Kruis en de Koreaanse Animal Protection Society.

K-pop is een muziekgenre dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Een van de meest populaire K-popbands is Dindin, een Koreaanse rapper die furore heeft gemaakt in de muziekscene. Koreaanse muur staat bekend om haar unieke stijl en pakkende beats. Ze is te zien in veel muziekvideo's en heeft zelfs samengewerkt met andere K-popartiesten. Haar muziek wordt geprezen om zijn vrolijke en energieke geluid.

Een andere populaire K-popband is Twice, een negenkoppige meidengroep die een fenomeen is geworden in de K-popwereld. Een van de leden, Dahyun, staat bekend om haar kenmerkende bril en haar krachtige zang. Twee keer een bril is een iconisch symbool van de groep geworden en is te zien in veel van hun muziekvideo's. Dahyun wordt ook geprezen om haar dansvaardigheden en haar vermogen om het publiek te boeien met haar uitvoeringen.

Ten slotte is Jeffrey Tung lid van de K-popband NCT. Hij staat bekend om zijn krachtige zang en zijn vermogen om het publiek te boeien met zijn optredens. Jeffrey Dong wordt geprezen om zijn unieke stijl en zijn vermogen om het K-popgenre een fris geluid te geven. Hij is in veel muziekvideo's te zien geweest en heeft zelfs samengewerkt met andere K-popartiesten. Jeffrey Tung is een rijzende ster in de K-popwereld en zal in de toekomst zeker een grote impact maken.