Markeer discografie: de muziek van K-Pop Band verkennen

Inhoud

Highlight is een Zuid-Koreaanse boyband die in 2017 is opgericht door Cube Entertainment. De groep bestaat uit vijf leden: Yoon Doo-joon, Yang Yo-seob, Lee Gi-kwang, Son Dong-woon en Lee Ki-kwang. Highlight heeft twee studioalbums, vier extended plays en verschillende singles uitgebracht. Hun muziek wordt geroemd om de pakkende melodieën en krachtige zang. In dit artikel verkennen we de volledige discografie van Highlight en ontdekken we welke nummers hun grootste hits zijn.

Markeer albums

Highlight's debuut studioalbum, Voel je het? , werd uitgebracht in maart 2017. Het album piekte op nummer twee in de Gaon Album Chart en werd platina gecertificeerd door de Korea Music Content Association. Het bracht de hitsingles 'Plz Don't Be Sad' en 'It's Still Beautiful' voort.Het tweede studioalbum van de groep, Feest vieren , werd uitgebracht in maart 2018. Het piekte op nummer één in de Gaon Album Chart en werd platina gecertificeerd door de Korea Music Content Association. Het album bracht de hitsingles 'Loved', 'Take Care' en 'Celebrate' voort.

Markeer EP's

Highlight heeft vier extended plays uitgebracht. Hun debuut-EP, Voel je het? , werd uitgebracht in maart 2017. Het piekte op nummer twee in de Gaon Album Chart en bracht de hitsingle 'Plz Don't Be Sad' voort.

tweede EP van de groep, Ander , werd uitgebracht in augustus 2017. Het piekte op nummer drie in de Gaon Album Chart en bracht de hitsingle 'It's Still Beautiful' voort.

Highlights derde EP, Feest vieren , werd uitgebracht in maart 2018. Het piekte op nummer één in de Gaon Album Chart en bracht de hitsingles 'Loved' en 'Take Care' voort.

vierde EP van de groep, Lichten gaan weer aan , werd uitgebracht in oktober 2018. Het piekte op nummer twee in de Gaon Album Chart en bracht de hitsingle 'Celebrate' voort.

Markeer singles

Highlight heeft verschillende singles uitgebracht. Hun debuutsingle 'Plz Don't Be Sad' werd uitgebracht in maart 2017. Het piekte op nummer twee op de Gaon Digital Chart en werd platina gecertificeerd door de Korea Music Content Association.

De tweede single van de groep, 'It's Still Beautiful', werd uitgebracht in augustus 2017. Het piekte op nummer drie op de Gaon Digital Chart en werd platina gecertificeerd door de Korea Music Content Association.

De derde single van Highlight, 'Loved', werd uitgebracht in maart 2018. Het piekte op nummer één op de Gaon Digital Chart en werd platina gecertificeerd door de Korea Music Content Association.

De vierde single van de groep, 'Take Care', werd uitgebracht in juni 2018. Het piekte op nummer twee op de Gaon Digital Chart en werd platina gecertificeerd door de Korea Music Content Association.

Highlight's vijfde single, 'Celebrate', werd uitgebracht in oktober 2018. Het piekte op nummer één op de Gaon Digital Chart en werd platina gecertificeerd door de Korea Music Content Association.

Gevolgtrekking

Highlight is een Zuid-Koreaanse boyband die twee studioalbums, vier extended plays en verschillende singles heeft uitgebracht. Hun muziek wordt geroemd om de pakkende melodieën en krachtige zang. In dit artikel hebben we de volledige discografie van Highlight verkend en ontdekt welke nummers hun grootste hits zijn.

Ga naar voor meer informatie over Highlight en hun muziek AllKpop en Genie .

FAQ

  • Q: Hoeveel albums heeft Highlight uitgebracht?
    EEN: Highlight heeft twee studioalbums uitgebracht.
  • Q: Hoeveel extended plays heeft Highlight uitgebracht?
    EEN: Highlight heeft vier extended plays uitgebracht.
  • Q: Wat is de grootste hit van Highlight?
    EEN: De grootste hit van Highlight is 'Celebrate'.

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een unieke mix van verschillende muziekstijlen en veel bands hebben dit geluid verkend. Een van de meest populaire bands is H Boy, die veel aandacht hebben gekregen vanwege hun unieke geluid. Ze hebben het unieke geluid van K-pop verkend en hun eigen stijl gecreëerd. Een andere opkomende K-popband is YYXY, ook wel bekend als Loona. Deze groep heeft veel aandacht gekregen vanwege hun aanstekelijke liedjes en unieke stijl. Ten slotte is Mystic Entertainment een K-popband die de muziekscene stormenderhand heeft veroverd. Ze hebben muziek gemaakt die zowel aanstekelijk als uniek is, en ze hebben veel aandacht gekregen voor hun muziek. Al deze bands hebben het unieke geluid van K-pop verkend en hun eigen stijl gecreëerd, en ze zijn allemaal de moeite van het bekijken waard.